Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε υποψήφιος αλλά ο καυγάς με την Κάτια αναστάτωσε το Twitter

Πατούλια Κατερίνα
Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε υποψήφιος αλλά ο καυγάς με την Κάτια αναστάτωσε το Twitter

Ακόμα μια σεζόν του Survivor, ακόμα μια διαμάχη για την κλεψιά του φαγητού. Είναι τελικά η Πελαγία ρυζοκλέφτρα; Ο Σπύρος Μαρτίκας τα έβαλε με την Πελαγία, βγήκαν και οι δύο υποψήφιοι αλλά η Κάτια έκλεψε την παράσταση!

Ακόμα ένα συμβούλιο του Survivor γεμάτο ανατροπές και εντάσεις. Ήταν ένα συμβούλιο του νησιού που μας θύμισε τον περσινό κύκλο με πολλές κατηγορίες για κλεψιά φαγητού.

Οι τρεις υποψήφιοι κλείδωσαν

Μετά τον Αντρέα Ματθαιακάκη που βγήκε υποψήφιος από την πρώτη ψηφοφορία της Κυριακής, παρότι είναι από τους καλύτερους παίκτες των Μπλε, ήρθε η ώρα της Πελαγίας να βγει υποψήφια προς αποχώρηση, μιας και η κάλπη έδειξε την υπεύθυνη HR και όχι τον Σπύρο. Βέβαια, την υπόδειξη του Σπύρου Μαρτίκα ως τρίτου υποψήφιου, έκανε ο φίλος του Σάββας Κάλφας, ο οποίος έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία, αποφάσισε να ψηφίσει μόνο αγωνιστικά και έδωσε στον τάκο τον φαρμακοποιό του Survivor.



Survivor: Η Πελαγία έδωσε τον Ανδρέα για υποψήφιο και το Twitter δεν πίστευε αυτά που άκουγε

Σάββας, Αντρέας και Πελαγία διεκδικούν πια την ψήφο του κοινού για να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι κατηγορίες για την κλεψιά φαγητού

Oι Μαχητές στις 25 και πλέον ημέρες που δεν έχουν κερδίσει έπαθλο φαγητού, είναι σίγουρο πως κινούνται με σπασμένα νεύρα. Έχοντας την υποψηφιότητα προς αποχώρηση στους ώμους του, ο Σπύρος Μαρτίκας αποφάσισε να φέρει τα πάνω – κάτω στο συμβούλιο, κατηγορώντας την Πελαγία και τη Σοφιάνα για κλεψιά στο ρύζι.

Η Σοφιάνα απάντησε πως βρίσκει περίεργο το timing των αποκαλύψεων περί άδικης μοιρασιάς φαγητού τη στιγμή που ο Σπύρος είναι υποψήφιος ενώ η Πελαγία ξέσπασε απειλόντας ακόμα και με μηνύσεις όσους θίγουν την υπόληψή της.



Ο Σπύρος δεν μάσησε πάντως τα λόγια του και κατηγόρησε την Πελαγία για εμμονή να παραμείνει στο παιχνίδι κάνοντας τα πάντα, τονίζοντας πως η ομάδα πληρώνει μεγάλο κόστος με την παραμονή της στο παιχνίδι.

«Η Πελαγία κοιμάται 15 ώρες την ημέρα και το μόνο που κάνει με τη Σοφιάνα είναι να μοιράζει το φαγητό, πάντα καβατζώνουν δύο πιάτα τουλάχιστον 2-3 κουταλιές παραπάνω. Αυτό γίνεται αρκετό καιρό και το διαπίστωσε όλη η ομάδα», είπε ο Μαρτίκας.

Ξέσπασε και η Κάτια:

Έχοντας κατηγορηθεί για το ότι έχει κλέψει φαγητό στον περσινό κύκλο, η Κάτια Ταραμπάνκο πήρε τον λόγο και ξέσπασε:

«Όταν λέμε τη λέξη κλέφτρα και έκλεψε, αντιλαμβανόμαστε τη δύναμη της λέξης, επηρεάζει τους φίλους και την οικογένειά μας. Επειδή είμαστε σε ένα παιχνίδι και είναι τα μυαλά θολωμένα και επειδή το πέρασα πέρσι αυτό, σας παρακαλώ λοιπόν πριν μιλήσετε με τόσο ηχηρές και δυνατές λέξεις, να είστε σίγουροι γι’ αυτά που λέτε. Γιατί είναι παιχνίδι αλλά έξω πάνε και μας σταυρώνουν, λένε στις οικογένειες πως είμαστε κλέφτες και μας ακυρώνουν δουλειές», είπε σε έντονα συγκινησιακό κλίμα η Κάτια στο πρώτο συμβούλιο μετά την επιστροφή της στο Survivor.



Πάντως το Twitter δίκασε τον Σπύρο Μαρτίκα και φαίνεται από τα tweets που γράφτηκαν και θα δεις παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η τεράστια γκάφα της Μυριέλλας για το φαγητό εξόργισε το Twitter - Τι είπε στους Μπλε

Survivor: Αρχίζουν οι κόντρες έρχονται αλλαγές - Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε η «βασίλισσα» του Twitter

Survivor: Διπλό πανηγύρι στο Twitter για την αποχώρηση του Λάμπρου και την είσοδο της Κάτιας