Μια αγκαλιά απαλύνει κάθε πόνο! Το γλυκό post της Σίσσυς Χρηστίδου με τα παιδιά της

Ιωάννα Τζανή
Μια αγκαλιά απαλύνει κάθε πόνο! Το γλυκό post της Σίσσυς Χρηστίδου με τα παιδιά της

Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Σίσσυ Χρηστίδου χαμογελά ξανά στην αγκαλιά των παιδιών και του σκύλου της.

Λίγες ημέρες αφού η μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας την παρουσιάστρια σε απέραντη θλίψη, τα χαμόγελα επιστρέφουν και η 41χρονη παίρνει δύναμη από τα παιδιά και το σκυλάκι της.

Επιστρέφοντας από την εκπομπή της, «Χαμογέλα και πάλι», και φορώντας το λευκό φούτερ από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Γυναίκες χωρίς Σύνορα τον οποίο, όπως αποκάλυψε στον αέρα το πρωί του Σαββάτου, στήριζε η μητέρα της Μίνα, η Σίσσυ Χρηστίδου κούρνιασε στην αγκαλιά των δύο γιων της και έβγαλαν την πιο cute και τρυφερή φωτογραφία που έχουμε δει τελευταία στα social media.

mama xristidou

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στο Χαμογέλα και Πάλι: «Δεν ήθελα να φορέσω μαύρα»

Το post της Σίσσυς Χρηστίδου που μας συγκίνησε


Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί αυτό το όμορφο στιγμιότυπο με τους followers της στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας: «All you need is.. LΟVE». Και απ' ότι φαίνεται, η οικογένειά της τής την προσφέρει απλόχερα!


https://www.instagram.com/p/CZ4aU45oa_R


Το post της 41χρονης παρουσιάστριας συγκέντρωσε χιλιάδες likes μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, ενώ οι φίλοι και ακόλουθοί της έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπόνοια και την αγάπη τους προς το πρόσωπό της.

«Πάρε δύναμη από τα παιδάκια σου!!», ανέφερε ένα σχόλιο, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Όλα θα πάνε καλά...κοιτάμε τον ουρανό και χαμογελάμε !!! Έχει ο θεός ..».

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποκτήσει δύο παιδάκια με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, τον 13χρονο Φίλιππο - Ραφαήλ και τον 8χρονο Μιχαήλ - Άγγελο.


https://www.instagram.com/p/CYemVHiIpg0

Η επιστροφή της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή της

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε σήμερα (12/2) στον αέρα της εκπομπής της «Χαμογέλα και πάλι», μόλις 8 ημέρες αφού έχασε την πολυαγαπημένη μητέρα της Μίνα.

«Από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, είκοσι χρόνια τώρα φοβόμουν αυτές τις στιγμές, πολύ δύσκολες», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στο ξεκίνημα του «Χαμογέλα και Πάλι» και συμπλήρωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω εσάς για την στήριξη, την εταιρία παραγωγής, τον Νίκο Κοκλώνη, το κανάλι, την Κατερίνα (Ζαρίφη) που ήταν εδώ, τον κόσμο που έχω λάβει πολλά μηνύματα».

Η μητέρα της παρουσιάστριας διαγνώστηκε τον Νοέμβριο του 2020 με μια σπάνια μορφή λευχαιμίας που προσβάλλει το αίμα και τον μυελό των οστών, ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, και οι δύο γονείς της διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό και νοσηλεύτηκαν.



Η κυρία Μίνα πάλεψε σκληρά, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από τη μάχη της με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χρηστίδου: Το νέο story μετά την απώλεια της μαμάς της και ο διάλογος για τις φωτογραφίες

Το «ευχαριστώ» της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram και η αντίδραση μετά την κηδεία της μαμάς της

Το σχόλιο του Θοδωρή Μαραντίνη για την απώλεια της μαμάς της Σίσσυς Χρηστίδου συγκινεί