Valentine not...για φέτος - Οι ελεύθερες και ωραίες της ελληνικής showbiz

Κατερίνα Μπούσιου
Valentine not...για φέτος - Οι ελεύθερες και ωραίες της ελληνικής showbiz

Είναι πετυχημένες στη δουλειά τους, όμορφες αλλά αυτή η γιορτή θα τις βρεί σε ένα διαφορετικό προσωπικό status. 

Τις αγαπάμε, τις γνωρίζουμε για τις μεγάλες επιτυχίες που έχουν κάνει στη δουλειά τους, αλλά η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου τη φετινή χρονιά τις βρίσκει single, δηλαδή ελεύθερες και ωραίες. Το «Περνώ και μόνη μου καλά τα καταφέρνω μία χαρά» όπως λέει και το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, είναι κάτι που τις χαρακτηρίζει απόλυτα αυτή την εποχή.

katken

Κατερίνα Καινούργιου

Μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και ύστερα από ένα ερωτικό καλοκαίρι με τις διακοπές τους στην Ιταλία, οι δυό τους χώρισαν. Η παρουσιάστρια αρχικά δεν μας το είπε ευθέως, αλλά η δύσκολη συναισθηματικά περίοδος που βίωνε, φαινόταν από τα instastories που έκανε. Στη συνέχεια βέβαια αποφάσισε να διακωμωδήσει την κατάσταση, να πάρει το χρόνο της και να το διαχειριστεί εντελώς διαφορετικά. Ίσως έπαιξε ρόλο και η αυστηρή παρότρυνση του Ανδρέα Μικρούτσικου που μία μέρα της είπε στην εκπομπή: «Σε θέλω πιο περήφανη, πιο δυναμική κι όχι να βλέπω όπως με ενημερώνουν πως γράφεις. Έχεις μια θλίψη και ένα ικετευτικό. Όχι! Είσαι χαρά θεού, είσαι μία, είσαι έξυπνη, είσαι καλό κορίτσι, ποιος θα βρει τέτοιο πράγμα, άλλον πρέπει να κλαίμε». Η πατρική σχεδόν συμβουλή έπιασε τόπο, η διάθεσή της άλλαξε και μάλιστα ακόμη και ο πατέρας της ξεκίνησε να της κάνει προξενιά. Φυσικά και για την κόρη του θέλει τον καλύτερο. Γιατί της αξίζει.



Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η συγκατοίκηση με τον Snik, η χημεία που φαινόταν να έχουν οι δυό τους, οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις αλλά και τα σχόλια στα social media που αντάλλαζαν μεταξύ τους, έδειχαν ένα δυνατό έρωτα. Όμως για άγνωστο προς εμάς λόγο, το ζευγάρι χώρισε και η Ηλιάνα αφοσιώθηκε στα επαγγελματικά της και όχι τόσο στην προσωπική της ζωή. Εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται με φίλους στην Αμερική για διακοπές, σε μία χώρα που ξεκίνησε άλλωστε την καριέρα της στο modeling και απολαμβάνει την ελευθερία της. Ίσως να το επεδίωξε κιόλας, να μείνει για λίγο μόνη και με τους ανθρώπους που αγαπά και εμπιστεύεται, όπως ο make up artist Δημήτρης Γιαννέτος.


https://www.instagram.com/p/CZul49avhf1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δανάη Μπάρκα

Το κορίτσι που είναι όλο χαρά και κέφι, τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να αφιερωθεί στη δουλειά της και όπως αποκάλυψε, από τον τρόπο ζωής που κάνει με το σπίτι - δουλειά, δουλειά - σπίτι, οι φίλες της, την φωνάζουν «συνταξιούχο». Έχει όμως την διάθεση όπως είπε, να αλλάξει τα πράγματα και να βρει έναν σύντροφο, μετά τον χωρισμό της εδώ και αρκετούς μήνες από τον Πάνο Αδαμόπουλο με τον οποίο είχαν σχέση εδώ και 8 χρόνια, με μία ενδιάμεση διακοπή και επανασύνδεση. Και γιατί όχι Δανάη;



Φαίη Σκορδά

Μετά το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα, η Φαίη αφιερώθηκε στα παιδιά της και ο Δημήτρης με τον Γιάννη, έγιναν η απόλυτη προτεραιότητά της. Παρόλο που δεν μιλά ποτέ δημόσια για τα προσωπικά της, οι λήψεις από παπαράτσι που την έδειχναν χαρούμενη στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου, μας δημιούργησαν την εντύπωση, ότι είχε αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Από πέρυσι που χώρισε οριστικά, απολαμβάνει τη μοναξιά της. Και την μεγάλη της επιτυχία στην πρωινή ζώνη, θα συμπληρώναμε.

skorda

Σίσσυ Χρηστίδου

«Δύο χρόνια μετά είμαι ακόμη σε περίοδο προσαρμογής. Δεν είναι καθόλου εύκολο», δήλωνε πριν ένα χρόνο η Σίσσυ μιλώντας για το διαζύγιο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, μετά από 9 χρόνια γάμου και 13 χρόνια σχέσης. Η παρουσιάστρια αφιερώθηκε και εκείνη στους γιους της και το τελευταίο διάστημα, είχε να αντιμετωπίσει και την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της μητέρας της. Η απώλειά της σίγουρα ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για εκείνη λόγω της δυνατής σχέσης που είχαν μεταξύ τους και μόνο ο χρόνος είναι εκείνος που θα γλυκάνει τη θλίψη της. Το αν θα γνωρίσει ένα μεγάλο έρωτα που θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής της, είναι δική της απόφαση και εμείς απλά θα της το ευχηθούμε ολόψυχα.


https://www.instagram.com/p/CVlMTw6oFHL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κατερίνα Καραβάτου

Με νωπό ακόμη το διαζύγιό της το περσινό καλοκαίρι από τον Κρατερό Κατσούλη, η παρουσιάστρια έχει και εκείνη κρατήσει μόνο το ρόλο της μαμάς και της αφοσιωμένης στην δουλειά της επαγγελματία. Σίγουρα είναι μικρό ακόμη το διάστημα που μεσολάβησε από τον χωρισμό με τον πατέρα των παιδιών της και η ίδια έχει την διάθεση μόνο να ηρεμήσει και να κάνει έναν γενικότερο προσωπικό επαναπροσδιορισμό. Η πρόσφατη απώλεια και της δικής της μητέρας, ήταν ένας παράγοντας που άλλαξε τα δεδομένα της ζωής της.


https://www.instagram.com/p/CZXCJZqNQnM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ζέτα Μακρυπούλια

Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε την Ζέτα χωρίς να έχει στο πλευρό της τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά ούτε και τον τραγουδιστή και συνθέτη χωρίς εκείνη στο πλαϊ του. Άλλωστε ήταν μαζί για 12 χρόνια και όλοι πιστεύαμε ότι σύντομα θα είχαμε και το γάμο τους. Η κόπωση που ένιωσαν και οι δύο στη σχέση τους όπως λένε, ήταν εκείνη που έφερε τη φθορά. Ζουν πια χωριστά και η παρουσιάστρια, δίνει αυτό το διάστημα χρόνο στον εαυτό της για να ανακάμψει και προσωπικά.


https://www.instagram.com/p/CYRITgSonmI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζέτα Μακρυπούλια- Μιχάλης Χατζηγιάννης μόλις χώρισαν: Ανακοίνωσαν την αιτία του χωρισμού

Δανάη Μπάρκα: «Οι φίλες μου με λένε...συνταξιούχο. Μου λείπει ένας σύντροφος»

Καινούργιου: «Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να κρίνεται επειδή είναι 37 και δεν έχει κάνει παιδί»

Photo credits: Instagram @katken @sissychristidou @danaibarka @zeta_makripoulia