Οι ευχές για τα γενέθλια του Justin Bieber από τη γυναίκα του σε ένα post γεμάτο έρωτα

Οι ευχές για τα γενέθλια του Justin Bieber από τη γυναίκα του σε ένα post γεμάτο έρωτα

4,4 εκατομμύρια like είχε η ανάρτηση της Hailey Bieber που δείχνει τον θαυμασμό και την αγάπη της στον άντρα της. 

Tα 28 του έκλεισε ο τραγουδιστής και συνθέτης Justin Bieber και η εδώ και 4 χρόνια σύζυγός του Hailey του έκανε μία έκπληξη από εκείνες που δεν μπορούν εύκολα να ξεχαστούν. Ήθελε δημόσια να του δείξει την αγάπη της αλλά κυρίως το θαυμασμό της για εκείνον. Και το κοινό ανταποκρίθηκε και την επιβράβευσε.


https://www.instagram.com/p/Cak1zxHv8sp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το πιο όμορφο στη ζωή μου είναι ότι τη ζω μαζί σου»

Η Hailey συγκέντρωσε μερικές ιδιαίτερες προσωπικές τους φωτογραφίες και σε ένα μικρό αφιέρωμα της σε εκείνον μίλησε πολύ συγκινητικά για τον Justin: «Χρόνια πολλά μωρό μου. Υπάρχουν πολλά απίθανα και όμορφα πράγματα στην ζωή, αλλά το πιο όμορφο είναι ότι τη ζω μαζί σου. Σε αγαπώ. Ζήτω τα 28!».


https://www.instagram.com/p/CXarYj1oXjm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το post της συγκέντρωσε σε μία μόλις μέρα 4,5 εκατομμύρια likes από φίλους και θαυμαστές. Hailey και Justin, είναι παντρεμένοι εδώ και 4 χρόνια και εκτός από όμορφοι, νέοι, διάσημοι και πλούσιοι, χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν και αρκετά σοβαρές καταστάσεις τα τελευταία χρόνια που δυνάμωσαν ακόμη περισσότερο το δεσμό μεταξύ τους.



Η Hailey μάλιστα πριν μερικούς μήνες είχε εκμηστηρευτεί το δύσκολο διάστημα που πέρασε δίπλα στον σύζυγό της όταν έδινε τη μάχη με την κατάθλιψη. Και υπήρξαν στιγμές, όπως είχε παραδεχθεί που την έκαναν να λυγίσει: «Θυμάμαι ότι πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου αρκετές φορές, έκλαιγα και της έλεγα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Εκείνη ήρεμα μου έλεγε ότι θα περάσει ότι θα είμαι καλά και ότι θα είναι υγιής. Αν δεν είχα την υποστήριξη θα ήταν δέκα φορές πιο δύσκολο. Πήρα μία απόφαση. Ήξερα πως αγαπούσα τον Justin εδώ και καιρό και δεν μπορούσα να τον αφήσω μόνο του, να τον εγκαταλείψω».


https://www.instagram.com/p/Cakjy0nPCXx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως ο Bieber και με την δική της υποστήριξη δείχνει πως έχει ξεπεράσει προς τα προβλήματα υγείας και μάλιστα παρά την πανδημία εδώ και δύο μήνες έχει ξεκινήσει ξανά συναυλίες και εμφανίσεις στην Αμερική. Ο έρωτας στην δική του περίπτωση λειτούργησε σαν ένα μικρό θαύμα στη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θετικός στον κορονοϊό ο Justin Bieber – Τι θα γίνει με την παγκόσμια περιοδεία του

Justin Bieber: Πυροβολισμοί και 3 τραυματίες μετά από συναυλία του - Γνωστός ράπερ στην συμπλοκή

Σύννεφα στον γάμο των Biebers - Η κίνηση που προβλημάτισε