Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Αdele- Το ραντεβού με τον Rich Paul στο γήπεδο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Αdele- Το ραντεβού με τον Rich Paul στο γήπεδο

Μετά την ακύρωση της περιοδείας της η τραγουδίστρια περνά ξέγνοιαστες στιγμές στο πλευρό του αγαπημένου της.

Η Adele και ο σύντροφός της Rich Paul έδωσαν το «παρών» σε αγώνα μπάσκετ εν όψει του NBA All-Star Game. Η 33χρονη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να ακυρώσει την επερχόμενη περιοδεία της λόγω covid-19 και απολαμβάνει το σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Adele δήλωσε πρόσφατα πως έκανε μία μεγάλη προσπάθεια μέχρι την τελευταία στιγμή για να μην ακυρώσει τις συναυλίες της στο Las Vegas και απολογήθηκε για εκείνο το video που δακρυσμένη έλεγε στους θαυμαστές της ότι δεν θα τις έκανε στην προγραμματισμένη ημερομηνία. Υποσχέθηκε ωστόσο πως αυτές οι συναυλίες θα γίνουν μέχρι τέλος του χρόνου.

https://www.instagram.com/p/CaOhpFPrUUa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
adele richpaul1

H επική απάντηση της Adele στις φήμες χωρισμού με τον Rich Paul

https://www.instagram.com/p/CaObEEzs8V6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Adele και Rich Paul full in love σε αγώνα μπάσκετ

Η Βρετανίδα σταρ έκλεψε τις εντυπώσεις με την ενδυματολογική της επιλογή αφού εμφανίστηκε στο γήπεδο φορώντας ένα υπέροχο λεοπάρ παλτό και μαύρο διάφανο καλσόν. Πιασμένη χέρι-χέρι με τον σύντροφό της Rich Paul, η Adele έλαμπε από ευτυχία.

Παρά τις φήμες χωρισμού που έκαναν τον γύρο των tabloids, η τραγουδίστρια και o sports agent διανύουν μια πολύ καλή περίοδο και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. «Γεια, είμαι πολύ χαρούμενη που θα εμφανιστώ στους Βρετανούς την επόμενη εβδομάδα!!" Ε επιπλέον θα πάω να δω τον Graham για μια συνομιλία στον καναπέ όσο είμαι και εγώ στην πόλη! Ανυπομονώ για αυτό! Ω, και ο Rich στέλνει την αγάπη του», έγραψε χαρακτηριστικά η Adele κάτω από την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες χωρισμού.

https://www.instagram.com/p/CaOhpFPrUUa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: