Ποια γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με την Άντζελα Γκερέκου; Στη Γη της ελιάς έχουμε εξελίξεις

Κατερίνα Μπούσιου
Ποια γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με την Άντζελα Γκερέκου; Στη Γη της ελιάς έχουμε εξελίξεις

Η μαμά του Δημήτρη, η γνωστή Κύπρια ηθοποιός Έλενα Ευσταθίου, έρχεται για να προκαλέσει μία νέα αναστάτωση, ανάμεσα στις τόσες που ζουν οι ήρωες μας στην τηλεοπτική σειρά του Mega. 

Νέοι έρωτες αλλά και νέα πρόσωπα έρχονται στην αγαπημένη σειρά του Mega. Στη Γη της ελιάς, αφήνουμε το παρελθόν και αρκετοί ήρωες μας ατενίζουν το μέλλον με ερωτική διάθεση και αισιοδοξία. Τρείς νέοι έρωτες έρχονται για να τονώσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και μία νέα ηθοποιός έρχεται για να τα «βάλει» με την Άντζελα Γκερέκου, την γνωστή μας Αθηνά στη σειρά.


https://www.instagram.com/p/CXqjkvJo5Va/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο έρωτας δεν έχει ηλικία

Ας ξεκινήσουμε από τα ευχάριστα. Η ηθοποιός Χρύσα Παππά, γνωστή μας από αρκετές τηλεοπτικές σειρές στο παρελθόν ήδη έχει κάνει την είσοδο της στη σειρά, ως η Εύα, πολιτική μηχανικός στο επάγγελμα που γοητεύει μεμιάς τον Στάθη, ο οποίος ξεχνά και εκείνος μεμιάς την Ιουλία. Η Ιουλία πάλι δεν τον έχει ξεχάσει και θα έχουμε και τα πρώτα δείγματα ζήλιας από την πλευρά της. Ο δεύτερος έρωτας αφορά την Μυρτάλη, η οποία γνωρίζει τον Νικήτα, ετεροθαλή αδελφό του Αλέξη και κάνει δεσμό μαζί του. Ο νεαρός και ταλαντούχος ηθοποιός Βασίλης Αθανασόπουλος ήδη έκανε την εμφάνιση του και αναμένεται να συνεχίσει δυναμικά στη σειρά. Ο τρίτος μανιάτικος έρωτας αφορά τον Στέφανο, ο οποίος ακολουθεί το ρητό «ο έρωτας με έρωτα περνάει». Θα βρεί παρηγοριά στην αγκαλιά της Ελένης, η οποία έχει καταλάβει τον χαρακτήρα του Ανέστη και τον αφήνει να παλεύει με τις συνέπειες από τις παρανομίες του.


https://www.instagram.com/p/CZ4g-zUIDDQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και ανάμεσα στα νέα ειδύλλια, έχουμε την δυναμική είσοδο μίας μητέρας. Όχι μίας οποιαδήποτε μητέρας, αλλά εκείνης του Δημήτρη η οποία έρχεται να ζητήσει τον λόγο από την Αθηνά για το δεσμό τους. Η σχεδόν απειλητική εμφάνιση της θα την τρομοκρατήσει, γιατί εκείνη είναι έτοιμη να αποκαλύψει σε όλους, ότι είναι η πραγματική μητέρα του Δημήτρη. Η κυρία Κατερίνα δεν έχει σκοπό να φύγει άπραγη και θα κάνει τα πάντα για να αφήσει το στίγμα της. Η απόγνωση της ισχυρής χήρας Βρετάκου θα αναζωπυρώσει τα αισθήματα της για τον Ιάκωβο και στην αγκαλιά του θα νιώσει ασφάλεια. Αυτό το ειδύλλιο είναι και από τα αγαπημένα των χρηστών του Twitter, που ήδη λατρεύει τον...Βο, όπως αποκαλεί τον Ιάκωβο.


https://www.instagram.com/p/CUkcATXNzG9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον ρόλο της Κατερίνας, θα υποδυθεί η Κύπρια ηθοποιός Έλενα Ευσταθίου. Η οποία είναι πολύ γνωστή στο νησί από τις θεατρικές αλλά και τις τηλεοπτικές δουλειές της και μάλιστα ένα διάστημα είχε δουλέψει και σε ζαχαροπλαστείο για να μπορέσει να επιβιώσει, αφού όπως χαρακτηριστικά είχε πεί: «Κάνοντας μόνο θέατρο ή μόνο τηλεόραση ή και τα δύο μαζί δεν υπήρχε καμία οικονομική ασφάλεια. Να λέω ότι είμαι ηθοποιός και να τρώω βότσαλα; Δεν γίνεται! Αν δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει ο χώρος που σπούδασα και αποφάσισα να προσφέρω τότε πρέπει να βρω άλλον τρόπο να ζήσω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Ιάκωβος και Αθηνά υποκύπτουν στα συναισθήματά τους - Η ερωτική σκηνή και το λάθος

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος είναι το νέο crush μας και μπαίνει στη «Γη της ελιάς»

Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη στέλνει τον Στέφανο στη μαμά του και το κοινό στο Twitter κάνει πάρτι!