Γη της ελιάς: Πυροβόλησαν τον Κουράκο, η Ιουλία τρόμαξε και τα σχόλια στο Twitter ήταν επικά

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Πυροβόλησαν τον Κουράκο, η Ιουλία τρόμαξε και τα σχόλια στο Twitter ήταν επικά

Το σκουλαρίκι του Γιώργη αλλά και ο Στάθης πρωταγωνίστησαν στα tweets!

Ο Ανέστης πέτυχε τον σκοπό του και εκτέλεσε τον ύποπτο που είχε πιάσει η αστυνομία στη Γη της ελιάς, φοβούμενος ότι θα τον μαρτυρήσει, όμως πυροβόλησε κατά λάθος και τον αστυνόμο Κουράκο, με τον Γιώργη να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Σπάρτης και την Ιουλία σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Το κοινό στο Twitter, από τη μεριά του, διακωμώδησε το συμβάν, εστιάζοντας στην αντίδραση του Στάθη, αλλά και στο... piercing στο στήθος του Γιώργη. Και καλά έκανε, αφού ο Κουράκος θα ζήσει και θα βασιλέψει, ξεπερνώντας κάθε κίνδυνο. Μάλιστα, μόλις βγει από το νοσοκομείο, τον περιμένουν πολύ ευχάριστες ειδήσεις, με την Ιουλία να του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος!

 vasilis athanasopoulos

Γη της ελιάς: Ο νέος έρωτας της Μυρτάλης, Nικήτας, κινδυνεύει από τον Αλέξη

Η Χάιδω θα πλησιάσει τον Στάθη

Ορμώμενη από την απελπισία της Βασιλικής, η Χάιδω πετυχαίνει τον Στάθη στα σοκάκια της Αρεόπολης και τον πλησιάζει προκειμένου να τον παρακαλέσει να αναθεωρήσει και να αφήσει πίσω την έχθρα που υπήρχε μεταξύ των οικογενειών τους.



Ο Στάθης είναι αμετάπειστος και δε λέει με τίποτα να συγχωρήσει την κόρη του, Βασιλική, που έμπλεξε με τον άνθρωπο που πυροβόλησε τον Στέφανο. Ωστόσο, η Βασιλική γεννά πρόωρα και τα δεδομένα αλλάζουν. Αυτό το μωράκι θα σταθεί αφορμή για να γλυκάνουν οι Καπερνάροι και να αφήσουν τα πάντα πίσω τους.

Ξεκινούν οι προστριβές μεταξύ Ισίδωρου και Αντιγόνης

Τι την ήθελε τη συγκατοίκηση ο Ισίδωρος... Μπορεί ο Μάνος να μαλακώνει απέναντι στην Αντιγόνη και εκείνη να ευελπιστεί ότι κάποια στιγμή η σχέση τους θα φτιάξει, ωστόσο αυτή η συγκατοικήση μάλλον δε θα βγει σε καλό σε πατέρα και κόρη.


https://www.instagram.com/p/CWBNEm2ITFX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παρόλο που ήταν πολύ αγαπημένοι πριν η Αντιγόνη μετακομίσει στον σπίτι των Βρεττάκων, τώρα αρχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που φέρνουν προστριβές ανάμεσα στα ετεροθαλή αδέλφια.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τον πυροβολισμό του αστυνόμου Κουράκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Έξαλλο το Twitter με τον Θεοδόση- Η φυγή του βάζει σε κίνδυνο τη Μαργαρίτα

Γη της ελιάς: Ο Θεοδόσης εξαφανίζεται από τη Μάνη και η Μαργαρίτα με τον Αλέξη δέχονται απειλές