Η Julia Fox δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Kanye - Κυκλοφορεί φορώντας το τζάκετ του

Η Julia Fox δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Kanye - Κυκλοφορεί φορώντας το τζάκετ του
Με το ένα τζάκετ του στην πλάτη και το άλλο στο χέρι, η ηθοποιός κάνει το κοινό να αναρωτιέται πώς βλέπει τον χωρισμό.

Τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά για την Julia Fox και τον Kanye West. Το ζευγάρι ήταν μαζί για μόλις έξι εβδομάδες, όταν αποφάσισε τελικά να δώσει τέλος στη σχέση του. Πολλοί ήταν εκείνοι που έβλεπαν τα σύννεφα του χωρισμού να σκεπάζουν την ηθοποιό και τον ράπερ με ύποπτες κινήσεις να τους οδηγούν περισσότερο σε αυτήν την κατεύθυνση. Λίγες μέρες πριν την επιβεβαίωση του χωρισμού, η Fox αποφάσισε να διαγράψει κοινές τους φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram, κάτι που αναμενόμενα έκανε τους φανς να πονειρευτούν.

Τελικά, λίγες μέρες αφότου ανακοινώθηκαν τα νέα του χωρισμού και ο Kanye έστειλε ένα φορτηγάκι τριαντάφυλλα στην πρώην του, Kim Kardashian, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Fox έκανε την εμφάνισή της. Όμως, αυτό που αρκετοί δεν περίμεναν είναι ότι η ηθοποιός θα φορούσε το τζάκετ του ράπερ σε βόλτα της στο Μιλάνο.



Η Julia Fox με το τζάκετ του Kanye West

Ξαφνικά, η Julia Fox εθεάθη στους δρόμου του Μιλάνου φορώντας ένα Yeezy Gap Round Jacket σε μπλε χρώμα από τη συλλογή του Kanye. Το 200 δολαρίων τζάκετ συνδύασε με έναν μαύρο κορσέ και σκουρόχρωμο παντελόνι.

https://www.instagram.com/p/CaSQphwBEPQ

Πέρα από το ότι επέλεξε να φορέσει ένα πανωφόρι της συλλογής του, όμως, στα χέρια της κρατούσε και το denim jacket που ο πρώην της φορούσε κατά τη διάρκεια της κοινής τους παρουσίας στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

julia fox kanye west spli4

Οι κινήσεις του Kanye πριν τον χωρισμό

Για πολλούς, δεν ήταν άξιον απορίας πως το ζευγάρι έφτασε να χωρίσει. Ο Kanye, ακόμα και όσο ήταν μαζί με την Fox, έκανε κινήσεις επανασύνδεσης με την Kim. Πηγές από το περιβάλλον του ανέφεραν πως επιθυμεί περισσότερο ελεύθερη σχέση παρά κάτι πιο σοβαρό και λόγω του βεβαρημένου του προγράμματος. «Ο Kanye είναι πολύ απασχολημένος. Έχει το album του. Έχει εκατομμύρια πράγματα να κάνει στη δουλειά του. Σχεδιάζει, είναι παραγωγός, όλα αυτά απαιτούν χρόνο. Και έχει να αντιμετωπίσει κι ένα διαζύγιο», ανέφερε πηγή στο Pagesix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χώρισε ο Kanye; Αφότου διέγραψε τις φωτογραφίες τους, η Julia Fox έκανε like στην Kim

Ο Kanye χώρισε με την Julia Fox και έστειλε ένα φορτηγάκι με τριαντάφυλλα στην Kim

Τον... τρέλανε τον Kanye West η Kim! Οι προσευχές και το επικό παραλήρημα