Rihanna: «Είναι πρόκληση η εγκυμοσύνη μου το διασκεδάζω. Δεν με νοιάζει που παίρνω κιλά»

Κατερίνα Μπούσιου
Rihanna: «Είναι πρόκληση η εγκυμοσύνη μου το διασκεδάζω. Δεν με νοιάζει που παίρνω κιλά»

Την Rihanna δεν την νοιάζει που είναι πια γεματούλα όπως λέει λόγω εγκυμοσύνης και το χαίρεται, όπως δηλώνει στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση πως περιμένει παιδί. 

H Rihanna εκτός από χαρούμενη που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με μπαμπά τον A$AP Rocky, αντιμετωπίζει με χιούμορ την νέα της καθημερινότητα ως εγκυμονούσα και εκτός των άλλων λανσάρει και ένα πρωτότυπο pregnancy look στις δημόσιες εμφανίσεις της. Βέβαια δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες όπως λέει. Γιατί και εκείνη, όπως όλες οι γυναίκες που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση, βιώνουν αλλαγές όχι μόνο στο σώμα τους αλλά και ψυχολογικές.


https://www.instagram.com/p/CZ26sZiJSZN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν με νοιάζει να καλύψω την κοιλιά μου»

Η Rihanna που όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της είχε πάντα αψεγάδιαστη σιλουέτα, δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, πως καθόλου δεν έχει αγωνία που το σώμα της αλλάζει λόγω της εγκυμοσύνης της και έμαθε να εξισσοροπεί τα θετικά αλλά και τα αρνητικά που φέρνει μία εγκυμοσύνη.



Kαι όπως λέει χαρακτηριστικά: «Το διασκεδάζω που δεν χρειάζεται να καλύψω την κοιλιά μου. Αισθάνομαι...γεματούλα, αλλά δεν πειράζει, παιδί περιμένω. Κάποιες μέρες αισθάνομαι ότι θέλω να είμαι ξαπλωμένη στον καναπέ όλη την ημέρα, αλλά μόλις βάλω την κρέμα μου και λίγο κραγιόν, μεταμορφώνομαι. Το άκουγα αλλά δεν το πίστευα πως θα υπάρχουν μέρες που δεν θα θέλω να σηκωθώ από τον καναπέ μου».


https://www.instagram.com/p/CZxRX0aP7F7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν λίγες εβδομάδες, η Rihanna και ο γνωστός ράπερ και σύντροφός της A$AP Rocky ανακοίνωσαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο πως περιμένουν το παιδί τους, αφού πόζαραν μπροστά σε ένα φωτογράφο σε δρόμο της Νέας Υόρκης, αγκαλιασμένοι και χαρούμενοι και με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει την κοιλιά της. Σε αυτό το στιγμιότυπο φυσικά είχε ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ, ενισχυμένο και από vintage αξεσουάρ. Πριν από δύο ημέρες έκανε και νέα εμφάνιση που αποτελεί ένα νέο fashion statment για rock εγκυμονούσες, στο Fenty Beauty Univerce Event, αποκαλύπτοντας τις καμπύλες της μπροστά στους φωτογράφους, έχοντας τον σύντροφό της - και ευτυχή πατέρα σε λίγους μήνες-.

Photo credits: Associated Press - Instagram @badgalriri

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλοι πιστεύουν ότι η Rihanna κυοφορεί δίδυμα – Την πάτησε μέχρι και η Gigi Hadid

Rihanna-A$AP Rocky: Σχεδιάζουν να παντρευτούν στα Barbados μετά τη γέννα

Η Rihanna είναι έγκυος και ποζάρει όλο γλύκα στα ροζ στην αγκαλιά του αγαπημένου της