Γη της ελιάς: Η Χάιδω έγινε δολοφόνος αλλά το Twitter τρόλαρε τον Ανδρέα Γεωργίου για τη σκηνή

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Χάιδω έγινε δολοφόνος αλλά το Twitter τρόλαρε τον Ανδρέα Γεωργίου για τη σκηνή

Περισσότερο κωμική παρά δραματική φάνηκε στους περισσότερους η σκηνή και οι τηλεθεατές δεν σταμάτησαν τα σχόλια για τον σκηνοθέτη της σειράς. 

Όχι και τόσο ρεαλιστικός, φάνηκε ο φόνος του Βαφέα στους τηλεαθεατές της Γης της ελιάς. Γιατί καθ' όλη τη διάρκεια της άδειάς του, ο αστυνομικός που τον φρουρούσε ήταν δίπλα του και τον πρόσεχε και εντελώς ξαφνικά είπε πως θέλει να πάει να δει τον... μπατζανάκη του και τον άφησε να επιστρέψει μόνος του στη φυλακή (μα γίνονται αυτά;).

Όταν, δε, η Χάιδω πυροβόλησε τον φονιά της κόρης της Στέλλας και εκείνος έπεσε νεκρός μέσα στις λάσπες, το... κοστούμι έγινε «καινούργιο» και η σκηνοθετική άποψη του Ανδρέα Γεωργίου έφερε αντιδράσεις και σχόλια στο Twitter για τον τρόπο που γυρίστηκε η σκηνή.

82georgiougitiselias official 269694575 3239120743036788 657859553911537759 n

Γη της ελιάς: Η παλιά καλή Χάιδω επέστρεψε με όπλο και το Twitter αντέδρασε επικά

Στάθης και Εύα δίνουν το πρώτο τους φιλί

Στο επεισόδιο της Κυριακής (27/2) έχουμε νέους έρωτες. Η Αρετή μπορεί να συνεχίζει να πιέζει τον Στάθη για να τα ξαναβρούν, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος και πλέον η προσοχή του είναι στραμμένη στην Εύα.



Ο Στάθης μάλιστα παίρνει την πρωτοβουλία για να ξεναγήσει την Εύα στη Μάνη με την μηχανή του, ώστε να τις δείξει τις ομορφιές του τόπου του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, εκείνη τον ρωτάει αν είναι παντρεμένος, ενώ του προτείνει να πάει στην Αθήνα κάποιο τριήμερο και του κάνει πρόταση για να τον φιλοξενήσει.

Η έλξη ανάμεσά τους είναι πολύ έντονη και κανείς από τους δύο δεν μπορεί να βάλει φρένο σε αυτά που νιώθει. Εύα και Στάθης δίνουν το πρώτο τους - παθιασμένο - φιλί και ένας νέος έρωτας ξεκινά, που θα τον κάνει να βγάλει εντελώς από το μυαλό του την Ιουλία.

Ο Κουράκος καλεί τη Χάιδω στο τμήμα

Μετά τη δολοφονία του Βαφέα, το πρώτο άτομο που υποψιάζεται ο Γιώργης - όπως είναι λογικό - είναι η Χάιδω. Έτσι, την καλεί στο αστυνομικό τμήμα και την ανακρίνει, δείχνοντάς της πως είναι σχεδόν βέβαιος πως εκείνη ευθύνεται για τον φόνο.


https://www.instagram.com/p/CaYK2pfgDU2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Χάιδω αρνείται τα πάντα, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο στον αστυνόμο πως είναι ικανοποιημένη που ο Βαφέας πλήρωσε με αίμα για αυτό που έκανε στην κόρη της. Ο Γιώργης, όμως, δε θα το βάλει κάτω και θα προσπαθήσει να βρει πού έχει κάνει το λάθος, ώστε να αποδείξει ότι εκείνη σκότωσε τον Βαφέα για να τον εκδικηθεί ως υπεύθυνο για την οικογενειακή της τραγωδία.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τη δολοφονία του Βαφέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη Γη της ελιάς Κουράκος και Πότης τσικνίζουν, τραγουδούν και γίνονται viral

Ποια γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με την Άντζελα Γκερέκου; Στη Γη της ελιάς έχουμε εξελίξεις