Η Kim Kardashian έμπλεξε την πρώην του Pete Davidson σε post της - Η αντίδραση των fans

Ιωάννα Τζανή
Η Kim Kardashian έμπλεξε την πρώην του Pete Davidson σε post της - Η αντίδραση των fans

Η αινιγματική λεζάντα στο νέο post της Kim Kardashian.

Ακόμα μία φορά που η Kim Kardashian δείχνει πόσο... υπεράνω είναι! Μπορεί να το έκανε έμμεσα, αλλά η αναφορά στην πρώην αρρανωνιαστικιά του Pete Davidson, Ariana Grande, έγινε και άφησε τους fans άφωνους!

Πριν από μερικές ημέρες, η 41χρονη ανέβασε δύο νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας ένα δερμάτινο outfit, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε έναν στίχο από το τραγούδι της Ariana «Just Like Magic».


https://www.instagram.com/p/Cah2blMpR4x

Στις φωτογραφίες, η Kim Kardashian φορούσε ένα μακρύ μαύρο δερμάτινο παλτό πάνω από ένα μαύρο crop top, μαύρο παντελόνι, μαύρα γάντια και γυαλιά ηλίου.

pete davidson

Ο λόγος που ο Pete Davidson απενεργοποίησε ξανά τον λογαριασμό του στο Instagram

Η αντίδραση των fans και το φλογερό ειδύλλιο Davidson - Grande

Παρόλο που δεν ανέφερε ονομαστικά την 28χρονη πρώην του Davidson, οι fans αναγνώρισαν τον στίχο και δε δίστασαν να... μοιραστούν τις σκέψεις τους σχετικά με αυτό. «Αναφορά στην Ari? Babe», ανέφερε ένα σχόλιο, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Ariana Stan». Ένα άλλο σχόλιο έγραφε: «Όχι, αυτή δεν είναι αναφορά στην Ariana!», ενώ ένας τέταρτος follower της Kim έγραψε: «Όχι, δεν αναφέρεται στο τραγούδι της Ariana».

Παρά τον ακριβή στίχο του τραγουδιού της Ariana που εμφανίζεται στη λεζάντα της νέας δημοσίευσης της Kim Kardashian, μια πηγή αποκάλυψε στο Page Six ότι η φράση δεν είχε καμία σχέση με την τραγουδίστρια. Ήταν μια «καθαρή σύμπτωση», είπε χαρακτηριστικά.



Προτού η Kim Kardashian αρχίσει να βγαίνει με τον Pete Davidson τον Οκτώβριο του 2021, ο κωμικός ηθοποιός πρωταγωνίστησε στα πρωτοσέλιδα εξαιτίας του θυελλώδη έρωτά του με την Ariana Grande. Το πρώην ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2018, έναν μόλις μήνα αφού έκαναν σχέση. Ωστόσο, το ειδύλλιο τελείωσε τέσσερις μήνες αργότερα.

Η Ariana προχώρησε σύντομα τη ζωή της και το 2021 παντρεύτηκε τον Dalton Gomez, με την τραγουδίστρια να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kim Kardashian: «Είμαι πληγωμένη και θυμωμένη αλλά επέλεξα τον εαυτό μου» - Η αντίδραση του Kanye

Ο Pete Davidson επισημοποίησε τη σχέση με την Kim Kardashian με μια ατάκα