Γη της ελιάς: Επική συμφιλίωση Στάθη - Βασιλικής! Συγκινήθηκε το κοινό στο Twitter

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Επική συμφιλίωση Στάθη - Βασιλικής! Συγκινήθηκε το κοινό στο Twitter

Ο Στάθης συγχωρεί τη Βασιλική και το κοινό χειροκροτεί την επική αγκαλιά πατέρα-κόρης!

Μάλλον ο Στάθης έπρεπε να ερωτευτεί για να... γλυκάνει και να συμφιλιωθεί με την κόρη του Βασιλική στη Γη της ελιάς. Όπως φαίνεται, το ειδύλλιό του με την Εύα τού έχει αλλάξει εντελώς την ψυχολογία και τον έκανε να αφήσει πίσω του την πικρία που είχε προς τη Βασιλική, κάνοντας το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρούν.

Ο θυμός του καταλάγιασε και έτσι πατέρας και κόρη αγκαλιάζονται σφιχτά στη μέση του δρόμου, με το κοινό στο Twitter να συγκινείται, αφού περίμενε πολύ καιρό για αυτή τη σκηνή!

gi tis elias 31

Γη της ελιάς: Το σχέδιο εκδίκησης του Αλέξη για τον αδερφό του φέρνει τα πάνω κάτω

Ο Στάθης προχωρά ερωτικά με την Εύα

Ο Στάθης δε διστάζει να προχωρήσει ερωτικά με την Εύα, προσπαθώντας έτσι να ξεπεράσει εντελώς την Ιουλία και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Η έλξη που υπάρχει ανάμεσά τους είναι πολύ μεγάλη και όπως φαίνεται, η όμορφη Αθηναία ήρθε για να αλλάξει μια και καλή τη ζωή του και να του φέρει ηρεμία και γαλήνη.


https://www.instagram.com/tv/CafvIgwAYMm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο έρωτας, λοιπόν, γλύκανε τον μέχρι τότε σκληρό πατέρα και μόλις βλέπει τυχαία στον δρόμο τη Βασιλική, διχάζεται ανάμεσα στην πατρική αγάπη και τον θυμό του. Το πρώτο, φυσικά, υπερισχύει και έτσι ο Στάθης κάνει το πρώτο βήμα για να μονιάσουν.

Ο Ανέστης εκτός εαυτού, επιτίθεται στην Ευτυχία

Ο Ανέστης, μεθυσμένος, επιτίθεται στην Ευτυχία έξω από το σπίτι της. Η Μαρίνα, που περνά τυχαία από εκεί, χτυπά τον Ανέστη με μια πέτρα στο κεφάλι προκειμένου να γλιτώσει την Ευτυχία από τα χέρια του.



Σύντομα η Ελένη θα μάθει τα πάντα για την επίθεση αυτή και θα τον χωρίσει οριστικά. Αυτό θα του στοιχίσει πολύ και θα δούμε τη ζωή του ήρωα της σειράς να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με το «τέλος» του να πλησιάζει, αφού ο αστυνόμος Κουράκος βρίσκεται πολύ κοντά στο να εξιχνιάσει τον πυροβολισμό εναντίον του και να βάλει τον Ανέστη στη φυλακή.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τη συμφιλίωση Στάθη - Βασιλικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η Χάιδω έγινε δολοφόνος αλλά το Twitter τρόλαρε τον Ανδρέα Γεωργίου για τη σκηνή

Στη Γη της ελιάς Κουράκος και Πότης τσικνίζουν, τραγουδούν και γίνονται viral