Μαρίνα Σάττι: Το μεγαλύτερο άγχος της και η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Μαρίνα Σάττι: Το μεγαλύτερο άγχος της και η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Συνέντευξη στην εκπομπή «The2Night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε η Μαρίνα Σάττι.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης (23/2) η Μαρίνα Σάττι. Η 35χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τις σπουδές που έχει κάνει στην αρχιτεκτονική και τη σύνδεσή της με το τωρινό της επάγγελμα, για τη μεγάλη αγάπη που είχε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη από παιδί, αλλά και για το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση εξηγώντας πως την αγχώνει αρκετά η έκθεση.

grigoris arnaoutoglou

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που δεν περιμέναμε

«Με φοβίζει η τηλεοπτική έκθεση»

Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως δεν είναι και το καλύτερό της να δίνει συνεντεύξεις και να μιλάει όταν δεν έχει να πει κάτι, ενώ πρόσθεσε ότι η τηλεοπτική έκθεση την αγχώνει αρκετά.

«Με αγχώνει, με φοβίζει αυτή η έκθεση. Νιώθω ότι όταν κάποιος μιλάει- ειδικά δημόσια- πρέπει να έχει μια βαρύτητα ο λόγος του. Και δεν ξέρω… Σκέφτομαι καμιά φορά να μην πω καμιά βλακεία», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.



Και πρόσθεσε: «Τον προηγούμενο καιρό, άλλωστε, δεν είχα και κάτι να πω… Προετοίμαζα τον δίσκο και έλεγα ‘’εντάξει, όταν φτιάξεις τον δίσκο και είναι έτοιμος και έρθει η ώρα να τον παρουσιάσω…’’».

Οι σπουδές στην αρχιτεκτονική και η αγάπη στη Βουγιουκλάκη

Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι είχε περάσει στο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στην Αρχιτεκτονική, ενώ είχε φτάσει μέχρι το τρίτο έτος σπουδών της. Ωστόσο, τότε ήταν που μπήκε για τα καλά στη ζωή της η μουσική με αποτέλεσμα να αφήσει πίσω τις σπουδές της.

«Στο Πανεπιστήμιο σπούδασα λίγο… Μετά το τρίτο έτος δεν… Ακόμα κι αυτά τα λίγα πράγματα που έμαθα τα βλέπω μπροστά μου και στη μουσική και στη σύνθεση. Σκέφτηκα κάποια στιγμή να συνεχίσω, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Θέλει πολύ χρόνο και να πηγαίνεις και στη σχολή. Δεν μπορείς να το κάνεις από το σπίτι σου», είπε η Μαρίνα Σάττι.



Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης και ότι ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει αρχιτεκτονική, όμως είχε στο μυαλό της να ασχοληθεί και με την υποκριτική.

«Ήθελα από μικρή να γίνω ηθοποιός. Είχα μια πολύ μεγάλη αγάπη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τόσο πολύ που έλεγα στη μαμά μου ‘’γιατί δε με γέννησες ξανθιά’’ και μου έλεγε ‘’κορίτσι μου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι καστανή, τα βάφει’’», είπε η Μαρίνα Σάττι στη συνέντευξή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ