Θετικός στον κορονοϊό ο Justin Bieber – Τι θα γίνει με την παγκόσμια περιοδεία του

Μαρία Ροδίτη
Θετικός στον κορονοϊό ο Justin Bieber – Τι θα γίνει με την παγκόσμια περιοδεία του

Ο 27χρονος τραγουδιστής νοσεί από Covid-19, αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στο San Diego της Καλιφόρνια, πραγματοποιήθηκε η έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας του Justin Bieber, η οποία λόγω κορονοϊού είχε ακυρωθεί το 2021.

Μετά, λοιπόν, από μια φαντασμαγορική βραδιά με τους fans να παραληρούν για τον αγαπημένο τους τραγουδιστή, ο Justin Bieber είχε… μια ατυχία. Ο 27χρονος τραγουδιστής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό με αποτέλεσμα τουλάχιστον μία από τις επόμενες συναυλίες του να έχει ήδη ακυρωθεί.

bieber justin

Justin Bieber: Πυροβολισμοί και 3 τραυματίες μετά από συναυλία του - Γνωστός ράπερ στην συμπλοκή

Η δήλωση του εκπροσώπου του Justin Bieber

Στο TMZ μίλησε ο εκπρόσωπος του Justin Bieber λέγοντας ότι ο τραγουδιστής βρέθηκε θετικός στον Covid-19 το Σάββατο (19/2), αλλά ευτυχώς νιώθει καλά. Ο 27χρονος star επρόκειτο να πραγματοποιήσει συναυλία στο T-Mobile Arena στο Las Vegas απόψε το βράδυ, ωστόσο, λόγω της νόσησής του, το live ακυρώθηκε και θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το θέμα τώρα είναι τι θα γίνει με τις συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί για την εβδομάδα που ξεκινά από αύριο. Ο Justin είχε προγραμματισμένο live στο Glendale της Καλιφόρνια την Τρίτη 22/2 και στο Los Angeles την Πέμπτη 24/2. Άγνωστο παραμένει, όμως, το τι μέλλει γενέσθαι με την περιοδεία και το αν θα «παγώσουν» αυτά τα lives, μιας και ο τραγουδιστής ούτε ξέρει πότε κόλλησε Covid-19, άρα και ούτε πότε θα αναρρώσει πλήρως.

Η… busy εβδομάδα του Justin Bieber και το νόημα πίσω από την περιοδεία

Ο Justin Bieber είχε μια «γεμάτη» εβδομάδα μιας και εμφανίστηκε -μαζί με τη σύζυγό του, Hailey- στο The h.wood Group και στο Super Bowl Party πριν ξεκινήσει την περιοδεία του «The Justice World Tour». Την Παρασκευή (18/2), ο τραγουδιστής ξεκίνησε την περιοδεία του από το San Diego με τη Hailey να βρίσκεται στο κοινό και να ζητωκραυγάζει με τους θαυμαστές του αγαπημένου της.



Το «The Justice World Tour» είναι μια ιδέα του Justin Bieber για να μπορέσει να ευαισθητοποιήσει τους θαυμαστές του σχετικά με τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης, τη δράση για το κλίμα και την κοινωνική δικαιοσύνη, ώστε να βάλουν κι εκείνοι το δικό τους λιθαράκι και να γίνει ο κόσμος καλύτερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ