H Shannen Doherty επέστρεψε στο Instagram με ένα σοβαρό μήνυμα για τη μάχη με τον καρκίνο

Πατούλια Κατερίνα
H Shannen Doherty επέστρεψε στο Instagram με ένα σοβαρό μήνυμα για τη μάχη με τον καρκίνο

Κι όχι μόνο. Η τηλεοπτική Brenda πήρε την απόσταση που ήθελε και έκανε μερικές σημαντικές διαπιστώσεις για την κοινωνία σήμερα.

Στις 12 Απριλίου του 2021, η Shannen Doherty έγινε 50 ετών. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η περίεργη Brenda από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills μπορεί να μιλούσε για ρυτίδες και για την καριέρα της, η Doherty που έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο αλλεπάλληλα, ξέρει να μιλάει μόνο για τα σημαντικά πια.
Έχουν περάσει δύο χρόνια άλλωστε από την ημέρα που η ηθοποιός αποκάλυψε πως δίνει μια δύσκολη και άνιση μάχη με τον καρκίνο, τέταρτου σταδίου πια χωρίς όμως να θέλει να αντιμετωπίζει τη ζωή ως μελλοθάνατη.

Shannen Doherty: «Δεν είναι ξεγραμμένοι όσοι έχουν καρκίνο τέταρτου σταδίου»

Το νέο μήνυμα δεν μιλάει μόνο για τον καρκίνο

Αυτή τη φορά η Doherty, επέστρεψε με νέα φωτογραφία και ένα μήνυμα όχι μόνο για τον καρκίνο αλλά εξίσου σημαντικό.

«Χάθηκα το ξέρω. Προφανώς είχα κάποιες μάχες να δώσω. Κάποιες δεν έχουν δοθεί ακόμα. Επίσης μόλις μπήκα σε διαδικασία παρακολούθησης. Παρατηρώντας τι γίνεται στον κόσμο μας. Αυτό που γίνεται και στη χώρα μου. Έχω πολλά να πω. Έχω ισχυρή άποψη για όλα αυτά, ακόμα και στη γελοία κουλτούρα ακύρωσης που ζούμε, θα έχω πάντα τη δική μου γνώμη ανεξάρτητα από το τι πιστεύουν οι άλλοι. Προσπαθώ να καταλάβω τη φωνή μου και πώς να την εκφράσω. Βλέπω τόσο μίσος και πόνο. Λαθροθηρία ζώων. Κάποιοι αφαιρούν τα κέρατα των ρινόκερων μόνο και μόνο για να τους κρατήσουν στη ζωή. Λιοντάρια ανατρέφονται μόνο για να εκμεταλλευτούνε τα κόκκαλά τους, ηλίθιοι που κυνηγούν ό,τι δεν τρώνε. Άνθρωποι που πετούν ζώα σε καταφύγιο επειδή δεν ταιριάζουν πλέον στον τρόπο ζωής τους. Μωρά που ρίχνονται σε σκουπιδοτενεκέδες. Η κατάσταση των αστέγων επιδεινώνεται. Πόλεμος στον ορίζοντα. Άνθρωποι που έμειναν πίσω. Τα ανθρώπινα δικαιώματα υπό εξέταση. Ακυρώστε την κουλτούρα της ακύρωσης. Δικαιούμαστε τις απόψεις μας αλλά ΔΕΝ χρειάζεται να σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι κάποιος αισθάνεται υποχρεωμένος να σιωπήσει φοβούμενος τις επιπτώσεις (εκτός αν είσαι ρατσιστής τότε ναι, μείνε σιωπηλός), αλλά εμείς είμαστε άνθρωποι. Σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε, πιστεύουμε διαφορετικά και αυτό πρέπει να το εκτιμήσουν όλοι. Και πάλι, απλώς σκέφτομαι, ακούω, παρατηρώ. Και ίσως, απλώς ίσως σκέφτομαι να κάνω ένα πραγματικά ειλικρινές podcast για όλα αυτά γιατί έχω βαρεθεί να ακούω μόνο δύο φωνές, υπάρχει και τρίτη και τέταρτη. Προς το παρόν, εύχομαι σε όλους σας ειρήνη, συμπόνια και σεβασμό για ΟΛΑ τα ζωντανά όντα», κατέληξε η ηθοποιός.


https://www.instagram.com/p/CZ5_lawLNT4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Παλεύω για τη ζωή μου»

Η 50χρονη Shannen Doherty δεν σκοπεύει να αποσυρθεί όσο παλεύει κόντρα στον καρκίνο του μαστού στο τέταρτο στάδιο:

«Δεν θέλω ποτέ να λειτουργήσω σαν να πεθαίνω», τόνισε η τηλεοπτική Brenda μιλώντας στο Good Morning America τον Οκρώβριο του 2021 και συμπλήρωσε:

«Θέλω να λειτουργώ κάνοντας τα πάντα επειδή θέλω να παλέψω να παραμείνω ζωνταν. «Πολλοί άνθρωποι παίρνουν μια διάγνωση σταδίου 4 και τους ξεγράφουν, υπονοείται πως δεν μπορούν να εργαστούν ή δεν μπορούν να εργαστούν με όλες τους τις δυνατότητες και αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να σταματήσουν να το υποθέτουν οι άνθρωποι και να μας δώσουν μια ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός χωρίς να θέλει να φτιάχνει λίστες σαν μελλοθάνατη για το τι θέλει να κάνει ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Shannen Doherty ποζάρει με τη μαμά της και μοιάζουν τρομερά