Ο Δημήτρης Λάλος φωτογραφίζει τις γυναίκες της ζωής του και καμία από τις δύο δεν είναι η Βασιλική

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Δημήτρης Λάλος φωτογραφίζει τις γυναίκες της ζωής του και καμία από τις δύο δεν είναι η Βασιλική

Κούλουμα οικογενειακά για τον Μαθιό του Σασμού. Αμόλα.. καλούμπα και πέταγμα χαρταετού για το χατήρι της κόρης του. 

Μία χρυσή ευκαιρία για να είναι μαζί με την οικογένειά του είχε σήμερα Καθαρά Δευτέρα, ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος, ο αγαπημένος μας Μαθιός από τον Σασμό του Alpha. Και πήρε πάνω του τα καθήκοντα του ως μπαμπάς για να κάνει το χατήρι στην κόρη του και να πετάξουν μαζί χαρταετό. Και φωτογράφισε τις δύο γυναίκες της ζωής του, που δεν έχουν φυσικά καμία σχέση με τον Σασμό και τη Βασιλική, τον μεγάλο του τηλεοπτικό έρωτα.

https://www.instagram.com/p/CaPi_LVs0DD

Στο βουνό εκεί ψηλά

Ο ηθοποιός μένει μαζί με την οικογένειά του στο κέντρο της Αθήνας, πολύ κοντά μάλιστα στο θέατρο του στα Πετράλωνα. Από νωρίς το πρωί ανέβηκε μαζί με την οικογένειά του στου Φιλοπάππου για να κάνουν μία μίνι εκδρομή, όπως άλλωστε οι περισσότεροι τέτοια μέρα. Και έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασκεδάσει μαζί με την σύζυγό του Έλενα και την 4χρονη κόρη τους Νικολέτα, τις οποίες μάλιστα φωτογράφησε σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο μαμάς και κόρης, καθισμένες στο βράχο αγκαλιά. Δεν καταλάβαμε βέβαια αν τελικά πέταξε τον χαρταετό, αλλά μπροστά σε αυτή τη στιγμή τίποτε άλλο δεν είχε σημασία για εκείνον.

lalos kori

Για το πόσο άλλαξε η ζωή του μετά τον ερχομό της κόρης του Νικολέτας, είχε μιλήσει χθές ο Δημήτρης Λάλος και στην εκπομπή Traction και τον Κώστα Στεφανή: «Από τότε που γεννήθηκε άλλαξα και αυτοκίνητο, πήρα ένα πιο σύγχρονο, πιο ασφαλές, να έχει περισσότερους αερόσακους. Ανασφάλεια. Όλοι οι άνθρωποι όταν αποκτήσουν ένα παιδί, ξανασκέφτονται τη ζωή από την αρχή. Εγώ θυμάμαι, όταν κατεβαίναμε από την Γερμανία στην Ελλάδα 2000 χιλιόμετρα, δυο μέρες στον δρόμο, δεν φορούσαμε ζώνη», όπως είπε αναφερόμενος στα δικά του παιδικά χρόνια, όταν ζούσε με τους μετανάστες γονείς του στην Γερμανία.


Ο Δημήτρης όπως λένε οι φίλοι του είναι υπόδειγμα οικογενειάρχη και παρά τις δύσκολες συνθήκες των τελευταίων μηνών με τα πολύωρα γυρίσματα αλλά και τις θεατρικές του παραστάσεις, προσπαθεί πάντα να έχει χρόνο για παιχνίδια με την κόρη του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η viral φωτογραφία του Δημήτρη Λάλου με τη σύζυγό του και τα σχόλια για τη Βασιλική και τον Μαθιό

Σασμός: Ποιο θα είναι το «τέλος» του Δημήτρη Λάλου και του Μαθιού; - Η νέα είσοδος στη σειρά

Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος - Θα είναι αυτή που θα τον τιμωρήσει;

Photo credits Instagram @lalosdimitris @elenamavridou