Σίσσυ Χρηστίδου: Βγήκε...ραντεβού με την καλύτερη παρέα και ξαναβρήκε το χαμόγελό της

Κατερίνα Μπούσιου
Σίσσυ Χρηστίδου: Βγήκε...ραντεβού με την καλύτερη παρέα και ξαναβρήκε το χαμόγελό της

Η παρουσιάστρια προσπαθεί να ξεπεράσει την απώλεια της μαμάς της μαζί με τους ανθρώπους που αγαπά περισσότερο. Το ταξίδι του πατέρα της στην Αθήνα. 

Δεν είναι εύκολο το διάστημα που περνά η Σίσσυ Χρηστίδου καθώς βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο μετά την απώλεια της αγαπημένης της μαμάς, Μίνας. Όμως επειδή είναι ένας αισιόδοξος άνθρωπος, προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να βρει ξανά τους ρυθμούς της. Και σήμερα βγήκε...ραντεβού με την καλύτερη παρέα.


https://www.instagram.com/p/CYUfMyOherh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φωτεινή ηλιαχτίδα της ζωής της

Εκτός από τους δύο της γιούς, τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ 'Αγγελο, η Σίσσυ βρήκε την φωτεινή ηλιαχτίδα της ζωής της όπως την είχε χαρακτηρίσει πριν από λίγο καιρό και αυτή είναι η υιοθετημένη κόρη της φίλης της Χριστίνας Κοντοβά, Ada (σ.σ Έιντα όπως είναι στα ελληνικά) με την οποία έχουν την καλύτερη σχέση. Σήμερα βγήκαν ραντεβού όπως έγραψε η παρουσιάστρια, ποστάροντας μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με το κορίτσι που θα γίνει σε λίγο διάστημα και πνευματικό της παιδί. Η Χριστίνα ήθελε η Σίσσυ να γίνει η νονά του παιδιού της και από την πρώτη στιγμή που η μικρή ήρθε στην Ελλάδα έχει μπει υπό την προστασία της. Βόλτες, ταξίδια, παιχνίδια μαζί με τα παιδιά της και η Ada έχει γίνει μέλος και της δικής της οικογένειας.


https://www.instagram.com/p/CaNZME5IN_8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ταξίδι του πατέρα της στην Αθήνα

Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα και ο πατέρας της Σίσσυς Χρηστίδου, Θοδωρής, ο οποίος επίσης βιώνει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του. Με την σύζυγό του Μίνα υπήρξαν για περισσότερο από 45 χρόνια παντρεμένοι και ήταν ένα ζευγάρι που ήταν δεμένο και αγαπημένο από την πρώτη στιγμή που ερωτεύτηκαν όπως είχε αποκαλύψει και η παρουσιάστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της. Είναι φυσικό λοιπόν να μην μπορεί εύκολα να διαχειριστεί την θλίψη του από την απώλειά της.


https://www.instagram.com/p/CQV-CdxLa8k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για αυτό και η Σίσσυ του πρότεινε να έρθει από την Θεσσαλονίκη για να μείνει ένα διάστημα μαζί τους και να βρίσκεται μαζί με τα εγγόνια του στα οποία έχει τεράστια αδυναμία. Μάλιστα σήμερα το πρωί ο μπαμπάς της βρέθηκε στο πλατώ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και η κόρη του περίμενε πως και πως να του δώσει να δοκιμάσει μία από τις γλυκιές δημιουργίες του pastry chef Χρήστου Βέργαδου την ώρα της μαγειρικής που έφτιαχνε Μελόπιτα Σίφνου με κρέμα τυριού. Μαζί το απόγευμα της Κυριακής έκαναν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας, όπου στην παρέα τους βρέθηκαν και η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη και την μικρή Ada.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μια αγκαλιά απαλύνει κάθε πόνο! Το γλυκό post της Σίσσυς Χρηστίδου με τα παιδιά της

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στο Χαμογέλα και Πάλι: «Δεν ήθελα να φορέσω μαύρα»

Χρηστίδου: Το νέο story μετά την απώλεια της μαμάς της και ο διάλογος για τις φωτογραφίες