Γενέθλια για την Ελένη Φουρέιρα χωρίς τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της και το αινιγματικό μήνυμα

Κατερίνα Μπούσιου
Γενέθλια για την Ελένη Φουρέιρα χωρίς τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της και το αινιγματικό μήνυμα

Μήπως ο σύντροφός της ξέχασε τα γενέθλιά της;  

Τα 35 της χρόνια κλείνει σήμερα η Ελένη Φουρέιρα και η τραγουδίστρια το γιόρτασε ήδη από χθές το βράδυ με την αλλαγή της ημέρας, δουλεύοντας και τραγουδώντας στο Teatro και με μία τούρτα έκπληξη λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Αυτή όμως δεν προερχόταν από τον σύντροφο της ζωής της και ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία. Την απουσία του ακολούθησε ένα αινιγματικό και αρκούντως χιουμοριστικό της post.


https://www.instagram.com/p/CarzDDHg2-y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Fuego Ελένη

Η τραγουδίστρια που εμφανίζεται στο Teatro δέχθηκε το πρώτο και το πιο συγκηνιτικό δώρο, καταρχάς από τα μέλη του fun club της. Τα παιδιά μάλιστα ήταν αρκετά οργανωμένα και είχαν ετοιμάσει μία πολύ εντυπωσιακή τούρτα την οποία συνόδευαν και από τα δώρα τους και την περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει το πρόγραμμά της και να βγει έξω να τους συναντήσει. Λόγω πανδημίας τα μέτρα ασφαλείας δεν επιτρέπουν πολυκοσμία και επισκέψεις στα καμαρίνια. Η Ελένη φυσικά ένιωσε τεράστια χαρά και έκανε και το αντίστοιχο post για να τους ευχαριστήσει, όχι απλά που την θυμήθηκαν, αλλά επειδή πάντα είναι στο πλευρό της.

foureira fans

Μαζί όμως με αυτό έκανε και ένα δεύτερο, πιο αινιγματικό με αφορμή μία δική της φωτογραφία η οποία έγινε ένα χιουμοριστικό meme, διπλής σημασίας.

foureira sxolio

Το χθεσινό βράδυ δεν ήταν στο πλευρό της ο αγαπημένος της σύντροφος Αλμπέρτο Μποτία, προφανώς λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων στην ομάδα ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας στην οποία αγωνίζεται. Ας μην αποκλείσουμε ωστόσο να της κάνει ταξίδι - έκπληξη για να της ευχηθεί, γιατί κάτι παρόμοιο της είχε κάνει και στα πρώτα χρόνια του δεσμού τους. Εκτός αν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, το οποίο δεν γνωρίζουμε. Συμβαίνει;



Μη σας περνάνε από το μυαλό περίεργα σενάρια, γιατί η Ελένη και ο Αλμπέρτο που είναι μαζί τα τελευταία 4 χρόνια, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ή φήμη για χωρισμό τους. Η ίδια άλλωστε το είχε ξεκαθαρίσει σε συνεντευξή της πριν από μερικές εβδομάδες, στο κανάλι του Fipster στο Youtube: «Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά… Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω "Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο". Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…»

Μετά από αυτά τα λόγια δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι σύντομα θα δούμε και το γάμο τους. Η Ελένη έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να κάνει οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελένη Φουρέιρα: «Κοιτάω τον Μποτία και λέω να είναι καλά η μητέρα σου που σ' έκανε τόσο όμορφο»

Γενέθλια για τον ανιψιό της Ελένης Φουρέιρα και η θεία του βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων

Ελένη Φουρέιρα rocks! Πώς θα είσαι κι εσύ hot μόνο με eyeliner και άλουστα μαλλιά