Η Britney Spears βρήκε τον τρόπο να βοηθήσει τα θύματα που υπέφεραν όσο εκείνη

Ιωάννα Τζανή
Η Britney Spears βρήκε τον τρόπο να βοηθήσει τα θύματα που υπέφεραν όσο εκείνη

Η Britney Spears σχεδιάζει να βοηθήσει άλλα θύματα μέσα από τη δική της τραυματική ιστορία.

Η Britney Spears είναι έτοιμη να μετατρέψει την τραυματική εμπειρία που βίωσε εξαιτίας του πατέρα της, Jamie, σε θρίαμβο, φροντίζοντας να μη χρειαστεί κανείς άλλος να περάσει κάτι παρόμοιο.

Αφού αποκάλυψε την Τετάρτη (16/2) ότι προσκλήθηκε από τον Λευκό Οίκο για να μιλήσει ενώπιον του Κογκρέσου και να μοιραστεί την ιστορία της σχετικά με την κηδεμονία, μια πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας είπε στο HollywoodLife ότι η Britney θέλει να κάνει αυτό που της αναλογεί για να διασφαλίσει ότι οι άλλοι δε θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν παρόμοιες καταστάσεις.

spears2

H Britney Spears κατηγορεί τώρα τον πατέρα της ότι καταχράστηκε την περιουσία της

«Η Britney έχει συζητήσει με την ομάδα της πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να προσφέρει βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν περάσει παρόμοιες καταστάσεις. Θέλει πραγματικά να βοηθήσει!», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.

Και συνέχισε:

«Οι γύρω της τής προτείνουν να ξεκινήσει μια φιλανθρωπική οργάνωση ή κάποιου είδους οργανισμό για να το κάνει αυτό. Όλοι γνωρίζουν πως, με ό,τι πέρασε, έχει τη δύναμη να φέρει την αλλαγή στον κόσμο. Έχει ήδη φανατικούς θαυμαστές και οι θαυμαστές της δε θα τα παρατούσαν ποτέ. Ξέρει ότι η ώρα για αντεπίθεση είναι τώρα και είναι έτοιμη!».



Διοχετεύοντας την ενέργειά της σε ένα έργο όπως αυτό, η κοντινή πηγή της 40χρονης υποστήριξε ότι θα μπορούσε να τη βοηθήσει στο να ξεπεράσει γρηγορότερα αυτή τη φρικτή εμπειρία που έζησε εξαιτίας του πατέρα της, Jamie Spears. «Είναι ο μόνος τρόπος, στο μυαλό της, ότι θα μπορέσει να γιατρευτεί από την τραυματική εμπειρία που έζησε και οι γύρω της πιστεύουν ότι είναι μια υπέροχη ιδέα», ανέφερε η πηγή.

Η τιμητική επιστολή που δέχτηκε η Britney

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, την περασμένη Τετάρτη η Britney μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια επιστολή που έλαβε τον Δεκέμβριο του 2021. Στην επιστολή, τα μέλη του Κογκρέσου Charlie Crist και Eric Swalwell την καλούν να μιλήσει στην Ουάσιγκτον σχετικά με την κηδεμονία της και τον τρόπο που μπόρεσε να απελευθερωθεί από αυτήν.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Britney έγραψε ότι βρίσκεται στο θεραπευτικό στάδιο της ανάρρωσης της.«"Έλαβα αυτό το γράμμα πριν από μήνες. Μια πρόσκληση να μοιραστώ την ιστορία μου. Κολακεύτηκα αμέσως και εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν καν στο θεραπευτικό στάδιο στο οποίο βρίσκομαι τώρα», δήλωσε.


https://www.instagram.com/p/CaDKTHyPini

Όπως γνωρίζουν οι θαυμαστές της, η Britney Spears δεσμεύτηκε σε 13ετή κηδεμονία από τον πατέρα της το 2008. Αυτό του έδωσε τον έλεγχο της καριέρας και της περιουσίας της.

Τον Ιούνιο του 2021, η Britney μίλησε για πρώτη φορά κατά του πατέρα της στο δικαστήριο, χαρακτηρίζοντάς τον «καταχρηστικό». Πέντε μήνες αργότερα, στις 12 Νοεμβρίου, η δικαστής Brenda Penny έδωσε τέλος σε αυτή την κηδεμονία, δίνοντας στην τραγουδίστρια πίσω τον έλεγχο της καριέρας της, καθώς και της περιουσίας της που υπολογίζεται στα 60 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Britney Spears γιορτάζει γυμνή την απελευθέρωσή της από την κηδεμονία του πατέρα της

Ο αρραβωνιαστικός της Britney Spears στο And Just Like That; Το casting και η καριέρα στο Hollywood

Britney Spears: Ο πατέρας της «σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά - Το σκάνδαλο μιας συνέντευξης