Depp – Heard: Η δικηγόρος του Making A Murderer στην ομάδα υπεράσπισης του ηθοποιού

Νατάσσα Σχοινά
Depp – Heard: Η δικηγόρος του Making A Murderer στην ομάδα υπεράσπισης του ηθοποιού
Ο Johnny Depp έκανε μία σημαντική πρόσληψη για να ενισχύση την ομάδα και την υπόθεσή του.

Έχει περάσει πια μία πενταετία από τότε που ο Johnny Depp και η Amber Heard χώρισαν. Το διάσημο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Rum Diary» και γρήγορα ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον. Το 2015, πήραν την απόφαση να προχωρήσουν τη σχέση τους και να παντρευτούν, όμως, ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ. Μόλις έναν χρόνο μετά, η Heard κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κατηγορώντας, παράλληλα, τον Depp για ενδοοικογενειακή βία. Ο ηθοποιός το αρνήθηκε και, κάπως έτσι, ο πλανήτης διχάστηκε σε δύο στρατόπεδα: αυτό που πίστεψε τη Heard και αυτό που πίστεψε τον Depp.



Οι νομικές διαμάχες του ζευγαριού συνεχίζονται και ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν μέχρι και τα Media. Πρόσφατο το παράδειγμα του ηθοποιού και της νομικής του διεκδίκησης από την Washington Post που τον αποκάλεσε «wife beater» (αυτός που χτυπάει τη σύζυγό του), μία διαμάχη από την οποία βγήκε ηττημένος. Η συνεχιζόμενη αυτή κατάσταση είχε αντίκτυπο και στη δουλειά του Depp, με την Disney να τον απολύει από τις προγραμματισμένες τους ταινίες.

johnny depp amber heard making a murderer8

Τώρα, ο Johnny Depp αποφάσισε να κάνει μία νέα κίνηση για να αντιμετωπίσει τις νομικές διαμάχες με την Amber Heard κι αυτή είναι να προσλάβει την Kathleen Zellner, τη δικηγόρο του «Making A Murderer» για να προστεθεί στη νομική του ομάδα, η οποία μέχρι πρότινος περιλάμβανε τον Adam Waldman και τον Benjamin Chew.



Οι θεατές που έχουν παρακολουθήσει τη διάσημη σειρά του Netflix γνωρίζουν πως η εν λόγω δικηγόρος έχει αναλάβει πληθώρα υποθέσεων στο παρελθόν και πως το 30ετές βιογραφικό της, ειδικά σε περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν κατηγορηθεί λανθασμένα, είναι πλούσιο. Στην παραγωγή, εμφανίστηκε στη δεύτερη σεζόν και εκπροσώπησε τον Steven Avery που κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε εσφαλμένα το 1985 για σεξουαλική κακοποίηση και απόπειρα δολοφονίας. Αφότου πέρασε 18 χρόνια στη φυλακή, τελικά αθωώθηκε.

johnny depp amber heard making a murderer13

Στην παρούσα φάση, η νομική ομάδα του ηθοποιού ασχολείται με τη μήνυση κατά της Heard για ένα άρθρο στη Washington Post, μέσα στο οποίο η σταρ ισχυρίζεται πως είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην αντεπίθεση ο Johnny Depp - Κατηγορεί την Heard ότι δεν έδωσε ποτέ τα χρήματα σε φιλανθρωπίες

Poor Johnny Depp! Νέα αρχεία αποκαλύπτουν την εγκατάλειψη που βίωσε ως παιδί

O Johnny Depp ξανά στο δικαστήριο: Ανοίγουν τα αρχεία στο κινητό της πρώην του Amber Heard