MasterChef: Η Καλλιόπη έγινε η σούπερ σταρ του Twitter και η κάρτα ασυλίας έφερε γκρίνιες

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Η Καλλιόπη έγινε η σούπερ σταρ του Twitter και η κάρτα ασυλίας έφερε γκρίνιες

Το κοινό λατρεύει την παίκτρια που αυτοτρολαρίστηκε και είναι η μόνη που έχει χιούμορ, ανάμεσα σε συμπαίκτες της με στρατηγική και αρκετό παρασκήνιο.

Χρώματα και αρώματα από Ελλάδα είχαμε στην κουζίνα του MasterChef, όπου έγινε μάχη για την απόκτηση της πολυπόθητης κάρτας ασυλίας, η οποία έχει γίνει η αφορμή για μεγάλους τσακωμούς, φέτος στο διαγωνισμό μαγειρικής. Είχαμε την τυπική πια επιστροφή του Χριστόφορου, λόγω της αποχώρησης της Τατιάνας οικειοθελώς και ένα avantage του Νικήτα που έφερε επίσης γκρίνιες. Το Twitter λάτρεψε την Καλλιόπη για το χιούμορ της η οποία αυτοτρολαρίστηκε όταν ο Πέτρος έσπασε τα γυαλιά της και στα...τυφλά μαγείρεψε με άνεση.



Mystery με τρολάρισμα για Καλλιόπη!

Η μαγείρισσα Γιώτα Κουφαδάκη από την Χαλκιδική όρισε τα υλικά, κλασσικά ελληνικής κουζίνας με λαχανικά, κρέας και ψάρια, για το mystery box το οποίο κέρδισε ο Νικήτας. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αρχικά είχε διευκρινίσει πως φέτος στο MasterChef, κάθε εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη θεματικά σε διαφορετικό μενού στο challenge μεταξύ των παικτών. Νικητής ήταν ο Νικήτας με πλεονέκτημα συνδυασμό υλικών και μοίρασμα χρόνου, διαφορετικό σε κάθε παίκτη για την επόμενη κρίσιμη δοκιμασία. O ίδιος επέλεξε να μην αγωνιστεί για να είναι ασφαλής. Κάποιοι ευνοήθηκαν - κυρίως όσοι ανήκαν στην δική του μπλέ ομάδα - και κάποιοι άρχισαν τις γκρίνιες και τις...κακίες. Αν ο νους σας πήγε στον Δημήτρη, σωστά πήγε. Ο παίκτης είναι ο χειρότερος και των έξι κύκλων του MasterChef σε ειρωνική και προκλητική συμπεριφορά και εκνευρίζει αφόρητα το κοινό στα social media και στο Twitter.



Κάποιοι μάλιστα ζητούν από το κανάλι να έβρισκε έναν τρόπο για να τον διώξουν από το παιχνίδι. Αυτό όπως όλοι γνωρίζουμε είναι αδύνατον. Το ρητό του «Αν δεν είσαι λέρα δεν κυβερνάς γαλέρα» που λέει συνέχεια για να εξηγήσει τη στρατηγική του θέλοντας να βγάλει εκτός παιχνιδιού τους ισχυρούς παίκτες, κούρασε αρκετά.

kalliopi15

Η Καλλιόπη στην δεύτερη διαδικασία φόρεσε τα νέα της γυαλιά και μοίρασε χαμόγελα στο κοινό και στους κριτές με την ειλικρίνειά της και την πρόβλεψη ότι οι αστοχίες του πιάτου της θα την οδηγήσουν στο να αγωνιστεί για κερδίσει την παραμονή της. Το αντιμετώπισε με χιούμορ όπως πάντα και μάλιστα ήθελε να περιποιηθεί τον εαυτό της και να μη βγει ατημέλητη στην διαδικασία της αποχώρησης. Όμως τη γλίτωσε στο τελευταίο λεπτό αφού ευτυχώς ήταν νόστιμο το πιάτο της.

Βασιλική - προς έκπληξη πολλών - Τζόναθαν με πιάτο γεμιστά του Πάσχα (αφού είχαν συκωτάκια) και ο Βασίλης που κέρδισε τελικά την κάρτα ασυλίας, ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν. Γρηγόρης, Χριστόφορος και Αναστασία είναι οι προτεινόμενοι για αποχώρηση και σήμερα θα ριχτούν στη μάχη για την παραμονή τους. Το κοινό μπορεί να θέλει να φύγει ο Γρηγόρης, αλλά είναι δυνατός παίκτης, οπότε όλα κρίνονται μεταξύ Αναστασίας και Χριστόφορου. Ο οποίος κερδίζει βραβείο ατυχίας. Μπαίνει - βγαίνει στο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: O Νίκος αποχώρησε και η ατάκα της Φανής για τον Δημήτρη τρέλανε το Twitter

MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης κάνει την έκπληξη και ανατρέπει όσα ξέρουμε για τον Γρηγόρη

MasterChef: Το μεγάλο μυστικό του Δημήτρη μόλις αποκαλύφθηκε και το κοινό στο Twitter έχει νεύρα