Survivor: Πόσο δίκαιη ήταν τελικά η ψηφοφορία για τη Σταυρούλα; Το Twitter διχάστηκε όπως οι παίκτες

Νατάσσα Σχοινά
Survivor: Πόσο δίκαιη ήταν τελικά η ψηφοφορία για τη Σταυρούλα; Το Twitter διχάστηκε όπως οι παίκτες
Η Σταυρούλα βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο εντάσεων και αυτό είναι κάτι που φαίνεται να έχει προβληματίσει και τις δύο ομάδες.

Άλλη μία μέρα συμβουλίου έφτασε στο τέλος της για το Survivor, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έχουν γίνει άνω-κάτω. Αιτία για άλλη μία φορά η Σταυρούλα που, ακόμα δεν έχει έρθει, και έχει καταφέρει να μοιράζει συγγνώμες προς πάσα κατεύθυνση. Η Μαίη, λοιπόν, δεν άντεξε και την έδωσε για υποψήφια προς αποχώρηση, παρά τα υψηλά της στατιστικά στα αγωνίσματα, και το απέδωσε σε λόγους συμβίωσης. Πόσο δίκαιο, ωστόσο, είναι να ψηφίσεις έναν δυνατό παίκτη να φύγει για προσωπικούς λόγους;



Η αλήθεια είναι πως σε ένα παιχνίδι επιβίωσης παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Σαφέστατα και ο στίβος μάχης είναι σημαντικός, αφού από εκεί είναι που θα μπορέσεις να φας ή να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να πάρεις λίγο κουράγιο. Ωστόσο, αυτός κρατάει αναλογικά τις λιγότερες ώρες μέσα στην ημέρα. Τι θέλω να πω. Αν με το που αποχωρήσεις από τα αγωνίσματα, δεν περνάς καλά, μετά έχουμε να μιλάμε για τον ψυχολογικό παράγοντα. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η Μαίη ότι συμβαίνει, γιατί εκεί δεν είμαστε, οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και 100% τα πράγματα.

Η Σταυρούλα, λοιπόν, μπροστά σε όλα αυτά, προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αλλά αυτό ακριβώς ήταν το ζητούμενο: πάλι έπρεπε να δικαιολογηθεί για κάτι.



«Πρώτα απ’ όλα, δε μείωσα τον Αντρέα, απλά του είπα ότι δεν ήξερα ότι είναι ο coach του Survivor, των Μαχητών, κι ότι, αν δε μου το πει κάποιος, εγώ δε θα μπορώ να το ξέρω αυτό. Έκανα μία συζήτηση με τον Αντρέα, νομίζω με κατάλαβε, τον κατάλαβα. Θεώρησα ότι είναι λήξαν. Μπορεί για κάποιους άλλους να μην είναι. Έχω παραδεχτεί κάποια λάθη. Επίσης, για το βράδυ εκείνο σίγουρα ήταν λάθος μου και το είπα δυο-τρεις φορές και ήταν και ο Τάλα δίπλα μου και μου είπε ξεκάθαρα ότι ‘σε γράφουνε στα τέτοια τους’. Εκείνη τη στιγμή εγώ φώναξα. Εννοείται ότι δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω αυτά τα λόγια. Ήταν κάτι πάνω στην ένταση, γιατί νύσταζα», είπε Σταυρούλα.

Σαν να μην έφταναν αυτά που έγιναν στους Μπλε αφότου η Σταυρούλα μπήκε στο παιχνίδι, στην επιφάνεια βγήκε και ένα περιστατικό που συνέβη λίγο πριν, όταν εκείνη ήταν ακόμη ένας από τους πολλούς θεατές του Survivor. Η αθλήτρια τότε είχε κάνει μία ανάρτηση στο προφίλ της, στην οποία είχε δηλώσει αγανάκτηση με το κλάμα της Ασημίνας, σημειώνοντας, μάλιστα, πως «από τότε που την ξέρει, μόνο αυτό κάνει». Και εκεί είναι που άρχισαν να αναμειγνύονται ακόμα και παίκτες της αντίπαλης ομάδας.



«Είχε ανεβάσει μία φωτογραφία που, για κακή της τύχη, την είχε κάνει κάποιος screenshot και την έχει ανεβάσει στα social media και έχει γίνει χαμός. Είχε ανεβάσει εμένα να κλαίω και είχε γράψει ‘Θα σταματήσει ποτέ να κλαίει ή θα μας πρήξει; Από τότε που την ξέρω, μόνο αυτό κάνει’. Γνωριζόμαστε από παλιά με τη Σταυρούλα. Ήμασταν στον ίδιο σύλλογο, έχουμε τρέξει και σκυτάλη μαζί. Δεν τη γνώριζα να πούμε τα προσωπικά μας. Τη γνώριζα ως μία γνωστή αθλήτρια του στίβου. Το θέμα είναι ότι στο προσωπικό της προφίλ σίγουρα έχει κοινούς γνωστούς με μένα, σίγουρα αυτοί οι κοινοί γνωστοί έχουν δει αυτό το story, σίγουρα το ότι είμαι το επίκεντρο, το γνωρίζει όλη η Ελλάδα και το μαθαίνω τελευταία είναι ένα άσχημο συμβάν για εμένα. Δε μου άρεσε. Από εκεί και πέρα μπορεί να πράξει μόνη της. Όπως στρώνεις, κοιμάσαι», είπε η Ασημίνα.



Στο Twitter, ο διχασμός ήταν εμφανής. Άλλοι έπαιρναν το μέρος της Μαίης και της Ασημίνας και άλλοι προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τη Σταυρούλα. Το πιο «σωστό» ίσως ειπώθηκε με αυτό το tweet:

survivor psifoforia stavroula14

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τι είπε το κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Το Twitter έδωσε εξήγηση στην παρέμβαση Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση του Τσολάκη

Survivor: Κάτια και Μυριέλλα τσακώθηκαν αλλά το κοινό στο Twitter νευρίασε και με τις δύο

Survivor: Έξαλλος ο Τάκης με τη Μυριέλλα - Δεν τον άφηνε να κοιμηθεί και το Twitter εξερράγη