Γη της ελιάς: Η Βασιλική γεννάει και το κοινό στο Twitter ετοιμάζει ήδη τα... ροζ μπαλόνια!

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Βασιλική γεννάει και το κοινό στο Twitter ετοιμάζει ήδη τα... ροζ μπαλόνια!

Ο τοκετός έρχεται νωρίτερα και η κόρη του Φίλιππου και της Βασιλικής φέρνει χαρά. Νικήτας και Εύα καταφθάνουν στη Μάνη.

Μία ευχάριστη έκπληξη θα έχουμε στο αποψινό επεισόδιο (17/2/22) της Γης της ελιάς. Ενώ η Βασιλική βρίσκεται στο σπίτι με τον άντρα της, τον Φίλιππο, και τη Χάιδω, σπάνε ξαφνικά τα νερά και η πεθερά της την ενημερώνει με ψυχραιμία ότι έχει πρόωρη γέννα και πρέπει να πάνε γρήγορα στο νοσοκομείο. Η μικρή Στεφανέα έρχεται και όπου να 'ναι οι δύο νεαροί και ερωτευμένοι πρωταγωνιστές της σειράς θα κρατούν στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους, ένα γλυκύτατο κοριτσάκι. Το κοινό στο Twitter, δε, έχει ξετρελαθεί με την εξέλιξη αυτή και μόνο πάρτι δεν έστησε χθες μόλις είδε το τρέιλερ!

alexandros martidis

Γη της ελιάς: Πυροβόλησαν τον Κουράκο, η Ιουλία τρόμαξε και τα σχόλια στο Twitter ήταν επικά

Δεύτερο χειρουργείο για τον Γιώργη

Μία σοβαρή επιπλοκή οδηγεί τον Γιώργη στο χειρουργείο για δεύτερη φορά και η Ιουλία χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Από το πλευρό της δε λείπουν λεπτό η ανιψιά της, Μυρτάλη, και ο αδερφός της, Ιάκωβος, οι οποίοι προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να την κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμη.


https://www.instagram.com/tv/CaDWhI7Djor/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ιουλία παρακαλάει τους γιατρούς να σώσουν τη ζωή του άντρα της και όλα δείχνουν να κρέμονται από μια κλωστή. Ωστόσο, όπως σου είπαμε και χθες, η περιπέτεια του Κουράκου θα έχει αίσιο τέλος και σύντομα το ζευγάρι θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές.

Νικήτας και Εύα κάνουν το ντεμπούτο τους στη Γη της ελιάς

Ο γιος του Θεοδόση και ετεροθαλής αδερφός του Αλέξη, Νικήτας, αποφασίζει να κάνει το χατίρι στη Μαργαρίτα, η οποία θέλει να μάθει όλη την αλήθεια για τον πρώην άντρα της, και κατεβαίνει στη Μάνη προκειμένου να τη συναντήσει και να της αποκαλύψει όλα τα μυστικά που κρύβει ο Θεοδόσης.

Ο Αλέξης μόλις τον βλέπει πέφτει στην αγκαλιά του και είναι πολύ χαρούμενος που γνωρίζει για πρώτη φορά τον αδερφό του, όμως σύντομα όλα θα ανατραπούν και ο Νικήτας θα γίνει ο μεγαλύτερος εχθρός του.



Η Εύα Δήμα (δηλαδή η ηθοποιός Χρύσα Παππά) έρχεται από την Αθήνα στη Μάνη, καθώς κληρονόμησε κάτι χωράφια στο Πόρτο Κάγιο από τη Μανιάτισσα γιαγιά της. Είναι πολιτικός μηχανικός και σκοπεύει να μείνει στην κωμόπολη και να κατασκευάσει μια σύγχρονη τουριστική μονάδα. Κάπως έτσι γνωρίζεται με τον Στάθη, ο οποίος τη φλερτάρει έντονα και της προτείνει να βγουν για φαγητό.

Σύντομα αυτή η σχέση θα εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό, προκαλώντας την έντονη αντίδραση τόσο της Αρετής όσο και της Ιουλίας, μόλις τα νέα για το νέο ειδύλλιο κυκλοφορήσουν στην Αρεόπολη!

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τον ερχομό του παιδιού της Βασιλικής και του Φίλιππου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Ο νέος έρωτας της Μυρτάλης, Nικήτας, κινδυνεύει από τον Αλέξη

Γη της ελιάς: Έξαλλο το Twitter με τον Θεοδόση- Η φυγή του βάζει σε κίνδυνο τη Μαργαρίτα