MasterChef: To Τwitter θέλει τον Πετρετζίκη καλεσμένο και ανακάλυψε την πονηριά της Βασιλικής

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: To Τwitter θέλει τον Πετρετζίκη καλεσμένο και ανακάλυψε την πονηριά της Βασιλικής

Μακριά από τις ευθύνες θέλησε να κρατηθεί η Βασιλική, δείχνοντας μία καθαρά στρατηγική κίνηση σωτηρίας ως αρχηγός σε περίπτωση που η ομάδα της δεν κερδίσει. 

Ηρεμία, ωραία μαγειρική και πολύ γέλιο είχε το χθεσινό επεισόδιο στο MasterChef, απλούστατα γιατί δεν είχαμε ανάμειξη του Δημήτρη στις διαδικασίες. Ο Μάριος που είχε πλεονέκτημα και ανακάτεψε ξανά τις ομάδες, όρισε ως αρχηγό της αντίπαλης (στους μπλε) την Βασιλική και ο Μπόμπαινας βγήκε από την θέση αυτή και προς το παρόν ηρέμησε. Το κοινό θέλει καλεσμένο στο διαγωνισμό τον 'Ακη Πετρετζίκη και θεωρεί πως το golden pin, η Βασιλική δηλαδή, είναι άσχετη με τις διαδικασίες αλλά και έξυπνη με το να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες. Και άρχισε να ξεφυλλίζει ονειροκρίτες για να δει τι σχέση έχει το όνειρο του Νικήτα με τις μελιτζάνες.



O Σωτήρης Κοντιζάς για μία ακόμη χρονιά έδωσε... ρέστα ως ο υπεύθυνος της δημοπρασίας υλικών μεταξύ των ομάδων.


https://www.instagram.com/p/Ca5X5IPJ6He

Ο γαμπρός, ο 'Ακης και η μελιτζάνα

Ο πλειστηριασμός για τα υλικά μεταξύ των αρχηγών, έφερε πλεονέκτημα χρόνου στην κόκκινη ομάδα, αλλά και ένα μεινονέκτημα γιατί έπρεπε να μαγειρέψει χωρίς ηλεκτροκίνητες μηχανές κουζίνας, με εξαίρεση φούρνο και ψυγείο. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλεσε τον Πάνο...Πετρετζίκη και το κοινό ξεθάρρεψε και ζήτησε να δει επιτέλους τον 'Ακη Πετρετζίκη καλεσμένο στον διαγωνισμό μαγειρικής, όπως είχαμε την περασμένη εβδομάδα τον Ηλία Μαμαλάκη.

melitzana copy

Ο κριτής άρχισε να στήνει παγίδες στους παίκτες ρωτώντας με ποιον από τους τρείς κριτές, θα έβγαιναν για φαγητό, ποιο θα παντρεύονταν και ποιον θα έδιωχναν. Οι περισσότεροι απάντησαν πάντως πως θα ήθελαν για γαμπρό τον Ιωαννίδη. Και εκεί που ο Νικήτας μιλούσε με τον θείο Λεωνίδα, του εκμυστηρεύτηκε πως είδε το προηγούμενο βράδυ όνειρο με μελιτζάνες (υλικό που κέρδισε η ομάδα του) και το κοινό άρχισε να googlάρει και να ψάχνει ονειροκρίτες. Δυσκολίες και φτώχεια προβλέπουν και δύσκολα για τους μπλέ θα κυλήσει η δοκιμασία.


https://www.instagram.com/p/Ca5YIu6K3Ur

Η Βασιλική εξεπλάγην που έγινε αρχηγός και το θεώρησε πονηρή κίνηση από τους αντίπαλους, Γρηγόρη και Μάριο, ενώ ο Γιάννος επέστρεψε στους κόκκινους και μας εξέπληξε μάλιστα με μία του ατάκα, πως η Φανή και η Καλλιόπη δεν είναι αυτό που δείχνουν μπροστά στις κάμερες. Και αυτό το ακούσαμε πάλι και την Τρίτη. Λέτε να έχουμε εκπλήξεις στη συνέχεια; Ο Γιάννος φαίνεται πως δυσανασχετεί με αρκετούς προς το παρόν. Πάντως πονηρή δεν ήταν μόνο η Βασιλική που δεν πήρε ευθύνη για κανένα πιάτο από φόβο μήπως χάσουν και χρεωθεί ως αρχηγός την ήττα, αλλά και ο Δημήτρης. Βοηθούσε σε όλα τα πιάτα, είτε ορεκτικό, είτε κυρίως, είτε γλυκό για να μην έχει την ευθύνη ολοκληρωτικά σε κανένα. 'Εξυπνο και πονηρό και από τους δύο αυτό για τη συνέχεια.

Οι κριτές δοκίμασαν στη συνέχεια τα πιάτα και σε γενικές γραμμές όλα θα κριθούν στην λεπτομέρεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έγινε έξαλλος με τον Δημήτρη στο MasterChef: «Δημιουργεί χυδαία αντιπαλότητα»

MasterChef: Έφυγε o Γιώργος και έμειναν οι απειλές του Δημήτρη που ξεσήκωσαν το Twitter

Ο Δημήτρης του MasterChef βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά το Twitter δεν πιστεύει το τρέιλερ