Γη της ελιάς: Ο νέος έρωτας της Μυρτάλης, Nικήτας, κινδυνεύει από τον Αλέξη

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ο νέος έρωτας της Μυρτάλης, Nικήτας, κινδυνεύει από τον Αλέξη

Nικήτας και Αλέξης, δε γνωρίζουν ακόμη ότι είναι αδέρφια. Έρχονται αποκαλύψεις και ανατροπές στη Γη της ελιάς.

Ο Νικήτας έρχεται στη Μάνη και ταράζει τα νερά στη Γη της ελιάς. Ο νεαρός άντρας είναι ο γιος του Θεοδόση που δεν ήθελε να έχει καμία επαφή μαζί του και δε δεχόταν καν να του μιλήσει.

Μόλις γνωρίσει τον αδερφό του, Αλέξη, και τη Μαργαρίτα, οι τρεις τους θα αρχίσουν να αποκτούν μία πολύ όμορφη σχέση, με τον Αλέξη να βρίσκει στήριγμα στον αδερφό του μετά τη στενοχώρια που πήρε από τη δεύτερη εγκατάλειψη του πατέρα του. Όλα, όμως, θα ανατραπούν μόλις μάθει ότι ο Νικήτας φλερτάρει τη Μυρτάλη...

athanasopoulos vasilis

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος είναι το νέο crush μας και μπαίνει στη «Γη της ελιάς»

Ο Νικήτας αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά του Θεοδόση στη Μαργαρίτα και στον Αλέξη

Ο Νικήτας αρνείται στην αρχή να έρθει σε επαφή με τον ετεροθαλή αδερφό του, τον Αλέξη, ωστόσο στη συνέχεια αποφασίζει να του δώσει μία ευκαιρία, μένοντας μερικές ακόμη ημέρες στη Μάνη.


https://www.instagram.com/p/CStvh96KIRw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Αλέξης είναι πολύ χαρούμενος με αυτή τη γνωριμία και τα δύο αδέρφια έρχονται όλο και πιο κοντά, παρά την απογοήτευση που και οι δύο νιώθουν για τον πατέρα τους.

Ο γιος του Θεοδόση αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα και στον Αλέξη όλα τα μυστικά του πατέρα του, με τη Μαργαρίτα να σοκάρεται με όσα ακούει και να τα βάζει με τον εαυτό της που ξεγελάστηκε για ακόμη μία φορά και τον εμπιστεύτηκε.

Ο Αλέξης ένα βήμα πριν σκοτώσει τον αδερφό του

Και ενώ όλα βαίνουν καλά και ο Αλέξης με τον Νικήτα περνούν πολύ ποιοτικό χρόνο μαζί, όλα θα αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν μπει στη μέση η Μυρτάλη, την οποία γνωρίζει εντελώς τυχαία.

Η νεαρή πρωταγωνίστρια θα γίνει η πέτρα του σκανδάλου για να διχαστούν τα δύο αδέρφια. Ο Αλέξης μαθαίνει ότι ο αδερφός του πολιορκεί τη γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος και δε θα το αφήσει να περάσει έτσι!



Το μυαλό του Αλέξη θολώνει για μία ακόμη φορά και η εμμονή του με τη Μυρτάλη όλο και μεγαλώνει. Όσο κι αν προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στις άσχημες σκέψεις, δεν τα καταφέρνει και φτάνει στο σημείο να σκέφτεται πολύ έντονα πώς θα βγάλει τον Νικήτα από τη μέση, ώστε η Μυρτάλη να είναι μόνο... δική του.

Ο Νικήτας κινδυνεύει, ενώ ο Αλέξης δεν είναι ο μόνος που ζηλεύει από το φλερτ του με τη Μυρτάλη. Μόλις μάθει τα... μαντάτα ο Στέφανος, θα ορμίσει στον Νικήτα και οι δύο άντρες θα πιαστούν στα χέρια.

Cover photo: @_vasilis_athanasopoulos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Έξαλλο το Twitter με τον Θεοδόση- Η φυγή του βάζει σε κίνδυνο τη Μαργαρίτα

Γη της ελιάς: Ο Θεοδόσης εξαφανίζεται από τη Μάνη και η Μαργαρίτα με τον Αλέξη δέχονται απειλές