H hot εμφάνιση της Adele στο πάρτι του αγαπημένου της Rich Paul (photos)

H hot εμφάνιση της Adele στο πάρτι του αγαπημένου της Rich Paul (photos)

Τέλος οι μακριές τουαλέτες! Η αλλαγή που έκανε η Adele στο λουκ της είναι μεγάλη και ο έρωτας την έχει κάνει να λάμπει.

Πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ εμφανίστηκε η Adele στο πάρτι για τα δέκα χρόνια επιτυχιών της εταιρίας του αγαπημένου της (και ίσως αρραβωνιαστικού της) Rich Paul.

Η τραγουδίστρια του Easy on Me, εμφανίστηκε στην γιορτή του πρακτορείου εκπροσώπησης αθλητών του αγαπημένου της με κοντή φούστα και μπούκλες στα μαλλιά.

Άφαντο το μονόπετρο!

Στην εκδήλωση αυτή, τα πόδια της Adele έκλεψαν την παράσταση κι όχι το μονόπετρο που έλειπε αυτή τη φορά από το αριστερό της δάχτυλο. Ο φακός δεν εντόπισε το ζευγάρι μαζί μιας και ο μάνατζερ αθλητών του NBA έπρεπε να ψυχαγωγεί όλους τους καλεσμένους του.

Η Adele θάμπωσε τους πάντες στα πρόσφατα BRIT Awards όχι μόνο με την ερμηνεία της, αλλά και με το εντυπωσιακό διαμαντένιο μονόπετρο που κοσμούσε το χέρι της στο κόκκινο χαλί.

Η τραγουδίστρια, η οποία έλαβε τρία βραβεία, έκανε όλα τα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς να στραφούν πάνω της, όταν εμφανίστηκε φορώντας ένα στενό βελούδινο φόρεμά της Armani Privé με λαιμόκοψη και τούλι.

Η 33χρονη ήταν πολύ ευδιάθετη, ενώ μόλις ανέβηκε πάνω για να παραλάβει το βραβείο για το Τραγούδι της Χρονιάς, το οποίο δεν ήταν άλλο από το «Easy on me», είπε:

«Πρώτα απ' όλα, δε συνειδητοποίησα ότι ήταν τόσα πολλά υποψήφια τραγούδια, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια μπαλάντα κέρδισε τόσα πολλά bangers. Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι πάντα χαρά μου να βρίσκομαι εδώ. Οι Βρετανοί είναι τόσο μεγάλο μέρος της καριέρας μου από παλιά, όταν ήμουν ακόμα μωρό».

Η Adele πάντως φρόντισε για μια ακόμα φορά να διαλύσει με την εμφάνιση αυτή τις φήμες περί χωρισμού με τον Paul αλλά η έλλειψη του μονόπετρου ίσως να είναι και μια διάψευση του γάμου που έβλεπαν πολλοί να έρχεται.

Πάντως όσο αφορά τη σχέση του ζευγαριού, φίλοι της Adele τόνισαν πως ο Rich υπήρξε το στήριγμά της αυτό το διάστημα:


https://www.instagram.com/p/CaVGbK0FhCz

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Αdele- Το ραντεβού με τον Rich Paul στο γήπεδο

«Η Adele έχει να αντιμετωπίσει πολλά αυτό το διάστημα και ο Rich είναι το σύστημα υποστήριξης που έχει ανάγκη ειδικά όταν οι άνθρωποι περνούν δύσκολα, στρέφονται στα άτομα που αγαπούν», τόνισαν άτομα από το περιβάλλον της τραγουδίστριας η οποία πρόσφατα αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο Las Vegas εξαιτίας της νέας έξαρσης του covid19.

Και παιδιά με τον αγαπημένο της;


https://www.instagram.com/p/CaVG1WutENz

Μπορεί η Adele να είναι ήδη μαμά ενός παιδιού, όμως η σκέψη της να γίνει μαμά για δεύτερη φορά δεν είναι μακρινή:

«Θέλω να κάνω ένα παιδί την επόμενη χρονιά. Μου πήρε καιρό να επανέλθω, θα ήθελα να κάνω παιδί, αλλά σκεφτόμουν ότι μου πήρε 9 χρόνια για να κοιμηθώ όταν είχα το γιο μου», είπε η Adele χαρακτηριστικά.

Η Adele βρίσκεται σε σχέση με τον 39χρονο μάνατζερ αθλητών, Rich Paul τους τελευταίους μήνες και η γνωριμία έγινε σε πάρτι γενεθλίων κοινών φίλων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: