Τον... τρέλανε τον Kanye West η Kim! Οι προσευχές και το επικό παραλήρημα

Ιωάννα Τζανή
Τον... τρέλανε τον Kanye West η Kim! Οι προσευχές και το επικό παραλήρημα

Αυτός ο έρωτας... ούτε με έρωτα δεν περνάει! «Θεέ μου κράτα το μυαλό μου στα λογικά του», προσεύχεται ο Ye.

Δεν έχει σταματημό το ερωτικό δράμα του Kanye West! Η Julia Fox φαίνεται πως δεν κατάφερε να κάνει τον ράπερ να ξεκολλήσει από την πρώην του, Kim Kardashian, η οποία έχει προχωρήσει τη ζωή της με τον Pete Davidson.

Ο 44χρονος έκανε μία νέα δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παρακαλώντας τον Θεό να «κρατήσει το μυαλό του υγιές», καθώς όπως φαίνεται δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει την Kim και το διαζύγιό τους.

kanye west split julia fox6

Ο Kanye χώρισε με την Julia Fox και έστειλε ένα φορτηγάκι με τριαντάφυλλα στην Kim

Η δημόσια προσευχή του Kanye West

Σε μια ανάρτηση στο Instagram που κοινοποιήθηκε την Τετάρτη (16/2/22) αλλά έχει πλέον διαγραφεί, ο Kanye West μοιράστηκε με τους followers του ένα κείμενο που έγραφε: «Θεέ μου… σε παρακαλώ να με προσέχεις και να κρατήσεις το μυαλό μου στα λογικά του. Θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω τώρα. Προς όποιον άνθρωπο νιώθει μόνος, είμαι μαζί σου και σε αγαπώ».

Ο Ye, ο οποίος έχει παλέψει με προβλήματα ψυχικής υγείας όλα αυτά τα χρόνια, δημοσίευσε επίσης ένα άλλο πιο... γαλήνιο μήνυμα στις 15 Φεβρουαρίου, αναφέροντας στη λεζάντα πως «δουλεύει ακόμα το κομμάτι της επικοινωνίας του», ενώ ανέλαβε την ευθύνη για τον δημόσιο εξευτελισμό προς την Kim Kardashian.


https://www.instagram.com/p/CaAeGzUPdz2

Ο διάσημος ράπερ έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα τα social media προκειμένου να δημοσιεύσει μηνύματα που κατακρεουργούν και παρενοχλούν την εν διαστάσει σύζυγό του, Kim Kardashian, ενώ παράλληλα την ικετεύει μέσα από αυτά να επιστρέψει κοντά του.

Σε μια σειρά από διαγραμμένες πλέον αναρτήσεις στο Instagram που δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα, ο Ye αποκάλυψε ότι ελπίζει να «πάρει πίσω την οικογένειά του» και έκανε διάφορες αναρτήσεις που τρόλαραν τον Pete Davidson, συμπεριλαμβανομένης μιας που ζήτησε από τους ακόλουθούς του να φωνάξουν «Kimye», το παρατσούκλι που είχαν όταν ήταν ζευγάρι με την Kim, αν πετύχουν ποτέ έξω τον νυν σύντροφό της.



Ο Pete Davidson άνοιξε ξανά τον λογαριασμό του στο Instagram

Ο Pete Davidson επανήλθε στο Instagram μετά την αποχώρησή του από την πλατφόρμα στα τέλη του 2018. Αν και ο κωμικός δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη φωτογραφίες, ενώ έχει ακολουθήσει μόνο δύο άτομα (το ένα είναι η Kim, φυσικά), οι θαυμαστές του αναρωτιούνται αν έχει σχεδιάσει κάτι ως απάντηση προς το... δράμα και το τρολάρισμα του Kanye West.

«Ο Pete προφανώς δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά σε μια κατάσταση όπως αυτή και ακόμα προσπαθεί να βρει πώς να αντεπεξέλθει σε όλη αυτή την κατάσταση», είπε μια πηγή στο HollywoodLife σχετικά με τα συναισθήματα του Pete Davidson για τα δημόσια ξεσπάσματα του 44χρονου.

Και συνέχισε:

«Ο Pete δε φοβάται τον Kanye, αλλά εύχεται όλο αυτό το δράμα να μην άγγιζε την Kim. Το καλύτερο πράγμα που ξέρει να κάνει ο Pete είναι απλώς να είναι στο πλευρό της Kim και να προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο υποστηρικτικός».



Το φορτηγάκι με τα τριαντάφυλλα που έστειλε ο Kanye στην Kim

Στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Kanye West μοιράστηκε στο Instagram του μία φωτογραφία με ένα φορτηγάκι γεμάτο κόκκινα τριαντάφυλλα. Πάνω σε αυτό, ήταν γραμμένο το εξής: «My vision is krystal klear», βάζοντας επίτηδες «k» αντί για «c», για να παραπέμψει στην επιθυμία της οικογένειας Kardashian να χρησιμοποιεί το εν λόγω γράμμα. Σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, τάγκαρε και την Kim Kardashian, καθιστώντας σαφές, αυτό που ούτως ή άλλως υποψιαζόταν το κοινό: ότι τα τριαντάφυλλα προορίζονταν για τη σταρ του KUWTK.

kanye west julia fox kim kardashian truck

Το κοινό γρήγορα άρχισε να κάνει σχόλια, όπως «Kimye», για να υποστηρίξει το πρώην ζευγάρι, όμως η Kim ήταν άφαντη. Κανείς δεν ξέρει αν το φορτηγάκι έφτασε ποτέ στον προορισμό του, όμως, πλέον η ανάρτηση έχει κατέβει, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον η μητέρα των παιδιών του δεν το εκτίμησε και πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χώρισε ο Kanye; Αφότου διέγραψε τις φωτογραφίες τους, η Julia Fox έκανε like στην Kim

It’s complicated! Ο Kanye West δεν θέλει σχέση και η Julia Fox τον αποκαλεί «αγόρι» της