Γη της ελιάς: Το δίλημμα της Μαργαρίτας αλλά και το δραματικό τέλος του Αλέξη

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: Το δίλημμα της Μαργαρίτας αλλά και το δραματικό τέλος του Αλέξη

Η επίθεση στην Μυρτάλη και η δύσκολη απόφαση της Μαργαρίτας για το παιδί της. Θα πάρει τελικά δραστικά μέτρα για να τον σώσει;

Ο έρωτας και το δράμα κάνουν περίεργα παιχνίδια στη Γη της ελιάς στο Μega. Κάποιοι από τους τηλεοπτικούς μας ήρωες κάνουν προσπάθειες για να κάνουν μία νέα ζωή, αλλά δεν θα καταφέρουν όλοι να έχουν αίσιο τέλος. Μυρτάλη και Νικήτας παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή τους, όπως και ο Στάθης με την Εύα. Ο Αλέξης και ο Στέφανος όμως αποφασίζουν να παίξουν με τη φωτιά. Με απρόβλεπτες συνέπειες.



Η σκηνή ζηλοτυπίας και η δολοφονική επίθεση

Ο Στέφανος θα δει από κοντά την πρώην αγαπημένη του Μυρτάλη μαζί με τον Νικήτα, ο οποίος για χάρη της παίρνει την απόφαση να μετακομίσει μόνιμα στη Μάνη. Το νεαρό ζευγάρι κάνει όνειρα για το μέλλον του, αλλά ο Στέφανος βγαίνει ξανά εκτός εαυτού. Καθόλου παράξενο αυτό για τους τηλεθεατές. Ο ρόλος του ηθοποιού Liam Ireland έχει μόνιμα νεύρα. Είναι μέχρι να ερωτευτεί ξανά για να ξεπεράσει και το παρελθόν του, αλλά και την μόνιμη καταπίεση της μητέρας του. Ρίχνει όλο το φταίξιμο για το χωρισμό τους στη Μυρτάλη και μάλιστα την κατηγορεί, πως είχε κρυφό δεσμό ενώ ήταν μαζί. Αρχικά εκείνη θα του θυμώσει αλλά θα βρεθεί στη συνέχεια σε ένα δίλημμα και θα θελήσει να τον συγχωρήσει.


https://www.instagram.com/p/CZMPmKAsg0R

Μετά τη σκηνή ζηλοτυπίας του Στέφανου, ακολουθεί η οργή του Αλέξη. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δεχθεί ότι ο ετεροθαλής αδελφός του, που ξαφνικά μπήκε στη ζωή του, αγαπά τη Μυρτάλη, με την οποία έχει εμμονή. Οι εφιάλτες και τα περίεργα παιχνίδια του μυαλού του, θα τον οδηγήσουν να σχεδιάσει ακόμη και δολοφονική επίθεση εναντίον της. Ευτυχώς όμως εκείνη τη στιγμή θα βρεθεί κοντά της ο Νικήτας, που είναι ο νέος φύλακας άγγελος της. Η Μαργαρίτα βλέπει τα σημάδια και είναι σε ένα μεγάλο δίλημμα. Να κάνει υπομονή ή να πάρει δραστικά μέτρα και να κλείσει ξανά το γιο της στο ψυχιατρείο; Αποφασίζει τελικά το δεύτερο, αν και ο Αλέξης έχει άρνηση. Μέσα στο ψυχιατρείο θα προσπαθήσει να βάλει τέρμα στη ζωή του, αλλά δεν θα καταφέρει ούτε και αυτό. Θα αναγκαστεί όμως να αποδεχθεί τελικά τη νέα του ζωή. Παλεύοντας με τους δαίμονες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Επική συμφιλίωση Στάθη - Βασιλικής! Συγκινήθηκε το κοινό στο Twitter

Γη της ελιάς: Το σχέδιο εκδίκησης του Αλέξη για τον αδερφό του φέρνει τα πάνω κάτω

Γη της ελιάς: Ο νέος έρωτας της Μυρτάλης, Nικήτας, κινδυνεύει από τον Αλέξη