Ο γιος της Κατερίνας Στικούδη έγινε τεσσάρων μηνών και μόλις είδαμε την τρυφερή φωτογραφία του

Ο γιος της Κατερίνας Στικούδη έγινε τεσσάρων μηνών και μόλις είδαμε την τρυφερή φωτογραφία του

Πριν από τέσσερις μήνες, η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Βύρωνας έχει κλέψει την καρδιάς της Κατερίνας Στικούδη. O γιος της τραγουδίστριας και παρουσιάστριας έγινε τεσσάρων μηνών και η μαμά του δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία την παράσταση κλέβουν τα πατουσάκια του μικρού.

stikoudi

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τον 3,5 μηνών γιο της Βύρωνα: «Είναι ένα πολύ χαρούμενο μωράκι»

H πρώτη φωτογραφία του γιου της:

Ανήμερα στην γιορτή της, η Κατερίνα Στικούδη είχε δημοσιεύσει την πρώτη εικόνα του Βύρωνα με τα δαχτυλάκια του μικρού στο πιάνο.

stikoudikaterin 260464991 1225435944613857 5997538971992622788 n

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Η πρώτη μας γιορτή μαζί ..Το πρώτο άγγιγμα των πλήκτρων ..
Έχω ένα λόγο παραπάνω πλέον να γίνομαι καλύτερη όχι μόνο στη δουλειά μου αλλά και σαν άνθρωπος ….», έγραψε τότε η Κατερίνα Στικούδη.

Γιατί η Κατερίνα δεν θέλει να μιλάει για τον γιο της

«Δεν θέλω να μιλάω πολύ γι’ αυτόν γιατί δεν το γνωρίζει ακόμα, όταν μεγαλώσει και αρχίσει να αντιλαμβάνεται, θα τοποθετούμαι κι εγώ δημόσια με μεγαλύτερη άνεση. Είναι ένα πολύ χαρούμενο μωράκι, ασχολούμαι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να του τραγουδάω, για να κάνω αυτά που πρέπει, θέλω να είμαι ψύχραιμη και ήρεμη, έχει έναν εξαιρετικό πατέρα και είναι τυχερός σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε κλείσει τρεις μήνες, είμαστε καλύτερα, έχει αλλάξει πολύ, μεγαλώνει πάρα πολύ γρήγορα, φοράει ρούχα για μωρό εννιά μηνών και είναι μόνο τριών μηνών», εξήγησε η Κατερίνα για τον Σερίφη Junior.

Όσο για το αν έχει πάρει το χρώμα των ματιών της, η Κατερίνα εξήγησε πως είναι νωρίς ακόμα για να κάνει αυτή την πρόβλεψη αλλά φαίνεται πως τα μάτια του μικρού Βύρωνα είναι σμαραγδένια αυτή τη στιγμή.

Η στιγμή που αποφάσισε να γίνει μαμά

«Με τα προσωπικά μου ξέρεις ότι είμαι φειδωλή. Τα προηγούμενα χρόνια δεν το είχαμε σκεφτεί καθόλου γιατί δούλευα πολύ. Έτσι μπήκαμε σε μια διαδικασία, να προσέχουμε πολύ. Κάποια στιγμή άρχισα να έχω κάποιες....εκλάμψεις. Έπιανα τη γάτα μας σα να ήταν μωράκι. Κοιτούσα με άλλο βλέμμα πλέον τα παιδάκια. Αισθάνθηκα ότι ήθελα να κάνω αυτό το βήμα πολύ συνειδητά. Το ίδιο και ο Βαγγέλης. Δεν έτυχε απλά. Είμαι πολύ τυχερή γιατί με το που το σκέφτηκα, έγινε.Μου έγραφαν ότι έχω πάρει παρένθετη μητέρα, ότι «ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου»,σχολίαζαν αν θα στεναχωρεθώ που θα χάσω τους κοιλιακούς μου, τώρα που πάχυνα», είχε πει η Κατερίνα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Στικούδη: «Μου έγραφαν ότι πήρα παρένθετη μητέρα για να κάνω το παιδί μου»

J2US: Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε πιο glam από ποτέ και το Twitter έκανε πάρτι (photos)