Η κόρη της Katy Perry μεγάλωσε πολύ! Η βόλτα της κατάξανθης Daisy Dove με τη μαμά της

Πατούλια Κατερίνα
Η κόρη της Katy Perry μεγάλωσε πολύ! Η βόλτα της κατάξανθης Daisy Dove με τη μαμά της

Η Daisy Dove και οι κατάξανθες μπούκλες της έκλεψαν την παράσταση στη βόλτα της σούπερσταρ με την κόρη της.

Στις 20 Αυγούστου 2020, η Katy Perry έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέροντας στον κόσμο την κόρη της Daisy Dove, καρπό της σχέσης της με τον Orlando Bloom. Η 37χρονη τραγουδίστρια, όταν δεν έχει περιοδεία ή εμφανίσεις κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, είναι η πιο τρυφερή μαμά στον κόσμο.

Η νέα εμφάνιση μαμάς και κόρης στη Santa Barbara

Η Katy κρατώντας από το χέρι της την αξιολάτρευτη Daisy Dove επισκέφτηκαν τους Βοτανικούς Κήπους στην περιοχή και η κατάξανθη μικρή Daisy έκλεψε τις εντυπώσεις περπατώντας ήδη μόνη της.

Η Perry φρόντισε να κοιτάζει διαρκώς την κόρη της, σε αυτή τη δύσκολη φάση που τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα ανεξαρτησίας αφήνοντας το χέρι της μαμάς ενώ όταν η μικρή κουράστηκε, η Katy την πήρε αγκαλιά.

Ο 45χρονος Orlando Bloom δεν εντοπίστηκε από τους παπαράτσι αλλά όλο αυτό το διάστημα που δεν έχει τα γυρίσματα κάποιας ταινίας, φροντίζει να έχει στην ευθύνη του την κόρη του και να βοηθάει και την Katy που έχει live εμφανίσεις στο Las Vegas να έχει την άνεση να δουλεύει και να έχει κοντά της και την κόρη της.

Orlando Bloom και Katy Perry είναι couple goals! Η συμφωνία που έχουν κάνει για την οικογένειά τους


https://www.instagram.com/p/CaNgmG-vOkc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο τρόπος που λειτουργεί η οικογένεια του Bloom και της Perry

Η Daisy Dove Bloom ήρθε στον κόσμο στις 20 Αυγούστου του 2020. Είναι το πρώτο παιδί της 37χρονης Perry και το δεύτερο του 45χρονου Bloom (To πρώτο ήρθε στον κόσμο το 2011, ως καρπός του έρωτά του με την Miranda Kerr).

Με την Perry, έχουν αποφασίσει να πηγαίνουν εναλλάξ το θέμα των ευθυνών και του χρόνου που αφιερώνει ο καθένας στα του σπιτιού, ανάλογα με το ποιος έχει περισσότερο χρόνο off από τα επαγγελματικά του.



«Η Kate έχει κάνει εμφανίσεις στο Las Vegas και ο Orlando είναι εκεί για να βοηθάει όσο εκείνη είναι στη σκηνή και αν χρειαστεί να πάει από το Vegas στο Los Angeles για τις υποχρεώσεις της στο American Idol, όλα είναι τακτοποιημένα. Μαζί με τα καθήκοντα τους ως γονείς, έχουν επίσης πολλή βοήθεια. Ο Orlando δε δουλεύει αυτήν τη στιγμή, οπότε κατανοούν και οι δύο ότι η δουλειά τους είναι σημαντική και θα το κάνουν εναλλάξ όποτε χρειαστεί, όμως έχουν πολλή βοήθεια ώστε να είναι σίγουροι ότι όλο αυτό θα λειτουργήσει», είπε μία πηγή στο Hollywood Life πριν λίγο καιρό.

Μιλώντας στο show της Elene de Generes για τη μητρότητα, η Perry είχε πει χαρακτηριστικά:
«Τώρα που είμαι μαμά και η ζωή μου έχει αλλάξει, κατάλαβα πως μοιάζει πολύ με τη ζωή μιας ποπ σταρ. Είσαι ξύπνια κάθε βράδυ, έχεις ένα μπουκάλι στο χέρι και το στήθος σου είναι πάντα έξω»!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Perry-Bloom: Οι διακοπές στο Capri και τα παθιασμένα φιλιά που έγιναν viral (photos)

«Ο Οrlando Bloom είναι ο πιο sexy άντρας που ξέρω!» Ποια το είπε και γιατί (photos)

Katy Perry-Orlando Bloom: Οι διακοπές στην Τουρκία και τα παθιασμένα φιλιά