Γη της ελιάς: Ιάκωβος και Αθηνά υποκύπτουν στα συναισθήματά τους - Η ερωτική σκηνή και το λάθος

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ιάκωβος και Αθηνά υποκύπτουν στα συναισθήματά τους - Η ερωτική σκηνή και το λάθος

Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για Μυρτάλη-Νικήτα και Άννα-Λεωνίδα. Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Πολλά ευχάριστα γεγονότα για τους τηλεθεατές της Γης της ελιάς επιφυλάσσουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς! Η Βασιλική φέρνει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο, ο Γιώργης συνέρχεται και σύντομα θα βγει από το νοσοκομείο, ενώ η Αθηνά και ο Ιάκωβος δεν μπορούν πια να βάζουν φρένο στα συναισθήματά τους και η πρώτη ερωτική σκηνή τους πλησιάζει.

Ωστόσο, θα συμβεί κάτι που θα τους το... χαλάσει, αφού η Αναστασία θα τους δει σε τρυφερά ενσταντανέ και θα σοκαριστεί.

Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από το αναμενόμενο ταξίδι της Μυρτάλης και του Νικήτα, αλλά και της Άννας και του Λεωνίδα, στη Θεσσαλονίκη!

filippos vasiliki

Γη της ελιάς: Η Βασιλική γεννάει και το κοινό στο Twitter ετοιμάζει ήδη τα... ροζ μπαλόνια!

Η αντίδραση των Καπερνάρων μόλις μαθαίνουν ότι η Βασιλική γέννησε

Στο αποψινό επεισόδιο (20/2/22), όλα δείχνουν ότι το μωρό της Βασιλικής θα γεννηθεί πολύ πρόωρα και ο Φίλιππος με τη Χάιδω και τον Λυκούργο τη μεταφέρουν αμέσως σε κλινική στην Καλαμάτα. Η Βασιλική, λοιπόν, φέρνει στον κόσμο το κοριτσάκι της και η φίλη της, Άννα, πηγαίνει να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα στον Στάθη, την Αρετή και τον Στέφανο.



Ωστόσο, η οικογένειά της φαίνεται πως - προς το παρόν - δε λυγίζει ιδιαίτερα από την είδηση της γέννησης του μωρού και όλοι τους συνεχίζουν να κρατούν την ίδια ψυχρή στάση απέναντι στη Βασιλική, εκτός από τον Στάθη, ο οποίος την παίρνει τηλέφωνο για να της ευχηθεί (τυπικά, μη φανταστείς).

Η Μαργαρίτα σοκάρεται με όλα όσα μαθαίνει για τον Θεοδόση

Ο Αλέξης και η Μαργαρίτα παρακολουθούν άναυδοι τον Νικήτα να τους εξηγεί πού είναι μπλεγμένος ο Θεοδόσης και γιατί αναγκάστηκε να εξαφανιστεί. Οι αλήθειες που ακούν για εκείνον δεν τους αρέσουν καθόλου.


https://www.instagram.com/tv/CZ7TmV0Or1H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Αλέξης είναι πολύ συγκινημένος που επιτέλους γνωρίζει τον αδελφό του, αλλά ο Νικήτας φαίνεται πως έχει διαφορετικό χαρακτήρα και είναι ψυχρός απέναντί του. Παρόλ' αυτά, αποφασίζει να μείνει λίγες ημέρες στη Μάνη και να φιλοξενηθεί στο σπίτι του.

Η παραμονή του, όμως, θα σταθεί αφορμή για να γνωριστεί με τη Μυρτάλη και να πυροδοτήσει το μίσος του αδερφού του, Αλέξη.

Δες στην παρακάτω photo gallery τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή φωτογραφιών: @make_it_productions

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Ο νέος έρωτας της Μυρτάλης, Nικήτας, κινδυνεύει από τον Αλέξη

Γη της ελιάς: Έξαλλο το Twitter με τον Θεοδόση- Η φυγή του βάζει σε κίνδυνο τη Μαργαρίτα