Η Δανάη Παππά προτείνει το off-duty look που θα λατρέψεις

Νατάσσα Σχοινά
Η Δανάη Παππά προτείνει το off-duty look που θα λατρέψεις
Η ηθοποιός αγαπάει τις μοντέρνες και «αισιόδοξες» εμφανίσεις στην καθημερινότητά της.

Όταν πηγαίνεις στη δουλειά, λογικό είναι να θες να δημιουργήσεις μία πιο κομψή και περιποιημένη εμφάνιση. Ενίοτε, μπορεί ακόμα και να φορέσεις κάτι που δε σου είναι και τόσο άνετο, κάτι που απεύχομαι, αν με ρωτάς, γιατί όταν είσαι τόσες ώρες στο τρέξιμο, το τελευταίο πράγμα που θες είναι να έχεις και τα ρούχα στο μυαλό σου. Σε κάθε περίπτωση, συνήθως έχεις άλλο dress code για το γραφείο και άλλο για «εκτός».

Για αυτό το «εκτός» είναι που θέλουμε να σου μιλήσουμε κι εμείς. Όταν τελειώνει η βάρδιά σου, όταν αποφασίζεις να κλείσεις τον υπολογιστή και να χαλαρώσεις, οι πιθανότητες θέλουν να πας για έναν καφέ. Μία γρήγορη έξοδο. Τι φοράς, όμως, εκεί; Γιατί, από τη μία, έχεις ανάγκη να είσαι άνετη και, από την άλλη, θες να είσαι όσο το δυνατόν πιο στυλάτη χωρίς κόπο. Η Δανάη Παππά βρήκε το ιδανικό outfit για αυτήν την περίσταση.

Το off-duty look της Δανάης Παππά

Η Δανάη Παππά έκανε πρόσφατα μία ανάρτηση στην οποία ποζάρει με ένα πολύ «φρέσκο», άνετο και κομψό outfit. Πήρε, λοιπόν, το αγαπημένο της ανοιχτόχρωμο jean και έκανε layering ένα σατέν μακρυμάνικο πουκάμισο με ένα πλεκτό κοντομάνικο. Με τι ολοκλήρωσε το outfit; Με τίποτα άλλο από τα αγαπημένα της μποτάκια με χοντρό τακούνι που προσθέτουν ύψος στο σύνολο χωρίς να κουράζουν στο περπάτημα.

https://www.instagram.com/p/CakO0-jt2O1


Καθώς επέλεξε «ανοιχτά» χρώματα, γαλάζιο και nude, απέπνεε την ίδια αισιοδοξία στα ρούχα της με αυτήν που είχε το μήνυμα της ανάρτησής της: «[second name day]

Μετά την βροχή βγαίνει πάντα ο ήλιος και τον ακολουθεί ένα ουράνιο τόξο... να το θυμάστε♥️».

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερα outfits της Δανάης Παππά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Φαίη Σκορδά βρήκε το ιδανικό φόρεμα για ραντεβού είτε βγείτε για καφέ είτε για ποτό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιλέγει το απόλυτο print της άνοιξης

Μπήκε η άνοιξη! Ήρθε η ώρα για crop top όπως αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου