Η αλλαγή στο Instagram της Κυβέλης από το GNTM και η νέα extreme εμφάνιση

Πατούλια Κατερίνα
Η αλλαγή στο Instagram της Κυβέλης από το GNTM και η νέα extreme εμφάνιση

H νικήτρια του GNTM παρέλαβε το αυτοκίνητο που κέρδισε από το παιχνίδι και έδωσε συμβουλές σε επίδοξα top models.

Η Κυβέλη του GNTM απολαμβάνει τους πρώτους μήνες μετά τη μεγάλη νίκη στο ριάλιτι μοντέλων. Η Χατζηευστρατίου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο GNTM στο STAR και αυτές τις ημέρες παρέλαβε ένα από τα δώρα που κέρδισε από το ριάλιτι και δεν είναι άλλο από το αυτοκίνητο.

Ο φακός του Breakfast @ Star, εντόπισε το νεαρό μοντέλο κι εκεί η Κυβέλη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το δώρο της, τονίζοντας πως την πρώτη βόλτα θα την κάνει πιθανότατα με τους κολλητούς της μιας και η μαμά της δεν βρίσκεται κοντά της.

Κυβέλη- η μεγάλη αλλαγή στο Instagram

H Xατζηευστρατίου με τους 35.000 followers, έχει αλλάξει τόσο το όνομά της στο Instagram μετά το παιχνίδι (ήταν kyvelyx και έγινε kyvelichatziefstratiou/) ενώ έχει διαγράψει και όλες τις φωτογραφίες πριν το πρώτο Post μετά το GNTM.



Τα σχέδια της Κυβέλης για το εξωτερικό

Μιλώντας για τη ζωή μετά το ριάλιτι, η Κυβέλη τόνισε χαρακτηριστικά:

«Επαγγελματικά μετά το παιχνίδι έχουμε βάλει πολλούς στόχους με το πρακτορείο με το οποίο συνεργάζομαι. Σκεφτόμαστε να φύγουμε στο εξωτερικό. Κάνουμε κάποιες δουλειές. Ήταν η αρχή το παιχνίδι, αλλά πρέπει να συνεχίσεις πολύ δυναμικά για να σε μάθει και ο κόσμος του χώρου. Άρα προσπαθώ γενικά να είμαι πολύ ενεργή επαγγελματικά όσο γίνεται! Θέλω πάρα πολύ να φύγω στο εξωτερικό, οι bookers μου πιστεύουν πάρα πολύ σε μένα! Οπότε παίρνω και εγώ δύναμη από αυτό και θέλω πάρα πολύ να βγω έξω, δε με φοβίζει καθόλου. Και προφανώς έχουμε πολύ ανυπομονησία να κάνουμε πράγματα και να το εξελίξω όσο γίνεται», τόνισε η Κυβέλη, η οποία στο πρώτο της post είχε γράψει:

«Ευχαριστώ πολύ την παραγωγή του @starchanneltv και τους υπέροχους ανθρώπους που δουλέψαμε για το @gntmgr ,αλλά και τον κόσμο που με στήριξε. Ευγνώμων για το ταξίδι προς το φως», είχε γράψει η Κυβέλη μετά το τέλος του GNTM.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Ανατρεπτική ακόμα και στο πρώτο ποστ στο Instagram η νικήτρια του GNTM 4

Η extreme εμφάνιση μέσα στο κρύο

Η Κυβέλη, έκανε μια extreme εμφάνιση μέσα στο κρύο με extra crop top και χαμηλόμεσο τζιν παντελόνι.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Κυβέλη εσύ superstar: Η παίκτρια που έχει κερδίσει το GNTM πριν τον τελικό

GNTM 4: Η Κυβέλη είπε ότι τώρα τους αγαπάει όλους αλλά το Twitter δεν την πιστεύει με τίποτα

GNTM Spoiler: Η Όλγα εκτός παιχνιδιού; Η φωτογραφία που γεννά ερωτηματικά (photos)