Survivor: Αρχίζουν οι κόντρες έρχονται αλλαγές - Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε η «βασίλισσα» του Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
Survivor: Αρχίζουν οι κόντρες έρχονται αλλαγές - Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε η «βασίλισσα» του Twitter

Και νέος παίκτης σήμερα στο παιχνίδι. Η είσοδος του Σάκη Αρσενίου αλλάζει τα δεδομένα. Γιατί οι διάσημοι άρχισαν τις κόντρες;

Η μία ανατροπή ακολουθεί την άλλη στο Survivor γιατί η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο και των τριών νέων παικτών, δεν δημιουργεί μόνο ενδιαφέρον στο παιχνίδι αλλά και γκρίνιες. Η Βρισηίδα βγαίνει απόψε εκτός εαυτού, λίγο πριν οι διάσημοι καλωσορίσουν τον τραγουδιστή Σάκη Αρσενίου στην ομάδα τους. Ο σημερινός πρώτος αγώνας για την ασυλία φέρνει και αλλαγές και αυτό θα είναι το δέλεαρ για τους παίκτες κυρίως για τους Μαχητές που έχουν μόνο ήττες για να αλλάξουν το σκηνικό.


https://www.instagram.com/tv/CZ5UOqFgyfm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Βρισηίδα τα βάζει με όλους

Στο σημερινό κρίσιμο παιχνίδι γιατί κρίνεται η πρώτη ασυλία, η Βρισηίδα βγαίνει εκτός εαυτού κυρίως με τον Άρη Σοϊλέδη και στους διάσημους, παρά τις νίκες τους, γίνονται τα πράγματα άνω - κάτω για τις λεγόμενες κλίκες που έχουν δημιουργήσει οι παίκτες μεταξύ τους. Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν με την είσοδο και νέου παίκτη στην ομάδα τους και συγκεκριμένα εκείνη του τραγουδιστή Σάκη Αρσενίου. Πάντως από σήμερα θα έχουμε μία ακόμη αλλαγή στο παιχνίδι με την προσθήκη ενός μικρού επάθλου φαγητού που θα συνοδεύει το έπαθλο της ασυλίας. Μήπως και αποκτήσουν ένα δέλεαρ οι Μαχητές μετά από τόσες ήττες μαζεμένες για να γίνουν πιο... μαχητικοί. Η πείνα πονάει όπως είπε και ο Σάββας και οι Μαχητές είναι έτοιμοι να διώξουν τους αδύναμους παίκτες. Κατσαούνης και Τσολάκης φαίνεται ότι θα είναι οι πρώτοι υποψήφιοι.



Την υποδέχθηκαν σαν σταρ ή σαν νικήτρια;

Πολυαναμενόμενη και πολυδιαφημισμένη η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο στο reality και εκείνη μπήκε «τρελαμένη» από χαρά για να συναντήσει τις δύο ομάδες. Μέχρι και τον Γιώργο Λιανό αργότερα εξέπληξε με την υπερβολική είναι η αλήθεια ενέργεια της. Μπορεί προς το παρόν να έφερε μία μόνο νίκη στην ομάδα της αλλά είναι αυτή που το Twitter από χθές την αποκαλεί ως Queen K και την χρίζουν από τώρα νικήτρια του Survivor. Κάπως πρόωρο αλλά όχι και απίθανο. Η ...φόρα με την οποία μπήκε στο παιχνίδι έφερε και τις πρώτες γκρίνιες για να μην πούμε ζήλιες. Γιατί η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου το έριξε το...καρφάκι της: «Έχουμε νέα παίκτρια στην ομάδα μας. Θα ήθελα πάρα πολύ να χαρώ παραπάνω, αλλά σήμερα δεν μπορώ να χαρώ υπερβολικά» εξηγώντας στη συνέχεια ότι θα προτιμούσε να έρθει ένας άντρας στην ομάδα για να ενισχυθούν παραπάνω. Η Ναυσικά δεν γνωρίζει φυσικά ότι στο παιχνίδι μπαίνει ο Σάκης Αρσενίου.



Η είσοδος πάντως τριών ακόμη παικτών, έφερε μία μικρή αναστάτωση και στα social media. Ο Άγγελος Πουλής γνωστός αθλητής παρκουρ και κασκαντέρ σε ταινίες του Hollywood είναι ο νέος σταρ των Μαχητών, με γνωριμίες υψηλού επιπέδου, αφού συνεργάστηκε σε project του Ben Affleck και του Mat Damon και γνωρίζεται από μικρή ηλικία με τον Γιάννη Αντετονκούμπο. Δυνατός παίκτης φαίνεται ο Γιώργος Ταλάντσεβ επίσης στους Μαχητές, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας στους Διάσημους, μισθοφόρος στο επάγγελμα, μας θυμίζει τον Κώστα Αναγνωστόπουλο από το παρελθόν και μάλιστα όπως έγραψε ο ίδιος στο Instagram τον γνωρίζει προσωπικά. Μένει να δούμε αν όπως λένε τα σημερινά spoiler οι Μαχητές νικήσουν τον αγώνα της πρώτης ασυλίας.


https://www.instagram.com/tv/CZnj2XADQT5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η ώρα της Κάτιας - Απίθανα σχόλια λίγο πριν τη μεγάλη επιστροφή

Το αλαλούμ με την είσοδο του νέου μισθοφόρου στο Survivor και η νίκη της Κάτιας έγιναν trend

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε την αποχώρηση του Λάμπρου και η εμφάνιση της Κάτιας έγινε trend