Σασμός: Η Αργυρώ παντρεύεται τον Σταύρο και γίνεται μαμά πριν επιστρέψει ξαφνικά στην Κρήτη

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η Αργυρώ παντρεύεται τον Σταύρο και γίνεται μαμά πριν επιστρέψει ξαφνικά στην Κρήτη

Φεύγουν από τη ζωή ο Άγγελος και η γιαγιά Ειρήνη. Οι εφιάλτες την κυνηγούν πριν επιστρέψει αναγκαστικά στην Κρήτη για να δικαιωθεί η μνήμη του αδελφού της. 

Η ζωή της Αργυρώς μαζί με εκείνη της μητέρας της Μαρίνας αλλάζει στον Σασμό του Alpha. Και μπαίνει σε μιά άλλη τροχιά, σε μία άλλη πόλη, με άλλους νέους ανθρώπους που θα γίνουν αληθινή οικογένειά τους. Ο Σταύρος και η Δέσποινα, έρχονται για να τους βοηθήσουν σε μία νέα πραγματικότητα. 'Αγγελος, γιαγιά Ειρήνη και ο Μάκης είναι τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν στα επόμενα επεισόδια με την τύχη τους.


https://www.instagram.com/p/Ca2-fYslcq8

Ο σκληρός και βίαιος Μάκης

Ο Αργύρης Πανταζάρας, δηλαδή ο Μάκης Χριστογιάννης κάνει την εμφάνισή του στο γραφείο του Αντώνη, του νέου του διευθυντή. Και κάνουν μία λίγο ζόρικη αρχή γιατί όπως λέει παίρνει κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει προσωπικά και ο Αντώνης του επισημαίνει να προσέχει, γιατί στην αξιολόγησή του αναφέρονται τρείς περιπτώσεις που άσκησε παραπάνω βία από ότι έπρεπε: «Εδώ δεν λειτουργούμε έτσι και πρέπει να προσέχεις Γεράσιμε γιατί θα το πάρω και εγώ προσωπικά και μετά θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα» του λέει ο Αντώνης. Ο Γεράσιμος ή Μάκης θα έχει μία ατυχία επαγγελματική στην αρχή, αλλά και μία επιτυχία στη συνέχεια, καθώς θα αποκαλύψει τον άνθρωπο που προδίδει τα μυστικά στην Καλλιόπη και δεν είναι άλλος από τον ανηψιό της που δουλεύει στην αστυνομία. 'Ετσι θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον του για ολόκληρη την οικογένεια Σταματάκη και για τον Μαθιό.



Μία νέα ζωή στην 'Ηπειρο

Από την μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη βρίσκεται η Αργυρώ μετά την επίθεση που οργανώνει η Καλλιόπη με τα ανήψια της. Ο εκφοβισμός πέτυχε και μαζί με την μητέρα της βρίσκεται στα Γιάννενα, στο νέο ξενοδοχείο που θα δουλέψει. Η Μαρίνα γνωρίζει τη Δέσποινα η οποία έχει χάσει και εκείνη πρόσφατα το γιο της και γίνονται φίλες και η Αργυρώ τον γιο της Σταύρο. Θα ερωτευτεί, θα κολακευτεί από το ενδιαφέρον του και θα αποφασίσει μετά από πολλές δεύτερες σκέψεις να κάνει οικογένειά μαζί του. Εδώ έχουμε ένα γρίφο. Η Αργυρώ έχει φύγει έγκυος από την Κρήτη; Θα κρύψει από τον Αστέρη ότι έχει το παιδί του; Και πως θα το δεχθεί ο Σταύρος; Δηλαδή ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου που τον υποδύεται; Μετά όμως από μερικούς μήνες είναι αναγκασμένη να επιστρέψει στην Κρήτη. Η δίκη του Αστέρη ξεκινά.


https://www.instagram.com/p/CO2YpGorvkn

Ο φόνος του 'Αγγελου και ο θάνατος της γιαγιάς Ειρήνης

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Καλλιόπη αντί να σκοτώσει τη Βασιλική (θα το κάνει πιο μετά) δίνει εντολή θανάτου για τον ανηψιό της 'Αγγελο. Αν και φαντάζει απίθανο όλο αυτό, τα spoilers φαίνεται καταρχάς ότι ισχύουν. Η μεταξύ τους κόντρα έχει ήδη ξεκινήσει και θα κορυφωθεί με την απόκτηση της περιουσίας της Ανθούλας. Αυτό θα είναι και το τελειωτικό χτύπημα για την Αργυρώ και την Μαρίνα. Μαζί με την απώλεια της αγαπημένης γιαγιάς Ειρήνης που δεν μπορεί πλέον να αντέξει όσα συμβαίνουν.


https://www.instagram.com/p/CaU16lZMu-r

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Δημήτρης Λάλος φωτογραφίζει τις γυναίκες της ζωής του και καμία από τις δύο δεν είναι η Βασιλική

Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας έχει ένα μυστικό και σκοπεύει να τους...τρελάνει όλους

Σασμός: Ο Άγγελος τιμωρεί την Καλλιόπη - Χάνει την περιουσία της και την στήριξη των γιών της