Survivor: Έξαλλος ο Τάκης με τη Μυριέλλα - Δεν τον άφηνε να κοιμηθεί και το Twitter εξερράγη

Survivor: Έξαλλος ο Τάκης με τη Μυριέλλα - Δεν τον άφηνε να κοιμηθεί και το Twitter εξερράγη
Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικό πράγμα, αλλά είναι τελικά δικαιολογημένο αυτό που συνέβη;

Εντάξει, ναι. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους ανθρώπους. Πολλοί, λίγο να κάνεις ότι απειλείς το τελετουργικό ενοχλώντας τους, μπορούν ακόμα και να μη σου μιλήσουν για την υπόλοιπη μέρα και, εδώ που τα λέμε, δεν μπορείς να πεις ότι έχουν ακριβώς άδικο. Γιατί να μη θέλουν να ξυπνήσουν ξεκούραστοι και χορτασμένοι; Πού θέλω να καταλήξω, όμως…

Στο χτεσινό (5/3) επεισόδιο του Survivor, ο Τάκης τσακώθηκε έντονα με τη Μυριέλλα, γιατί άρχισε να του υποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο εκείνη πίστευε πως έπρεπε να ξαπλώσει και να κοιμηθεί, επειδή πίστευε ότι θα έκανε το ροχαλητό του να ακούγεται λιγότερο. Του πρότεινε, λοιπόν, να τοποθετήσει το σώμα του με τρόπο που το κεφάλι του να κοιτάει προς τα έξω, ώστε ο ήχος να φεύγει προς την αντίθετη πλευρά των παικτών και να μην έρχεται πάνω της.



Το παρασκήνιο του τσακωμού

Ο Τάκης, που ήδη είχε σηκωθεί από το σημείο που καθόταν για να κοιμηθούν άλλα παιδιά, εξοργίστηκε με τις υποδείξεις της Μυριέλλας. Όσον αφορά στο ποιος είχε, τελικά, δίκιο, τα πράγματα είναι κάπου στη μέση, αφού θα μπορούσες να βρεις δίκιο και παραλογισμό και στους δύο. Η Μυριέλλα ναι μεν προσπαθούσε να γλιτώσει το ροχαλητό, όμως, το timing ήταν κακό όταν ο άλλος είχε ήδη κάνει την υποχώρηση να μετακινηθεί και στην τελική δεν υπάρχουν και πολλά σημεία να κοιμηθεί κάποιος εκεί. Ο δε Τάκης είχε ξεβολευτεί, από τη μία, για τους άλλους, αλλά δεν είναι και τόσο παράλογο που κάποιος δεν μπορεί να κοιμηθεί από το ροχαλητό.



Σε κάθε περίπτωση και όποιος και να πιστεύεις ότι έχει δίκιο, ένας καυγάς εκτυλίχθηκε (κυρίως) μεταξύ των δύο παικτών που κατέληξε στον Τάκη να σηκώνεται και να φεύγει από το σημείο που κοιμόντουσαν και τη Μυριέλλα να του ζητάει να επιστρέψει.

«Όχι, δεν μπορώ, ρε φίλε. Γιατί έχω τη μεριά μου, έρχονται εκεί να κοιμηθούν τα παιδιά, πάω να φύγω, έρχομαι να κοιμηθώ από εδώ… Πείτε μου, πού θέλετε να κοιμηθεί ένας άνθρωπος; Για να καταλάβω, γιατί από την πρώτη στιγμή που έχω έρθει εδώ, ψάχνετε να βρείτε κάτι για εμένα. Καλά εντάξει, δεν τρέχει τίποτα», ακούστηκε να λέει ο Τάκης, ενώ, λίγο μετά, εξήγησε και στην κάμερα τι ακριβώς έγινε:

«Γυρίζοντας χτες από το συμβούλιο όλη η ομάδα, είχε βρέξει πολύ, η καλύβα είχε νερά. Εκεί που κοιμάμαι εγώ, δεν κράτησε νερά, οπότε τα παιδιά είπαν να έρθουν στην πλευρά που είμαστε εμείς, εγώ προσωπικά. Γιατί κοιμάμαι άκρη – άκρη για να μην ενοχλώ τη Μυριέλλα με το ροχαλητό μου. Οπότε, ήρθαν τα παιδιά εκεί και δε χώραγα πλέον και, αν χώραγα, θα ήμουν με το κεφάλι μου μέσα στα πόδια τους. Οπότε θεώρησα σωστό να πάω στην απέναντι πλευρά της καλύβας που ήταν λίγο πιο στεγνά και να κοιμηθώ εκεί. Πηγαίνοντας να το κάνω αυτό, ακούω τη Μυριέλλα να μου λέει ‘Τάκη, πού πάς;’. Της λέω ‘Πάω να ξαπλώσω από αυτήν την πλευρά’. Μου λέει ‘Δε θα ξαπλώσεις από εδώ και, αν ξαπλώσεις, θα σου πω εγώ πώς θα ξαπλώσεις. Θα σου πω πώς θα βάζεις το κεφάλι σου’».

Το επόμενο πρωί, ωστόσο, η Μυριέλλα θέλησε να πάει για ψάρεμα με τον Τάκη χωρίς να δώσει χώρο να ηρεμήσει η κατάσταση και το αποτέλεσμα ήταν ένα «Round 2», με τον έναν να κατηγορεί τον άλλον για κακή συνεργασία.



Στο Twitter, τα πράγματα ήταν αρκετά έντονα, με τα σχόλια να τα «βάζουν» πότε με τον έναν και πότε με τον άλλον, μία θεωρώντας την απαίτηση της Μυριέλλας εξωφρενική και μία μη αντέχοντας τον Τάκη. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Το Twitter έδωσε εξήγηση στην παρέμβαση Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση του Τσολάκη

Survivor: O Γιάννης αποχώρησε και το Twitter είπε μόνο όμορφα λόγια για το «καλό παιδί» του ριάλιτι

Η Κάτια Ζυγούλη συγκινείται για τον Απόστολο Ρουβά και κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή της