MasterChef: O Νίκος αποχώρησε και η ατάκα της Φανής για τον Δημήτρη τρέλανε το Twitter

Τσακιρίδου Χριστίνα
MasterChef: O Νίκος αποχώρησε και η ατάκα της Φανής για τον Δημήτρη τρέλανε το Twitter

Οι top19 του μαγειρικού διαγωνισμού συνεχίζουν το ταξίδι προς την κορυφή.

Ακόμη ένα επεισόδιο από το reality μαγειρικής MasterChef της έκτης χρονιάς, απόλαυσε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Παρασκευής, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο. Το reality συνεχίζεται δυναμικά και οι top19 του φετινού διαγωνισμού βάζουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

Αυττή τη φορά δεν ήταν 2 μόνο οι υποψήφιοι παίκτες της μπλε ομάδας για αποχώρηση. Οι προτεινόμενοι ήταν πέντε, καθώς μετά τον Δημήτρη και τον Γιάννο, ο Νίκος, ο Σταύρος και η Βασιλική ήρθαν σε ισοψηφία. Η Φανή χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας της για να βοηθήσει τον Βασίλη και να τον εξαιρέσει από την δοκιμασία αποχώρησης. Σαν αποτέλεσμα τη θέση του πήραν οι: Νίκος, Σταύρος και Βασιλική λόγω ισοψηφίας.

https://www.instagram.com/p/Caakk3dq69k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
dimitrismasterchef

MasterChef: Το μεγάλο μυστικό του Δημήτρη μόλις αποκαλύφθηκε και το κοινό στο Twitter έχει νεύρα



H οριστική αποχώρηση του Νίκου από το MasterChef

Οι επίδοξοι MasterChefs καλέστηκαν να δημουργήσουν ένα αρκετά απαιτητικό πιάτο. Το φιλέτο μπακαλιάρου από τη chef Σταυριανή Ζερβακάκου έφερε...τρικυμία στους διαγωνιζόμενους αφού απαιτούσε πολλές, αλλά πολύ απλές παρασκευές. Ο Νίκος Μπέρκας συγκέντρωσε για ακόμη μια φορά τη μικρότερη βαθμολογία για το πιάτο του και αποχώρησε για δεύτερη φορά από το MasterChef.



To Τwitter πήρε θέση

trends

Στο στόχαστρο των χρηστών του Ελληνικού Twitter βρέθηκε για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης, ένας από τους πιο έντονους χαρακτήρες μέσα στο σπίτι του reality. «Τα λάθη πληρώνονται κύριε Δημήτρη. Λάθος μου που σας έδωσα αξία» του είπε η Φανή με κλάματα και αποθεώθηκε λίγο αργότερα στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Πηγή κεντρικής: masterchefgr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα κορυφαία tweets που γράφτηκαν για τον Δημήτρη.