Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε τον στόχο της νέας χρονιάς: Το βίντεο στο διάδρομο γυμναστικής

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε τον στόχο της νέας χρονιάς: Το βίντεο στο διάδρομο γυμναστικής

Η Χριστίνα ανέβηκε στον διάδρομο γυμναστικής και αποκάλυψε: «Φέτος θα χάσω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης».

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι πάντα ειλικρινής με τους fans της στο Instagram που ξεπερνούν πια τις 700.000.

Η νέα μαμά που από τις 23 Ιουνίου 2021, η ζωή της άλλαξε μιας και έφερε στον κόσμο τις κόρες της Φιλίππα και Αριάνα, μέσα από stories που τράβηξε ο αγαπημένος της Σάκης Τανιμανίδης, μίλησε για τον στόχο που έβαλε για τη νέα χρονιά.

Κάνοντας διάδρομο από το σαλόνι του σπιτιού της, η Μπόμπα παραδέχτηκε:

«Νέα χρονιά και νέοι στόχοι. Δηλαδή ένας στόχος που θα γίνει πραγματικότητα. Φέτος αποφάσισα να χάσω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, έχουν μείνει 8 με 9 ακόμα αλλά θα τα χάσω και θα γίνω δυνατή. Μπορεί να μην έχουμε έπιπλα αλλά έχουμε διάδρομο στο σαλόνι του σπιτιού», τόνισε με χιούμορ η Χριστίνα.

Στα τέλη του καλοκαιριού κι ενώ η Χριστίνα είχε προσπαθήσει να συνηθίσει τις δυσκολίες της νέας της ζωής ως μαμά, είχε προχωρήσει σε μία ειλικρινή εξομολόγηση για τα κιλά της εγκυμοσύνης απαντώντας κατά πόσον αυτά χάνονται δύσκολα ή εύκολα.

Για μένα χάνονται δύσκολα, δεν έχω χάσει πολλά. Έχω ακόμα περίπου 8-9 να χάσω μπορεί και 10. Βέβαια δεν προσπαθώ και πολύ ακόμα. Προσπαθώ να τρώω υγιεινά, αλλά οι ποσότητες είναι πολύ μεγάλη γιατί λόγω θηλασμού, πεινάω. Δεν γυμνάζομαι γιατί δεν είμαι έτοιμη αλλά προς το παρόν απολαμβάνω αυτό που ζω τώρα», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα.

Μιλώντας για τον ρόλο της γυμναστικής στη ζωή της, η Μπόμπα είχε εξηγήσει πως η προπόνηση θα ξεκινήσει όταν η ίδια νιώσει σίγουρη:

«Προτού ξεκινήσω τη γυμναστική θέλω να είμαι σίγουρη ότι το σώμα μου είναι σε κατάλληλη κατάσταση. Σκέφτομαι από Σεπτέμβριο να ξεκίνησω το περπάτημα και σιγά σιγά να βάλω τα βάρη, τη γιόγκα και όλα τα υπόλοιπα. Και θα ξεκινήσω μια καλή διατροφή, αλλά έτσι φαγανή για να χορταίνω και να κατεβάζουμε γάλα. Αυτά», σημείωσε τότε η Μπόμπα και φαίνεται πως η ώρα αυτή έφτασε.

mpoma egkios

Χριστίνα Μπόμπα: Το σοκ μετά τη γέννηση των διδύμων και η σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη σήμερα

Την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η Μπόμπα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, δεν είχε παραλείψει να μιλήσει για τις δυσκολίες της, στη νέα ζωή ως μαμά διδύμων:

«Στην αρχή ήταν δύσκολα γιατί ήμουν αφοσιωμένη στα μωρά, ήμουν αγχωμένη να θηλάσω και να δώσω και στα δύο όλο αυτό που ήθελα. Ο Σάκης είχε κατανόηση, όπως κάθε άντρας πρέπει να στηρίζει τη γυναίκα του. Η γυναίκα αλλάζει ταυτότητα και γίνεται μάνα, θέλει τον χρόνο της, δεν αισθανόμουν μονάδα αλλά τριπλή οντότητα, κοιταζόμουν στον καθρέπτη τους πρώτους έξι μήνες και δεν ήξερα αν είμαι η Χριστίνα, αν είμαι η Χριστίνα μαμά, είχα μπερδευτεί, για μια γυναίκα όλο αυτό είναι μεγάλο σοκ. Ο Σάκης με στήριξε απόλυτα, ειδικά τους πρώτους δύο μήνες. Εκεί που ήμασταν οι δύο μας και κάναμε τις δραστηριότητές μας, άλλαξε η ισορροπία, αλλά σιγά σιγά, ξαναγίνομαι γυναίκα, επιχειρηματίας, αυτής είναι η φυσιολογική εξέλιξη. Πριν δεν ήθελα να βγω έξω, έλεγαν οι γιαγιάδες πηγαίνετε για ένα φαγητό και έλεγα πως δεν θέλω να φύγω από τα παιδιά, τώρα τα απέκτησα», είπε η Μπόμπα χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/CVm5FJZI9Dn

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σάκης Τανιμανίδης στο νοσοκομείο και η Χριστίνα Μπόμπα μετακομίζει (video)

Χριστίνα Μπόμπα: Bόλτα με το μωρό! Σε ποιον μοιάζει η μικρή Φιλίππα;

Ο Σάκης Τανιμανίδης «λιώνει» για τις δίδυμες κόρες του- Το viral video στο TikTok