Σασμός: Ο Άγγελος τιμωρεί την Καλλιόπη - Χάνει την περιουσία της και την στήριξη των γιών της

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Άγγελος τιμωρεί την Καλλιόπη - Χάνει την περιουσία της και την στήριξη των γιών της

Η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια για τη σχέση του πρώην συζύγου της με την Ανθούλα και η Αργυρώ ζητά την καταδίκη του Αστέρη. 

Ο καθένας από τους τηλεοπτικούς μας ήρωες στον Σασμό του Alpha, θα υπερασπιστεί την δική του αλήθεια και θα σηκώσει το βάρος των ευθυνών του. Η βεντέτα είναι πια ξανά υπαρκτή, έτοιμη να διαλύσει τα πάντα. Ο Άγγελος αποκτά ένα διαφορετικό ρόλο και προσπαθεί να δικαιωθεί. Ξεκινά ολομέτωπη επίθεση στη θεία του Καλλιόπη, την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι από την νέα του οικογένεια, κάνουν επίθεση στον Μαθιό και τον Νικηφόρο. Ο Μαθιός όμως κινδυνεύει και από την ίδια του τη μητέρα.


https://www.instagram.com/tv/CZh3iBdFJrv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ή όλα ή τίποτα

Η μεταστροφή του ρόλου του Άγγελου είναι ήδη εμφανής. Ξέρει πια όλη την αλήθεια για τον πατέρα του, γνωρίζει πως τόσο εκείνος όσο και η Μαρίνα είναι θύματα της καταστροφικής σιωπής της Καλλιόπης και της Ειρήνης Βρουλάκη. Καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να κερδίσει ξανά τα παιδικά του χρόνια, τον πονά που δεν γνώρισε τους αληθινούς του γονείς, αλλά ξέρει πως ο μόνος τρόπος για να δικαιωθεί - και όχι να εκδικηθεί - είναι να τιμωρήσει την Καλλιόπη. Κινεί λοιπόν όλες τις νόμιμες διαδικασίες και την πηγαίνει στα δικαστήρια, διεκδικώντας όλη την περιουσία της μητέρας του, που είναι πια δική της. Θα την κερδίσει τη δίκη. Και αυτό είναι μεγάλο πλήγμα για την άλλοτε ισχυρή γυναίκα του χωριού. Ο Άγγελος απόψε ξεκαθαρίζει στον έκπληκτο Μαθιό πως δεν τους δένει πια καμία συγγένεια: «Τίποτε δεν είμαστε, είμαι μόνο Βρουλάκης. Ο πατέρας μου ήταν ένα θύμα».



Η Καλλιόπη δεν χάνει μόνο οικονομικά. Χάνει και την υποστήριξη των γιών της. Ο Μαθιός από τη συνάντηση με τον γιατρό, καταλαβαίνει πως η μητέρα τους, έχει πει ψέμματα σε εκείνον αλλά και τον αδελφό του Αστέρη. Απομακρύνεται ακόμη πιο πολύ από εκείνη. Για αυτό το λόγο και σαμποτάρει το δικό της σχέδιο για την απόδραση του αδελφού του από τη φυλακή. Η μόνη τρυφερή στιγμή μεταξύ τους - μπορεί και η τελευταία - θα είναι όταν κινδυνέψει εκείνος και ο Νικηφόρος, από ενέδρα των Βρουλάκηδων.


https://www.instagram.com/p/CZq2Hjrq0HY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και όταν πια τελειώσουν αυτές οι «πολεμικές» αντιπαραθέσεις, θα ξεκινήσει να ανοίγει ένα άλλο κεφάλαιο. Δραματικό, δυστυχώς που αφορά στην μεγάλη τιμωρία του Μαθιού. Δυστυχώς από την ίδια του τη μητέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Λίγο πριν τον τρίτο φόνο - Η Καλλιόπη αποφασίζει τη μοίρα της Βασιλικής

Σασμός: Ενέδρα θανάτου για τον Μαθιό και ο μεγάλος κίνδυνος για τον Αστέρη

Spoiler Σασμός: Η νέα ηθοποιός της σειράς και η σύγκρουση Άγγελου και Καλλιόπης