Το αλαλούμ με την είσοδο του νέου μισθοφόρου στο Survivor και η νίκη της Κάτιας έγιναν trend

Πατούλια Κατερίνα
Το αλαλούμ με την είσοδο του νέου μισθοφόρου στο Survivor και η νίκη της Κάτιας έγιναν trend

Τέσσερις νέοι παίκτες μπαίνουν στο Survivor και το Twitter σχολιάζει ήδη την Κάτια που αγωνίζεται κανονικά με τους Διάσημους.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Ήταν 18 Ιανουαρίου 2021 όταν η Κάτια Ταραμπάνκο αποχωρούσε οικειοθελώς από το Survivor μετά από νοσηλεία ημερών και εξαιτίας ενός αυτοάνοσου που την ταλαιπωρούσε. Fast Forward στο 2022! Έναν χρόνο αργότερα και η Κάτια όχι μόνο ξαναμπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά στο trailer του Σαββάτου η Ταραμπάνκο κατάφερε να κάνει και τις πρώτες αγωνιστικές της νίκες.

Το μυθικό ποσό για να μπει στο Survivor

Ο Νίκος Παρτσώλης από το Πρωινό του ΑΝΤ1 είχε αποκαλύψει πως η Κάτια συμφώνησε να μπει με αμοιβή 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα παραμονής της στο Survivor. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας λάμβανε 6000 ευρώ την εβδομάδα και η Αθηνά Ευμορφιάδη 3.400 ευρώ, οπότε η αποχώρηση των δύο άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή της Κάτιας.

Πέρα από το Twitter που σχολάζει ήδη την επιστροφή της Κάτιας, πριν καν την δούμε επίσημα στο Survivor, το δικό του σχόλιο για την Ταραμπάνκο έκανε και ο περσινός παίκτης του ριάλιτι, Περικλής Κονδυλάτος.



Ο σχεδιαστής κοσμημάτων χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι θαύμα της επιστήμης. Έφυγε από το Survivor λόγω αυτοάνοσου, αλλά μάλλον θεραπεύτηκε».



Survivor: Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε την αποχώρηση του Λάμπρου και η εμφάνιση της Κάτιας έγινε trend

Το νέο τρέιλερ και η είσοδο των νέων παικτών

«Αν σας εξέπληξε η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor, τότε σας έχω άλλη μια έκπληξη. Παρακαλώ υποδεχτείτε τους νέους παίκτες του Survivor», ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός στους παίκτες πριν το αγώνισμα επάθλου.
Μαζί με την Κάτια, το Survivor μπήκαν για να το ενισχύσουν 1,5 μήνα μετά την φετινή του πρεμιέρα οι Σάκης Αρσενίου, Άγγελος Πουλής και Τάκης Καραγκούνιας. O Άγγελος Πουλής θα μπει στους Μαχητές και Αρσενίου, Καραγκούνιας, Ταραμπάνκο στους Διάσημους.




Ο παλιός Μισθοφόρος ξεκαθάρισε τα πράγματα για τον νέο

Ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος έχει υπηρετήσει ως βατραχάνθρωπος στο Πολεμικό Ναυτικό, ενώ μετά την αποστρατεία του ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία προκάλεσε αλλαλούμ στις εκπομπές που ασχολούνται με το Survivor. Όλοι μιλούσαν για ένταξη του πάλαι ποτέ πρωταθλητή Ελλάδας και πυγμάχου στην ομάδα των Μαχητών αλλά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο μισθοφόρος του 2017 επέμενε πως ο καλός του φίλος μπαίνει στην ομάδα των Διασήμων και τελικά επιβεβαιώθηκε με ένα πλάνο από το τρέιλερ.

misthoforos1

Κι άλλοι παίκτες στο Survivor;




Η παραγωγή του ριάλιτι δεν σταματά να ψάχνει παίκτες ακόμα και αυτή τη στιγμή για να ενισχύσει την ομάδα της. Προετοιμασία για να ταξιδέψει στην Καραΐβική έκανε και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ενώ τα τηλέφωνα ανθρώπων που είχαν δηλώσει συμμετοχή για το ριάλιτι ακόμα και πριν δύο χρόνια, χτύπησαν ξανά από την παραγωγή του Survivor, με σκοπό να βρουν τους χαρακτήρες εκείνους που θα ενισχύσουν την ομάδα των Μαχητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor Spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο στον Άγιο Δομίνικο - Ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι

H συγκίνηση του Σάκη Ρουβά για τον αδερφό του και η αποκάλυψη για το Survivor