Ο Kanye West απέλυσε ακόμα έναν δικηγόρο για το διαζύγιο με την Kim Kardashian

Ιωάννα Τζανή
Ο Kanye West απέλυσε ακόμα έναν δικηγόρο για το διαζύγιο με την Kim Kardashian

Η νέα σύντροφός του ράπερ είναι κλώνος της Kim!

Ο Kanye West μόλις προσέλαβε την.. τέταρτη κατά σειρά δικηγόρο ενόψει της σημερινής (2/3) δικαστικής του ακρόασης κατά της εν διαστάσει συζύγου του Kim Kardashian, αφού απέλυσε τον τελευταίο δικηγόρο που είχε αναλάβει το διαζυγιό του, Chris Melcher.

Σύμφωνα με το TMZ, ο 44χρονος απέλυσε τον Melcher αφού η σχέση τους «είχε γίνει εξαιρετικά δύσκολη, με λίγη επικοινωνία». Μάλλον ούτε αυτός... ενστερνιζόταν την εμμονή του με την Kim!

julia fox kanye west spli4

Η Julia Fox δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Kanye - Κυκλοφορεί φορώντας το τζάκετ του

Σύμφωνα με πηγές του ρεπορτάζ, ο ράπερ άλλαζε συνεχώς γνώμη για το αν θέλει να χωρίσει φιλικά με την Kim, ή να τσακωθεί μαζί της - όπως έκανε όταν αντιτάχθηκε στις αρχικές απαιτήσεις διαζυγίου της.


https://www.instagram.com/p/CJth9Mkp_H0

Ο Kanye West θα εκπροσωπηθεί από τη δικηγόρο Samantha Spector, η οποία εκπροσώπησε πρόσφατα τη Nicole Young στο διαζύγιο της από τον παραγωγό Dr. Dre.

Η ακρόαση για τη συνεχιζόμενη μάχη του διαζυγίου West-Kardashian έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη, με τον δικαστή να αναμένεται να αποφασίσει για το άιτημα της 41χρονης να δηλωθεί επίσημα άγαμη.

Η αίτηση διαζυγίου και το... δράμα του Kanye West

Η Kim Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West τον Φεβρουάριο του 2021. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει 4 παιδιά: την 8χρονη North, τον 6χρονο Saint, την 4χρονη Chicago και τον 2 ετών Psalm.

Η διάσημη επιχειρηματίας, η οποία έχει προχωρήσει τη ζωή της με τον κωμικό ηθοποιό Pete Davidson, κατηγόρησε τον περασμένο μήνα τον Kanye West μέσω Instagram.



«Το διαζύγιο είναι αρκετά δύσκολο για τα παιδιά μας και η εμμονή του Kanye να προσπαθεί να ελέγξει και να χειραγωγήσει την κατάστασή μας τόσο αρνητικά και δημόσια προκαλεί μόνο περαιτέρω πόνο σε όλους», έγραψε τότε, ως απάντηση στις αναρτήσεις του West που διαγράφηκαν μετά από λίγο από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Και συνέχισε:

«Με λυπεί που ο Kanye συνεχίζει να το κάνει δύσκολο. Θέλω να διαχειριστώ όλα τα θέματα που αφορούν τα παιδιά μας ιδιωτικά και ελπίζω ότι θα μπορέσει επιτέλους να απαντήσει στον τρίτο δικηγόρο που είχε τον τελευταίο χρόνο για να επιλύσει φιλικά τυχόν προβλήματα».

Η νέα κοπέλα του West και η ομοιότητά της με την Kardashian

Μπορεί ο Kanye West να τρέφει ακόμα ελπίδες επανασύνδεσης με την Kim Kardashian, αλλά στο μεταξύ, βγαίνει με μια νέα γυναίκα που μοιάζει πολύ με την εν διαστάσει σύζυγό του: το μοντέλο Chaney Jones.


https://www.instagram.com/p/CW9IAKyl0op

Η μελαχρινή καλλονή ειδικεύεται στην ψυχική υγεία. Αυτή τη στιγμή είναι η Chief Operating Officer της First State Behavioral Health, ενώ είναι προφανές ότι η αίσθηση του στιλ της Jones επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την Kim Kardashian.


https://www.instagram.com/p/CTQOYOLD8IF

Οι δυο τους έχουν παρόμοιο στιλ τόσο στις φωτογραφίες τους στο Instagram όσο και στην εξωτερική εμφάνιση και τον τρόπο ντυσίματός τους. Το μοντέλο έχει εμφανιστεί ακόμη και με δερμάτινα outfits Balenciaga, τα οποία παραπέμπουν σε εκείνα που είχε επιμεληθεί ο West για την πρώην του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τον... τρέλανε τον Kanye West η Kim! Οι προσευχές και το επικό παραλήρημα

Ο Kanye χώρισε με την Julia Fox και έστειλε ένα φορτηγάκι με τριαντάφυλλα στην Kim