Μπορεί να το γελάς ακόμη, αλλά η Δούκισσα είχε ένα ατύχημα στις 22/2/2022

Νατάσσα Σχοινά
Μπορεί να το γελάς ακόμη, αλλά η Δούκισσα είχε ένα ατύχημα στις 22/2/2022

Για πολλούς από εμάς ήταν ένα αστείο. Για τη Δούκισσα, όχι.

22/2/2022 χτες και πολλοί ήταν εκείνοι που άρχισαν έστω και σε μία πιο χιουμοριστική διάθεση να μιλάνε για συμπαντικά σενάρια και για πιθανή έλευση περίεργων γεγονότων. Τα τόσα δυάρια στη σειρά έκαναν μέχρι και αρκετούς celebrities να αντιδράσουν, με τη Μαρία Σολωμού, για παράδειγμα, να κάνει μία σειρά από stories στα οποία ωρυόταν για τα θλιβερά τραγούδια που ακούγονταν στο ραδιόφωνο. Όπως έλεγε στους followers της, φοβόταν πως αυτά αποτελούσαν οιωνούς για το μέλλον της.



Σήμερα, μία μέρα μετά την πολυσυζητημένη μέρα, η Δούκισσα Νομικού έκανε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram για να πληροφορήσει το κοινό της πως κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά τα «2», είχε ένα ατύχημα.

Το ατύχημα της Δούκισσας Νομικού στις 22/2/2022

Με story στο προφίλ της, η Δούκισσα ενημέρωσε το κοινό πως χτες 22/2/2022 είχε ένα ατύχημα. Καθώς βρισκόταν λογικά μέσα στο σπίτι της -αφού φορούσε μόνο κάλτσες και όχι παπούτσια-, έπεσε και χτύπησε στην ουρά της, δηλαδή στο κεντρικό σημείο της λεκάνης της.

doukissa nomikou atixima

«Χθες, για εσάς ήταν η μέρα 22 22 2 22 22. Για μένα, ήταν η μέρα που έφαγα μία συναρπαστική τούμπα φορώντας 2 κάλτσες με 2 emoticons. Χτύπησα την ουρά μου», έγραψε Δούκισσα που φαινόταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πόσο σοβαρά χτύπησε δεν έδωσε, όμως, σίγουρα είναι σε μία κατάσταση περισσότερης προσοχής και ξεκούρασης για να γίνει γρήγορα καλά.

Σίγουρα αν δεν πιστεύεις σε δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις, η συσχέτιση της Δούκισσας με τη χτεσινή ημέρα και το περιστατικό δε σου φαίνονται παρά μία απλή σύμπτωση. Όπως και να έχει το θέμα, στη Δούκισσα συνέβη και τώρα προσπαθεί να αναρρώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάπτιση των παιδιών της

The 2Night Show: Η Δούκισσα εξήγησε τη διατροφή της κι ο Γρηγόρης νόμιζε ότι του έκανε πλάκα

Δούκισσα Νομικού - Αυτή ήταν η ζωή μου το 2021! Τα πιο wow year moments και τα άγνωστα ταξίδια