Survivor: Το κοινό δικάζει τον Σάββα ως τον χειρότερο παίκτη στατιστικά και αγωνιστικά

Κατερίνα Μπούσιου
Survivor: Το κοινό δικάζει τον Σάββα ως τον χειρότερο παίκτη στατιστικά και αγωνιστικά

Ο Σάββας Κάλφας είναι εκείνος που αποχωρεί απόψε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Σπύρος Μαρτίκας και Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται να γλιτώνουν την αποχώρηση. 

Ο 25χρονος Ροδίτης Σάββας Κάλφας, είναι όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, εκείνος που θα δει την πόρτα εξόδου και θα αποχωρήσει απόψε το βράδυ μετά τα συμβούλιο στον 'Αγιο Δομήνικο. Ο παίκτης ενώ ξεκίνησε δυναμικά, υπήρξε συμπαθής στο κοινό για ένα μεγάλο διάστημα, φαίνεται πως τελικά απογοήτευσε. Καταρχάς αγωνιστικά και κατά δεύτερον από την συμπεριφορά του, χωρίς απαραίτητα να είναι εριστικός ή εμπρηστικός με τις δηλώσεις του.


https://www.instagram.com/tv/Ca3CiLsv7VY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ο Σάββας είναι ασθενής...»

Ο Γιώργος Κατσαούνης είχε ξεκινήσει από νωρίς χθές το βράδυ και πριν το αγώνισμα που είχε επάθλου επικοινωνίας, να ρίχνει τις μπηχτές του στον συμπαίκτη του στην ομάδα των Μαχητών για την αποτελεσματικότητά του: «Ο Σάββας έχει ξεχάσει το επάγγελμα που έχει σπουδάσει και έχει ξεχάσει πως είναι ο ίδιος...ασθενής. Κάτι παιδάκια σαν τον Σάββα, εγώ τους έχω βοηθούς για τα χωράφια».



Πέρα όμως από στρατηγικές, ή από τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί σε κόκκινους και μπλε, κατά του Σάββα είναι εκτός από ορισμένους παίκτες που δεν εγκρίνουν τη συμπεριφορά του και οι...αριθμοί. Στατιστικά σε όλους τους πίνακες, όπως δημοσίευσαν χρήστες του Twitter, φαίνεται πως είναι ο χειρότερος, ή να το πούμε κομψά ο λιγότερο καλός αγωνιστικά παίκτης των Μαχητών. Οι οποίοι δεν έχουν πια την πολυτέλεια να χάνουν.

savvas survivor copy

Η αποχώρηση του όπως είναι φυσικό θα αλλάξει τις ισορροπίες στη ζωή της καλύβας. Και μένει να δούμε ποιες νέες στρατηγικές θα οργανωθούν, ειδικά από την πλευρά του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος θα αισθάνεται πιο δυνατός μετά την διαδικασία, καθώς θα έχει καταφέρει να παραμείνει στο reality επιβίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η συνομιλία Μυριέλλας με Τζον δίχασε το Twitter - Πραγματικότητα ή ρεσιτάλ υποκριτικής;

Survivor: Πόσο δίκαιη ήταν τελικά η ψηφοφορία για τη Σταυρούλα; Το Twitter διχάστηκε όπως οι παίκτες

Survivor: Το Twitter έδωσε εξήγηση στην παρέμβαση Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση του Τσολάκη