It's official! Η Kim Kardashian έσβησε το «West» από το Instagram της

Νατάσσα Σχοινά
It's official! Η Kim Kardashian έσβησε το «West» από το Instagram της
Με το που πήρε την έγκριση από τον δικαστή, έτρεξε να σβήσει το όνομα του ράπερ από (σχεδόν) παντού.

Καμία ηρεμία δεν υπήρχε τους τελευταίους μήνες στο σπίτι της Kim Kardashian. Η σταρ του Keeping Up With The Kardashians εδώ και περίπου έναν χρόνο έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Kanye «Ye» West μετά από μία σειρά περιστατικών, άλλων δημοσίων και άλλων μη, που συνέβησαν μεταξύ τους.

Το προηγούμενο διάστημα ήταν που είχε αποκαλυφθεί η διπολική διαταραχή του ράπερ, με την Kim να ζητάει κατανόηση από το κοινό για την οικογένειά της και, μερικούς μήνες μετά (τον Φεβρουάριο του 2021), η σταρ αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με τον πατέρα των παιδιών της, της 8χρονης North, του 6χρονου Saint, της 4χρονης Chicago και του 2χρονου Psalm.



Η Kim Kardashian έσβησε το «West» από τα social media της

Έχοντας μεσολαβήσει ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο ο Kanye δεν ήθελε να πάρει απόφαση τον χωρισμό και προσπαθούσε διαρκώς να της τραβήξει την προσοχή ακόμα και δημόσια φτάνοντας μέχρι και σε απειλές, στις 2 Μαρτίου, ένας δικαστής αποφάσισε να εγκρίνει το αίτημα της Kim να είναι και νομικά single. Παράλληλα, της έδωσε την άδεια να αλλάξει και το όνομά της και δεν το έκανε μόνο στα χαρτιά. Πλέον, ο λογαριασμός της στο Instagram λέγεται «Kim Kardashian» και όχι «Kim Kardashian West». Το ίδιο συνέβη και στο Twitter.

kim kardashian drops west

Ενώ «πέταξε» το «West» από όλα τα της τα social medial όπου υπήρχε το όνομά της, η Kim έχει κρατήσει ως έχουν τα brand της με την επωνυμία KKW, κάτι που πιθανώς οφείλεται στο γεγονός ότι είναι άλλη η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για τη μετονομασία του επιχειρηματικού κομματιού της οικογένειας. Μετά την αλλαγή του ονόματος, ωστόσο, η Kim έκανε και ένα post με hot φωτογραφίες της φορώντας ένα κορμάκι της συλλογής της.

https://www.instagram.com/p/CaqwHiUrvgo

Πάντως, η Kim πρέπει μάλλον να νιώθει ανακούφιση τώρα που και νομικά καλύπτεται επίσημα η αλλαγή της οικογενειακής της κατάστασης. Αυτό το διάστημα, είχε σχολιάσει αρκετές φορές τη δυσφορία που ένιωθε με τη συμπεριφορά του Kanye κάνοντας το διαζύγιο πιο δύσκολο και επίπονο από όσο ήδη ήταν.

«Με λυπεί που ο Kanye συνεχίζει να το κάνει δύσκολο. Θέλω να διαχειριστώ όλα τα θέματα που αφορούν τα παιδιά μας ιδιωτικά και ελπίζω ότι θα μπορέσει επιτέλους να απαντήσει στον τρίτο δικηγόρο που είχε τον τελευταίο χρόνο για να επιλύσει φιλικά τυχόν προβλήματα», είχε πει η Kim.



Η νέα κοπέλα του Kanye

Ο ράπερ φαίνεται πως τώρα έχει βρει νέα κοπέλα μετά τη σύντομη σχέση του με την ηθοποιό Julia Fox, το μοντέλο Chaney Jones, η ομοιότητα της οποίας με την Kim είναι φανερή. Συνέχισε παρακάτω για να δεις φωτογραφίες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Kanye West απέλυσε ακόμα έναν δικηγόρο για το διαζύγιο με την Kim Kardashian

Η Kim Kardashian έμπλεξε την πρώην του Pete Davidson σε post της - Η αντίδραση των fans

Kim Kardashian - Kanye West: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου