Όχι, τα πλούσια μαλλιά του Matthew McConaughey δεν έχουν καμία σχέση με εμφύτευση

Νατάσσα Σχοινά
Όχι, τα πλούσια μαλλιά του Matthew McConaughey δεν έχουν καμία σχέση με εμφύτευση
Ή τουλάχιστον αυτό ακριβώς ισχυρίζεται εκείνος.

Ο Matthew McConaughey για πολλές γυναίκες είναι ο αντίστοιχος «McDreamy» της Meredith Grey από το Grey’s Anatomy. Αν όχι για τον ίδιο ως τύπο, σίγουρα για τα μαλλιά που φαίνονται πλούσια και εντυπωσιακά σε μόνιμη βάση. Είναι από αυτούς τους ανθρώπους που σε κάνουν να αναρωτιέσαι πώς γίνεται να έχουν ένα αποτέλεσμα τόσο εντυπωσιακό που καταντά μη ρεαλιστικό ή αν απλώς οφείλεται σε καλά γονίδια. Στην περίπτωση του 52χρονου ηθοποιού δε συμβαίνει τίποτα από τα δύο.

Κόντρα στη φημολογία και στα προγνωστικά του κοινού, ο McConaughey φαίνεται πως οφείλει την πλούσια κόμη του σε κάτι πολύ απλό. Και το εννοούμε. Τόσο απλό που δεν πάει εύκολα ο νους σου.



Το «μυστικό» πίσω από τα πλούσια μαλλιά του Matthew McConaughey

Ο McConaughey μίλησε πρόσφατα στο LADBible και είπε ακριβώς πώς έχει σήμερα τα πλούσια μαλλιά του, με την αφήγηση ενός περιστατικού που εκτυλίχθηκε στην Jamaica πριν από περίπου 20 χρόνια.

«Μπορείτε να πάτε πίσω και να κοιτάξετε σε ταινίες, όπως το The Wedding Planner, και όλα αυτής της εποχής. Θα δείτε ότι έχανα. Έβγαλα μία φωτογραφία, στο millennium party του 2000 στην Jamaica, στην οποία κοιτούσα κάτω και γελούσα και υπήρχε ένα τεράστιο φαλακρό σημείο στην κορυφή του κεφαλιού μου στο μέγεθος μίας μπάλας του baseball», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος αποφάσισε, τελικά, να ξυρίσει εντελώς το κεφάλι του.

matthew mcconaughey hair11

Έπειτα, ο McConaughey άρχισε να αλείφει το κεφάλι του με μία λοσιόν καθημερινά και την έτριβε για περίπου 10 λεπτά.

Μέχρι και σήμερα, ο σταρ δεν είναι σίγουρος για τον ακριβή τρόπο με τον οποίο έγινε η αλλαγή. Αυτό που λέει με σιγουριά είναι πως όσα έκανε λειτούργησαν. «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι (τα μαλλιά μου) επέστρεψαν. Έχω περισσότερα μαλλιά σήμερα από αυτά που είχα το 1999», είπε χαρακτηριστικά στο Μέσο.

Συνέχισε πρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες με τα μαλλιά του Matthew McConaughey -και τον ίδιο-.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η δήλωση γνωστού ηθοποιού για τη σχέση Pitt – Aniston δικαίωσε τον πλανήτη

Matthew McConaughey: Αποκάλυψε το περίεργο μυστικό που κρύβει εδώ και 30 χρόνια

Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood αποφάσισε να κατέβει στην Πολιτική