Ο σύζυγος της Halyna Hutchins μιλά για πρώτη φορά μετά τον θάνατό της - Οργή για τον Baldwin

Νατάσσα Σχοινά
Ο σύζυγος της Halyna Hutchins μιλά για πρώτη φορά μετά τον θάνατό της - Οργή για τον Baldwin
O Matt Hutchins κατηγορεί τόσο τον ίδιο τον ηθοποιό όσο και όλη την παραγωγή για τον τραγικό θάνατο της συζύγου του.

Έχουν περάσει πια τέσσερις μήνες από τότε που το όπλο που κρατούσε στα χέρια του ο Alec Baldwin κατά τα γυρίσματα της «Rust» εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η Halyna Hutchins που βρισκόταν μπροστά. Η κινηματογραφίστρια χτυπήθηκε από το όπλο και σκοτώθηκε στο πλατό όπου βρισκόταν η παραγωγή στο Νέο Μεξικό. Ο σκηνοθέτης Joel Souza επίσης τραυματίστηκε, όμως, αφού νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, τελικά επέζησε.

Η κοινή γνώμη διχάστηκε σχετικά με τον ποιον θεωρεί υπαίτιο. Μερικοί κατηγόρησαν την παραγωγή που δεν είχε ελέγξει το όπλο που δόθηκε στον ηθοποιό. Άλλοι τα έβαλαν και με τον ίδιο τον Baldwin, καθώς υποστήριξαν ότι, όπως και να είχε το θέμα, έπρεπε να ελέγξει το όπλο πριν κάνει κινήσεις με αυτό.

BALDWIN PIROVOLISMOS 1


Η τοποθεσία στην οποία έκαναν τα γυρίσματα της ταινίας

Ο Alec Baldwin δεν αναλαμβάνει την ευθύνη

Παρά ταύτα, τον περασμένο Δεκέμβριο, ο σταρ έδωσε συνέντευξη στο ABC News και δήλωσε πως δεν αισθάνεται προσωπικά ένοχος για το τραγικό γεγονός. «Κάποιος είναι υπεύθυνος για αυτό που συνέβη, και δεν μπορώ να πω ποιος είναι αυτός, αλλά ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Μα το Θεό, αν ένιωθα ότι ήμουν υπεύθυνος, μπορεί να είχα αυτοκτονήσει», είπε και φαίνεται πως αυτή του η δήλωσε προκάλεσε την οργή του συζύγου και πατέρα των δύο παιδιών της Halyna, Matt Hutchins.



Ο Matt Hutchins είναι οργισμένος με το πώς χειρίστηκαν το θέμα

Ο Matt Hutchins, σε συνέντευξή του με τη Hoda Kotb που θα προβληθεί σήμερα 24 Φεβρουαρίου, μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο της Halyna και αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν άκουσε πως ο Baldwin δε νιώθει ένοχος για την Halyna. «Απλώς ένιωσα τόσο εκνευρισμένος. Ήμουν τόσο εκνευρισμένος να τον βλέπω να μιλάει για τον θάνατό της τόσο δημόσια, με τόσο λεπτομερή τρόπο και να μη δέχεται καμία ευθύνη αφότου είχε μόλις περιγράψει πώς την είχε σκοτώσει», ακούγεται να λέει στο προωθητικό βίντεο.



«Η ασφάλεια του όπλου δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα σε αυτό το σετ. Υπήρχε μία σειρά από προδιαγραφές της βιομηχανίας που δεν είχαν ληφθεί υπόψιν και υπάρχουν πολλοί υπεύθυνοι που φταίνε», δήλωσε, την ώρα που γνωρίζουμε πως έχει ήδη καταθέσει μήνυση τόσο προς τον Alec Baldwin όσο και προς την παραγωγή και άλλους εμπλεκόμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Alec Baldwin επέστρεψε στη δουλειά μετά τον πυροβολισμό της Halyna Hutchins

Ανατροπή στην υπόθεση με τον Alec Βaldwin: Ποιος πάτησε τελικά τη σκανδάλη (photos)

Καμία ενσυναίσθηση ο Alec Baldwin: «Κατηγορεί τους άλλους για τον μοιραίο πυροβολισμό»