Η Julia Fox ξεπέρασε τον Kanye West και αποκαλύπτει ότι έχασε 7 κιλά εξαιτίας του

Ιωάννα Τζανή
Η Julia Fox ξεπέρασε τον Kanye West και αποκαλύπτει ότι έχασε 7 κιλά εξαιτίας του

«Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να κάνω αυτή τη σχέση να λειτουργήσει. Πώς μπορώ να χωρέσω αυτή την τόσο μεγάλη προσωπικότητα στην ήδη γεμάτη ζωή μου;» - Η Julia Fox σε νέες αποκαλύψεις

Η Julia Fox αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση-εξπρές με τον Kanye West, που όσο σύντομη κι αν ήταν, την επηρέασε αρκετά, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Η ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα New York Times για την κριτική που δέχτηκε μετά τη δημοσιοποίηση του ειδυλλίου τους, ενώ μοιράστηκε με τον κόσμο όλα αυτά που ένιωσε - και νιώθει - για τον διάσημο ράπερ.

julia fox kanye west spli4 1

Η Julia Fox δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Kanye - Κυκλοφορεί φορώντας το τζάκετ του

«Εξακολουθώ να είμαι 1000% ο εαυτός μου. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, εκτός από το ότι το να βρίσκομαι κοντά στον Kanye ήταν σαν εντατικά μαθήματα για το πώς να γίνεις διάσημος», είπε χαρακτηριστικά η 32χρονη.



Η σχέση που τελείωσε πριν καν αρχίσει και ο λόγος του χωρισμού

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στο Μαϊάμι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένας εκπρόσωπος της Fox επιβεβαίωσε στο αμερικανικό PEOPLE ότι: «Η Julia και ο Kanye παραμένουν καλοί φίλοι και συνεργάτες, αλλά δεν είναι πλέον μαζί».

Υποδεικνύοντας ότι τα πολυάσχολα προγράμματά τους έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στον χωρισμό τους, που ήρθε ύστερα από περίπου 15 ημέρες σχέσης, η Julia Fox ανέφερε: «Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να κάνω αυτή τη σχέση αυτή να λειτουργήσει. Είχα ήδη μια γεμάτη ζωή. Πώς μπορώ να ταιριάξω αυτήν την τόσο μεγάλη προσωπικότητα σε αυτή την ήδη γεμάτη ζωή μου; Απλώς δεν ήταν βιώσιμη. Έχασα περίπου 7 κιλά αυτόν τον μήνα».



Η ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι η ίδια και ο Kanye West βγήκαν ραντεβού απλά και μόνα για να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας - και για να ζηλέψει η Kim! «Σίγουρα υπήρχαν στοιχεία αυτής της σχέσης που ήταν αληθινά», είπε.

Η Julia Fox απέρριψε, επίσης, τις κατηγορίες που χαρακτήρισαν «γελοία» τη συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε ότι ήταν η κοπέλα του West, σημειώνοντας ότι ποτέ δεν υπέγραψε συμφωνία για να κρατήσει κρυφή αυτή τη σχέση.

Όσο για το αν η ίδια ήταν επίσημα το «κορίτσι» του West κι εκείνος το «αγόρι» της, ή τελικά είχαν ελεύθερη σχέση, η ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Δε νομίζω ότι αυτές οι λέξεις βγήκαν ποτέ από το στόμα μου, στην πραγματικότητα. Σίγουρα ένιωθα σαν να ήμουν η κοπέλα του. Με κατονόμαζαν έτσι - και ο ίδιος το έκανε. Έμοιαζε πραγματικά σαν ταινία».

Δεν... περνάνε οι τρέλες του Kanye στη Julia Fox!

Παρά το γεγονός ότι ο Kanye West και η Julia Fox χώρισαν τους δρόμους τους, η 32χρονη υποστήριξε πως δεν ανησυχεί ότι σε κάποια κρίση του, ο ράπερ θα αποκαλύψει λεπτομέρειες της σχέσης ή των ιδιαίτερων στιγμών τους, όπως έχει κάνει κατά καιρούς με την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian, την οποία έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα πολλές φορές.


https://www.instagram.com/p/Cartlz3LRZl

«Δε νομίζω ότι θα ήθελε να ανοίξει αυτό το μέτωπο μαζί μου. Αν μου την κάνεις, θα σου την κάνω. Και είμαι πολύ καλή σε αυτό. Πηγαίνω κατευθείαν στη σφαγή. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο χαζός για να κάνει κάτι τέτοιο», δήλωσε η Fox.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της, η ηθοποιός είπε: «Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο Kanye δεν είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ».

Η συνέντευξη της Julia Fox για τον Kanye West που πυροδότησε τα αρνητικά σχόλια

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Call Her Daddy» podcast στις 8 Φεβρουαρίου, η Julia Fox μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Kanye West. Η 32χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Kanye είναι το αγόρι της και εκείνη είναι το κορίτσι του. Μάλιστα, η ίδια είπε πως τα πράγματα ανάμεσά τους κύλησαν απόλυτα φυσιολογικά και ομαλά από την πρώτη τους γνωριμία την παραμονή Πρωτοχρονιάς. «Προφανώς φαίνεται κάπως, αλλά ο κόσμος δεν ξέρει τι συμβαίνει στο παρασκήνιο», εξήγησε η Julia Fox.


https://www.instagram.com/p/CarCR-UojJO

Η 32χρονη ηθοποιός μίλησε, επίσης, και για τον Kanye West και τη σχέση του με την Kim Kardashian, δείχνοντας ότι είναι πολύ cool. «Είμαι σίγουρη ότι ακόμα υπάρχουν συναισθήματα που υποβόσκουν και είναι φυσιολογικό. Είναι άνθρωπος», εξήγησε στη συνέντευξή της η Julia Fox.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Julia Fox γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Kanye West- Τα τρυφερά τετ-α-τετ στη Νέα Υόρκη

Δεν ξέρει τι να κάνει ο Kanye West - Η Julia Fox είχε σχέση με τον μεγάλο του αντίπαλο