Γη της ελιάς: Το σχέδιο εκδίκησης του Αλέξη για τον αδερφό του φέρνει τα πάνω κάτω

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το σχέδιο εκδίκησης του Αλέξη για τον αδερφό του φέρνει τα πάνω κάτω

Νικήτας και Μυρτάλη κινδυνεύουν.

Άσχημα θα είναι τα πράγματα για τον Νικήτα στη Γη της ελιάς, μόλις ο αδερφός του, ο Αλέξης, ανακαλύψει ότι έχει έρθει κοντά με τον μεγάλο του έρωτα, τη Μυρτάλη.

Άλλη μία κρίση του Αλέξη έρχεται να ταράξει για τα καλά τη μητέρα του, τη Μαργαρίτα, η οποία δε θα μπορεί να κάνει τίποτα όταν εκείνος θελήσει να πάρει εκδίκηση τόσο από τον Νικήτα όσο και από τη Μυρτάλη.

xaido lydia

Γη της ελιάς: Η Χάιδω έγινε δολοφόνος αλλά το Twitter τρόλαρε τον Ανδρέα Γεωργίου για τη σκηνή

Ο Νικήτας κινδυνεύει

Μετά το κοινό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, Μυρτάλη και Νικήτας έρχονται πολύ κοντά, με τον δεύτερο να γοητεύεται τόσο πολύ από την όμορφη Μανιάτισσα, που κανονίζει να επισκεφθεί ξανά την Αρεόπολη κάνοντάς της έκπληξη, προκειμένου να τη γνωρίσει παραπάνω και να περάσουν χρόνο μαζί.


https://www.instagram.com/p/CaCa14arDq-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Νικήτας δείχνει να μη νοιάζεται για την αντίδραση του Αλέξη και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η Μυρτάλη, ενώ ζητάει από τον φίλο του τον Λεωνίδα να τον φιλοξενήσει, θέλοντας να κρατήσει μία απόσταση από τη Μαργαρίτα και τον Αλέξη.

Νικήτας και Μυρτάλη προσπαθούν να περάσουν χρόνο μόνοι τους, χωρίς να κυκλοφορούν έξω και να προκαλούν τα σχόλια του κόσμου, ωστόσο ο Αλέξης δε θα αργήσει να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο ο Νικήτας βρίσκεται ξανά στη Μάνη. Μετά από ένα μεγάλο ξέσπασμα που θα έχει, θα αρχίσει να σχεδιάζει έναν τρόπο για να τον... βγάλει από τη μέση, αλλά και να εκδικηθεί τη Μυρτάλη.

Μυρτάλη και Στέφανος τσακώνονται στη μέση του δρόμου

Ο Αλέξης δεν είναι ο μόνος ήρωας στη Γη της ελιάς που θα γίνει έξαλλος με αυτή τη σχέση. Μόλις μάθει ο Στέφανος για το ειδύλλιο της Μυρτάλης με τον Νικήτα, θα νομίζει πως είχαν γνωριστεί πριν ακόμα χωρίσουν και ότι η Μυρτάλη τον απατούσε μαζί του.



Θα βγει έξω φρενών και θα έχει με τη Μυρτάλη έναν τσακωμό στη μέση του δρόμου, άνευ προηγουμένου.

Πηγή φωτογραφιών: @make_it_productions

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη Γη της ελιάς Κουράκος και Πότης τσικνίζουν, τραγουδούν και γίνονται viral

Γη της ελιάς: Η παλιά καλή Χάιδω επέστρεψε με όπλο και το Twitter αντέδρασε επικά