MasterChef: Έφυγε o Γιώργος και έμειναν οι απειλές του Δημήτρη που ξεσήκωσαν το Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Έφυγε o Γιώργος και έμειναν οι απειλές του Δημήτρη που ξεσήκωσαν το Twitter

Mέχρι πόσο θα αντέξουν οι παίκτες και θα αντέξουμε και εμείς με αυτό το θέατρο του παραλόγου, ενός και μόνο παίκτη που έχει αναστατώσει τον έκτο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής;

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει φέτος στον έκτο κατά σειρά κύκλο του Masterchef. 'Ενας και μόνο παίκτης, o Δημήτρης ή Μπόμπενας, συνεχίζει να κάνει άνω κάτω τους συμπαίκτες του αλλά και τα νεύρα των τηλεθεατών. Και πια είμαστε σε ένα σημείο που έχει γίνει τόσο κουραστικό, όσο και αποθαρρυντικό στο να το παρακολουθήσει κανείς. Γιατί απλούστατα δεν έχει και λίγο χιούμορ. Το θέμα πάντως είναι ότι ο Δημήτρης, κατόρθωσε χθές να κερδίσει τη διαδικασία αποχώρησης και να μείνει τελικά στο διαγωνισμό μαγειρικής απειλώντας θεούς και δαίμονες και υποστηρίζοντας ότι είναι το «μαύρο πρόβατο». Και σήμερα με την επεισοδιακή δοκιμασία, με τον πλειστηριασμό υλικών ανάμεσα στις δύο ομάδες θα φέρει ξανά αναστάτωση.



Κομμωτήριο πριν την αποχώρηση του Γιώργου

Φαίνεται πως πήγε κομμώτρια στο σπίτι, γιατί στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε καταρχάς τον Χριστόφορο να έχει πιο κοντά τα μαλλιά του, χωρίς τις χαρακτηριστικές του μπούκλες και την Καλλιόπη με καρέ μαλλιά που μάλιστα της πηγαίνουν πολύ.

kalliopi

Η Καλλιόπη που σώθηκε από τη διαδικασία αποχώρησης, αφού η Ελπίδα της παραχώρησε την κάρτα ασυλίας, ήταν η αιτία ο Δημήτρης να πάρει τη θέση της ως υποψήφιος. Ανακούφιση, πανηγυρισμοί στο σπίτι και στο Twitter που περίμεναν να φύγει ο πιο αντιπαθής παίκτης. Εκείνος όμως πείσμωσε, άρχισε να λέει ότι δέχεται πόλεμο, ότι όλοι έστησαν παιχνίδι εναντίον του και τελικά αυτά τα νεύρα του βγήκαν σε καλό, γιατί μαγείρεψε καλά και απέφυγε την αποχώρηση. Η σάλτσα της Βασιλικής έκοψε, όπως εκείνη έκοψε δύο από τα δάχτυλα της ενώ μαγείρευε (ευτυχώς όλα καλά) αλλά τελικά το πιάτο ήταν νόστιμο και επέστρεψε και εκείνη στο σπίτι. Ο Γιώργος τελικά, το καλό και αγαπητό παιδί του Masterchef, ήταν εκείνος με την λιγότερο καλή προσπάθεια στο πιάτο αντιγραφής και αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό. Οι χρήστες του Twitter στεναχωρήθηκαν όπως και αρκετοί συμπαίκτες του στο σπίτι, όταν έμαθαν τα νέα. Και όσο πρόλαβαν να στεναχωρηθούν, γιατί είχαν παράλληλα και άλλες λαχτάρες.


https://www.instagram.com/p/Ca21Ev0KCZL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Μπόμπενας, ο Δημήτρης δηλαδή, κατά την αναμονή του αποτελέσματος αρνήθηκε να μιλήσει στον Γιώργο και τη Βασιλική και ούτε που τους χαιρέτησε όταν ετοιμάστηκε να γυρίσει στο σπίτι. Σε μία κίνηση, θέατρο του παραλόγου, μάζεψε τις βαλίτσες του, έφτασε μέχρι την έξοδο του σπιτού και γύρισε απειλώντας τους παίκτες λέγοντας πως θα είναι εναντίον όλων. Και έκανε αναστροφή και ξαναγύρισε μέσα στο σπίτι. Κλόουν τον χαρακτήρισε ο Νικήτας, ότι παίζει με τους ανεμόμυλους, ανέφερε η Βασιλική.



Στη photo gallery θα δείτε μερικά από τα σχόλια για την θλίψη του κοινού για την αποχώρηση του Γιώργου. Πάντως ένα σχόλιο του Μάριου πως ο Γιάννος, η Καλλιόπη, ο Βασίλης, μέχρι και ο Τζόναθαν έχουν στρατηγική και δεν είναι αυτό που δείχνουν, στιγμιαία, προβλημάτισε ορισμένους. Μένει να αποδειχθεί ο ισχυρισμός του. Για να ξεφύγουμε και λίγο από τα θέματα του Δημήτρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Δημήτρης του MasterChef βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά το Twitter δεν πιστεύει το τρέιλερ

MasterChef: Το κοινό θυμώνει με τον Δημήτρη και το Twitter τον ψηφίζει ήδη ως χειρότερο παίκτη ever

MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης κάνει την έκπληξη και ανατρέπει όσα ξέρουμε για τον Γρηγόρη