Η Drew Barrymore έκλεισε τα 47 της χρόνια με δάκρυα και μία no make up φωτογραφία

Κατερίνα Μπούσιου
Η Drew Barrymore έκλεισε τα 47 της χρόνια με δάκρυα και μία no make up φωτογραφία

Ποια τραγουδίστρια της είπε το Happy Birthday και το ρεκόρ Γκίνες που είχε κάνει πριν από πέντε χρόνια στην εκπομπή του Jimmy Fallon.  

H διάσημη ηθοποιός, αντί να δεχθεί δώρα, αποφάσισε αρχικά να κάνει εκείνη προς τους θαυμαστές της, με μία ανάρτηση της στο προφίλ της στο Instagram. Για να ακολουθήσει η εμφάνιση της σε τηλεοπτικό στούντιο, όπου συγκινήθηκε και ένα flashback που έκανε για να μας θυμίσει μία σουρεαλιστική της εμφάνιση, η οποία της είχε χαρίσει μάλιστα και το ρεκόρ Γκίνες. Επίσημα, με τη βούλα και με το σχετικό έγγραφο σε κορνίζα.



No make up celebration

Δεν έχει τίποτε να κρύψει, είναι πάντα απενοχοποιημένη και έτσι υποδέχτηκε την ημέρα των γενεθλίων της. Χωρίς να φορά make up, χωρίς να κάνει προσπάθεια να είναι όμορφη, έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram για να γιορτάσει την μετάβαση στον νέο χρόνο της ζωής της. Χιλιάδες οι ευχές που δέχθηκε από θαυμαστές της, celebrities και χρήστες του Instagram και μάλιστα στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε την ημερομηνία. Άλλωστε η χθεσινή ημέρα ως, 02/02/2022 θεωρήθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω και του αριθμού 2, ως μία τυχερή και αισιόδοξη μέρα. Στις ΗΠΑ, αρκετά ζευγάρια θεώρησαν γούρικη την ημέρα και πολλά αποφάσισαν να κάνουν το γάμο τους.


https://www.instagram.com/reel/CaSDvevAlnD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως το ουσιαστικό δώρο της για τα γενέθλιά της, η Barrymore το δέχτηκε, στο πλατώ της εκπομπής της από την τραγουδίστρια, Tori Kelly, η οποία με την θεσπέσια πραγματικά φωνή της, τραγούδησε το Happy Birthday, με την ηθοποιό να συγκινείται και να υποκλίνεται μπροστά της.


https://www.instagram.com/reel/CaSypqYrW3z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και μας επεφύλαξε μία ακόμη έκπληξη. Θυμίζοντάς μας την παλαιότερη εμφάνιση της στην εκπομπή του Jimmy Fallon, όπου έσπασε το ρεκόρ Γκίνες επίσημα και λαμβάνοντας και το σχετικό επίσημο έγγραφο, φορώντας την πιο μεγάλη περούκα. Χορεύοντας μάλιστα με άνεση. Happy birthday Drew!

Photo credits Associated Press/ Instagram @DrewBarrymore

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Drew Barrymore: Ο φόβος για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και οι συμβουλές της Courteney Cox

Drew Barrymore: Το reunion με τον πρώην της μετά από 20 χρόνια και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες τους

Drew Barrymore: Η ηθοποιός αποθεώνει τη νέα σύζυγο του... πρώην της